Zeljafcv wrote:Ma za sve to su krivi zvezda i partizan, Tole, Mrdja, Djenova, Kurta i Murta. Dok se mi nerviramo i pišemo ovde, "brkati" će i dalje burgijati i terati po svome. Ja ne vidim problem u Rabrenu, nego u onome ko ga plaća... ima i on nadređenog!
Ponavljam dokle god nam u klubu budu sedeli paraziti kojima se lični interes ne poklapa sa interesima kluba nama će se ovakve slične i gore stvari dešavati. Kada će klub konačno početi da radi zbog nas koji ga volimo i pratimo?! Bog te mazo, govori se već 7 godina o rekonstrukciji stadiona, a oni ni 1 sijalicu neće, ne znaju, ne mogu da postave. Kako da privučemo gledaoce kada nam je eksterijer i enterijer stadiona kao u štali. Reći će grad nam je kriv. Ma nemoj, da neće možda da razbijaju sijalice, ruše tribine, reflektore, zapale zvanični shop? Kako da ne, dozvolićem im. Samo da podsetim da je na prethodnoj skupštini kluba doneta odluka da se otpočne rekonstrukcija stadiona, bez obzira na protivljenje grada. Baš da vidmo oće li se to sprovesti. Hoću da nosim suncobran i peškir sa logom FK Vojvodine kada idem na kupanje, hoću da imam originalan dres, hoću da nosim trenericu FK Vojvodina, kačket... Napraviti klubski shop nama spolja izgleda jako jednostavno: zakupiš lokal, odštampaš što treba ("Foto Oko" nam je sponzor i mislim da bi oni sa oduševljenjem preuzeli na sebe projekte) i zaposliš 3, 4 trgovca. Molim lepo, pređite više sa reči na dela. Svima nam je dosta demagogije.

Kod nas je izgleda samo problem to što Rabren nije obrijao brkove.