2. kolo: BSK Borca-Vojvodina 0:2

Utakmica na Karaburmi zavrsice se:

Pobedom domacina
6
12%
Nereseno
12
24%
Pobedom Stare Dame
31
63%

Total votes: 49

ssnigd

Post by ssnigd »

Iliceva realizacija se pokazala protiv Borca u prvom pripremnom mecu. Iz 3 10000% sanse on nije ni okvir gola uspeo da pogodi. OK je to fudbaler, ali ne mora da igra po svaku cenu, ako ga ne ide neka krene sa klupe. Imamo zamene koje cekaju kao zapete puske :wink: Sada je to bio Katai, sledeci put ce biti mali Boske, itd...

A kada smo vec kod uprave, nije mi jasno da Bata ne vidi da ce uvek vece pare uzeti od igraca koji dolaze iz nase skole nego od mnogobrojnih pojacanja koji su prodefilovali kroz nas klub. Mada sa druge strane zna se da te igrace ne placa Bata nego njihovi menadzeri, okreni obrni.........

U svakom slucaju imamo tim od kojeg moze da se uradi nesto. Pod tim nesto naravno ne mislim titulu i kup(mada je on uvek nas), nego da igramo fudbal.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

ssnigd wrote:kup(mada je on uvek nas)
:mrgreen:

Bio i ostao! :lol:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Dejan

Post by Dejan »

Milinković: Realizacija za brigu
S. BAJIĆ Foto N. Paraušić | 22. avgust 2010. 20:38 | Komentara: 0
Trener Vojvodine Zoran Milinković zadovoljan pobedom 2:0 protiv BSK, ali ne i efikasnošću i naglašava da ima mnogo važnih detalja u igri koje je potrebno unaprediti

REZULTAT po meri, igra za doradu. Tako Zoran Milinković, strateg fudbalera Vojvodine, ocenjuje prvi trijumf Novosađana ove sezone, u subotu protiv BSK - 2:0. Pobedom na strani donekle su zaboravili na neuspeh u uvodnom meču, kada su na “Karađorđu” remizirali sa Jagodinom.
- Ne bih se vraćao na tu premijeru i bledo izdanje moje ekipe, jer smo protiv BSK dobili novi odgovor od igrača na terenu - kaže trener Milinković. - Bilo je zaista mnogo bolje, ali i pored toga svesni smo da moramo da nastavimo da radimo, jer je to najvažnije za budućnost naše ekipe. Rekao sam u više navrata da posedujemo kvalitet, ali i da ga je potrebno nadograditi.

Strateg Novosađana naglašava da ima mnogo važnih detalja u igri njegovih izabranika koje je potrebno unaprediti, ali ne želi da otkriva o čemu je reč.
- Potrebno je malo strpljenja, jer kao što se vidi, kako vreme prolazi idemo na viši nivo igre. O detaljima ne bih govorio, pošto tako dajem ideju budućim protivnicima. Bitno je da pažljivo analiziramo mnogo toga, kao i da koncentrisani nastavimo dalje i da otklonimo uočene greške - objašnjava Milinković.

Ipak, detalj koji ne može da se sakrije i koji, izvesno je, zabrinjava trenera Novosađana jeste realizacija.
- Pobedom smo zadovoljni, kao i činjenicom da naša igra ima prostora za napredak. Igrači zaslužuju čestitke za pobedu, jer su sve vreme meča imali kontrolu igre, koja im nijednog trenutka nije izmakla iz ruku. Takođe odnos prema igri bio je za svaku pohvalu. Za razliku od premijere, ovog puta disciplina nije izostala, bilo je mnogo duela, trčanja... Stvari su, dakle, mnogo jasnije, ne samo zbog dva postignuta pogotka već i zbog velikog broja prilika. Međutim, to je ono što zabrinjava. Imali smo jasne i konkretne akcije, ali je izostao završni udarac. Zato je za sve nas najvažnije da nastavimo da radimo - zaključio je Milinković.

KATAI SE NAMEĆE

Samo desetak minuta igre bilo je dovoljno Aleksandru Kataiju (19), mladom napadaču Vojvodine, da se upiše u strelce.
- Ušao sam u 78. minutu, a gol postigao u 88. Srećan sam što smo na prvom gostovanju ove sezone osvojili bodove i zaboravili na remi u premijeri - kaže krilni igrač Novosađana, koji je proletos tri puta bio precizan u prvenstvenim mečevima, a tokom priprema cilj je pogodio pet puta na 14 trening utakmica.
Nevernik

Post by Nevernik »

Na osnovu SOS izvestaja izgleda da je to bila rutinska pobeda. Koja bi bila jos ubedljivija da Ilic nije promasio nekoliko zicera.
Brana se vec posle dve utakmice kandidovao za titulu igraca koji ce me najvise nervirati ove sezone.

Mreza je i dalje zacarana 8)

Katai umesto Brane, Mario umesto Marbe, i to bi bilo to.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ispostavilo se da je Danijel Mojsov na subotnjem duelu slomio nožni prst!!!

Odigrao je čovek i tako ceo meč i to odlično - jel to na vidiku naš novi ljubimac?

Da se što pre oporavi i zauzme svoje mesto - u srcu naše odbrane.
Last edited by Grof Žekula on Wed Aug 25, 2010 8:07 am, edited 1 time in total.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Koliko traje oporavak od te povrede? Veliki hendikep, sreca je jedino sto sledi pauza od dve nedelje u prvenstvu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Večernje novosti:

Mojsov polomio prst

Maler makedonskog reprezentativca koji odlično igra ove jeseni u dresu novosadske Vojvodine.

Ekipi krenulo, a štoper se “sam” zaustavio. Danijel Mojsov, defanzivac Vojvodine i makedonske reprezentcije, polomio je prst na desnoj nozi u prvenstvenom duelu sa BSK, pa je njegov nastup u subotu protiv Javora pod upitnikom.

- Desilo se to pred kraj prvog poluvremena, ali nisam osećao bol, već sam igrao do kraja utakmice. Tek kada se ohladilo i zabolelo, obratio sam se lekaru. Biće sve u redu, nadam se da ću igrati u subotu uz bandažu. Zašto je baš sad ovo moralo da mi se desi kada nam je krenulo - pita se Mojsov.

Klupski lekar Novosađana, dr Borko Vukosav, naglašava da je reč o napuknuću i da će se u narednih dan-dva videti kako će se sve razvijati.

- Povreda jeste neprijatna, ali nije ništa strašno. Važno je da Danijelu organizujemo treninge bez opterećenja, kao recimo bazen ili vožnja bicikla, pa ćemo do subote videti da li će moći da igra - kaže Vukosav.

Zoran Milinković, trener Vojvodine, nada se da nije reč o ozbiljnijoj ozledi i nada se da će pouzdanog štopera imati na raspolaganju u što skorije vreme, ali ipak ističe da je najvažnije da bude potpuno oporavljen. Takođe, strateg Novosađana naglašava da je zadovoljan učinkom kombinovanog tima koji je u ponedeljak uveče pobedio reprezentaciju Singapura sa 1:0, pogotkom Nemanje Bilbije.

- Dobro je kada se pobedi reprezentacija neke zemlje - kaže Milinković. - Nama je bio cilj da se mladi igrači iz našeg omladinskog pogona, kao i oni na pozajmici u drugim klubovima, uz nekoliko prvotimaca koji nisu imali veću minutažu, pokažu na delu.
dulajlo

Post by dulajlo »

fcvojvodina.co.rs wrote:Један од играча Војводине који је у прва два кола скренуо на себе пажњу одличним играма, Даниел Мојсов, највероватније ће пропустити дуел са Јавором.

Њему је у утакмици против БСК поломљен прст десне ноге.

Репрезентативац Македоније је на поштеди и медицинском третману и сва је прилика да неће бити у комбинацији за утакмицу против Ивањичана.
Trajkovica hitno. Plashim se onog Karana.
ice

Post by ice »

Karan zaista nije blistao protekle sezone, naprotiv, međutim mora se priznati da je u pripremnom periodu bio dosta dobar i da je znatno unapredio mnoge elemente svoje igre.E sad, jedno su pripremne utakmice, a nešto sasvim drugo zvanične.Ipak, mislim da je odnosom prema dresu i obavezama Karan ako ništa drugo zaslužio da barem kao alternativa započne meč sa Javorom.Imam poverenja u njega (nadam se da će Karan ovo dobrom igrom opravdati) .
Passion

Post by Passion »

Ma meni je on totalno nesiguran zato sto je kukavica od igraca...pa ko je barem gledao pripremne utakmice mogao je da primeti da je dodavao samo Milovicu i onda ovaj prosledjivao...Karan se nije usudjivao da da nekom drugom loptu...al dobro...zbog odnosa prema dresu zasluzuje da bude alternativa....
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
dulajlo

Post by dulajlo »

Moj utisak je da je Karan sve osim kukavice. Uzrok njegovom iskljucivom dodavanju Milovicu moze biti striktno uputstvo trenera.

Ja se Karana plasim zato sto lose procenjuje situaciju (skok i let lopte generalno, istrcavanje da zatvori igraca na sredini terena i sl.)

Slozio bih se sa ice da je popravio igru na pripremnim utakmicama u odnosu na proslu sezonu. Ipak, videcemo ga veoma uskoro kakav je u takmicarskim.
the Gari

Post by the Gari »

dulajlo wrote:Moj utisak je da je Karan sve osim kukavice. Uzrok njegovom iskljucivom dodavanju Milovicu moze biti striktno uputstvo trenera.

Ja se Karana plasim zato sto lose procenjuje situaciju (skok i let lopte generalno, istrcavanje da zatvori igraca na sredini terena i sl.)

Slozio bih se sa ice da je popravio igru na pripremnim utakmicama u odnosu na proslu sezonu. Ipak, videcemo ga veoma uskoro kakav je u takmicarskim.
Slažem se. Ja sam Karana često kritikovao (a nekoliko puta mu dao i poene u "Igraču sezone"), ali mislim da je on jedan od retkih fudbalera za kojeg se ne može reći da je kukavica. Pisalo se ovde o njegovom navodnom nesportskom životu i šta ti ja znam van terena, ali ja o tome ne znam ništa (ni pozitivno ni negativno) i ne bih da komentarišem.

Hoću reći, on u mnogim situacima deluje tromo i trapavo i nesigurno, ali ga nikad nisam video da se plaši. Ja to na neki način cenim. E sad da li je on kvaliteta za "šampionsku Vojvodinu" (ako smo ikad u taj projekat zakoračili), to će već znati stručniji i pametniji od mene.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ko je sve u našem Klubu dobio drugu priliku, ne verujem zašto Karan ne bi dobio novu, ako je i prvu, ozbiljnu, imao. Od njega će zavisiti da li će mu predstave izgledati poput nekih prijateljskih mečeva proletos, kada su gledaoci bili u čudu (i smejali se), ili na onu iz polufinala Kupa, koju je odigrao vrlo dobro, pa čak i odlično.

Polako da se selimo na topic o Javoru, ova je red da ide pod ključ i u arhivu. Može se i tamo dalje nastaviti svaka rasprava o našim igračima koji bi mogli da igraju (upravo se i radi o tom meču, zar ne?), mada treba sačekati - možda Mojsov i zaigra u subotu...Kod nas se nikad ne zna.
Locked