Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
igoork

Post by igoork »

Procitao sam to na "Napred Vosa" ne znam nista vise od toga da je najuren... :?
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Igore, Lazetica sam gledao u 6-7 utakmica prosle sezone i covek je uglavnom sam vukao tu nesrecnu skupinu igraca.

Njihova uprava je ucinila glupost dovodjenjem Koromana i pustanjem Lazetica. Uostalom, govorimo o pajacima koji su pustili Klea uz reci da on ne vredi nesto puno i da zvezda ima spremnu adekvatnu zamenu.

Ugovor je samo na godinu dana i ne samo to, sezona je duga. Iskreno se nadam da ce i Katai dobiti odredjenu sansu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
igoork

Post by igoork »

Lalo sta da dodem sem "dace bog" . Svima nam je u interesu... :D

Samo to da Katai ne izvuce gori kraj,toga se mozda i najvise bojim. :roll:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

igoork wrote:Lalo sta da dodem sem "dace bog" . Svima nam je u interesu... :D

Samo to da Katai ne izvuce gori kraj,toga se mozda i najvise bojim. :roll:
Bicu do kraja jasan, svestan sam da dolazak Lazetica moze da se pretvori u fijasko. Neki remi sa Sevojnom, poraz od partizana ( pu, pu, daleko bilo) i atmosfera u klubu bi se jos vise narusila. Pitanje je kako bi na tu situaciju odreagovao Lazetic i kakve bi partije pruzao nakon toga.

Ono sto je dobro, ova pauza nam dolazi kao narucena. :D Taman da se Trajkovic i Lazetic uigraju sa novim kolegama, a Mojsov oporavi.

Ono sto mene strasno brine jeste da se sutra zavrsava prelazni rok, a mi kao klasicne napadace imamo samo Jaa i Bilbiju. Strasno mi je i da pomislim sta bi se desilo u slucaju povrede Jaa, da ne pricam da tek treba da vidimo koji procenat realizacije ima Jao.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
One and only

Post by One and only »

Lazetic ocigledno nije dugo trenirao, ko zna u kakvoj je formi, nije prosao pripreme sa klubom i nije uigran. Taj proces moze trajati dugo.
Katai je svoje sanse iskoristio, njemu vise nisu potrebne sanse, on je dokazao da za njega mora biti mesta u prvom timu. Svaki put kad je usao odigrao je sasvim dobro i za to malo vremena je postigao i nekoliko golova. A te sanse na kasicicu treba pruzati mrtvom Lazeticu i Ilicu, dosta je vise bilo da otpatci zauzimaju mesto talentovanim klincima Vose. Druga prica bi bila da mi na toj poziciji nemamo igraca. Lazetic je komotno mogao i u obilic u beogradsku prvu ligu.
NIKOLA LAZETIC - PERSONA NON GRATA :evil:
United of Vojvodina
ice

Post by ice »

Ja ne verujem šta neki pišu!
Kao prvo da zaobiđem priču o moralu Lazetića, ali kako neko može da misli da on valja nešto kao igrač, pa on ni u najboljim igračkim danima nije bio nešto, samo je trčao kao muva bez glave jer je imao zaista zavidnu brzinu?Spominje se inter-toto kup, pa on je tada bio naš najgori igrač, nikoga nije mogao da predribla, samo je pokušavao da ćušne loptu pored nekoga i da ga pretrči i uglavnom su ti pokušaji bili neuspešni.A imao je zagarantovano mesto u timu.Izmenjao je gomilu klubova i nigde nije ostavio traga, najviše se dokazao u ciganiji jer je u onom nikakvom timu bio zvezda gomile nameštenih utakmica, pa verovatno i onih protiv nas (nakon drugovanja našeg prešjednika i Lukića jasnije su neke stvari kao i to zašto smo oštrije udarali na Partizan) .Čovek ima 32 godine, sledeće godine već 33, ko zna kada je zadnji put trenirao, pa šta će nam on?Da mi to ne napadamo titulu možda pa da nam treba kao hleb nasušni?Smejao bih se da nije tužno.
Šta mislite kako će ovo uticati na karijeru jednog Kataija koji ima izuzetan potencijal?Koliko bi smo dugoročno gledano mnogo više dobili time što bi on sada dobio priliku da igra, nego od ovog Lazetića na godinu dana?Šta mislite kako sada razmišlja recimo neki naš klinac kadet koji se još lomi kojem klubu da da prednost u svom srcu, onome kojeg mu sa svih strana nameću ili onome u kome je naučio prve fudbalske korake i provodi svoju mladost?A zašto bi se taj klinac uopšte i trudio da zavoli Vojvodinu, eto mu primera da može da navija za ciganiju ili grobarsku stoku, čak i da pljuje po svom klubu, a zatim svejedno bude promovisan u buduću zvezdu Vojvodine.Još će mu to biti i neki plus, jer ga uvek može preporučiti beogradskom šljamu, pre ili kasnije.
Taj igrač je predvodio svoje bivše saigrače pevajući o seksualnim radnjama nad našim klubom i mi sada treba da tapšemo njegovim potezima na terenu?Ne, hvala.
Neki spominju medijsku pažnju?Pa zar je nemamo već dosta kada se naš gazda proslavi nekom izjavom ili postupkom?Zar iko misli da nas bilo ko shvata ozbiljno?Pogotovo kada mi i nemamo nameru da budemo ozbiljan klub.A kakav smo mi to klub?Klub preko koga svako može da gazi.Klub koga vode ljudi kojima nimalo nije stalo do njega, nego do svog džepa.Da nije tako ne bi svako mogao da radi šta mu se prohte bez ikakvog straha od bilo kakvih posledica.I tu smo mi navijači najviše krivi, što iz godine u godinu dozvoljavamo sve i svašta i još tetošimo posle ove što nam kroje sudbinu.Da nismo takav klub, valjda nam i ne bi dolazili kojekakvi problematični likovi iz prošlosti i sadašnjosti, ali ne treba da čudi zašto uprava to radi, pa njima klub ništa ne znači i normalno je da ih nisu bolele te neke stvari kao što većinu nas navijača jesu.Oni sve gledaju kroz dinar, odnosno euro.
Nećemo mi nikada biti kao blizanci, niti blizu možemo da postignemo nešto što su oni postigli, ali ne zato što njih bilo ko gura, već zato što nemamo nikakav integritet i obraz.Njihovi navijači su bar iskazali stav o pojedinim igračima i dešavanjima u njihovim klubovima, a mi smo oduševljeni dolaskom onog ciganskog smrada.Neka nam je na čast, a mene je sramota!
Inače ne sumnjam da ćemo u narednom periodu češće viđati u loži i bivšeg nam predsednika, odnosno njegovog sina, ipak sada imaju razlog više da dođu na stadion, barem dok se ovaj ne opredeli da konačno ode u upravu ciganskog kluba.
Last edited by ice on Tue Aug 31, 2010 12:04 pm, edited 1 time in total.
carlons

Post by carlons »

Cini mi se da ovde ima dosta osoba koje su konstantno nezadovoljne. Ne valja kad prodamo nekog blizancima - ne valja kad ne prodamo, ne valja kad kupimo - ne valja kad ne kupimo. Blizanci nikad nisu bili gadljivi na nase igrace, zato su i bili uvek ispred nas. Mi smo sad u poziciji da od njih otimamo i mislim da je to pomak napred.

Za nasu ligu Lazetic je vrlo ozbiljan igrac. Prosle godine on i Ninkov su na svojim ledjima vukli 9 indijanaca u Zvezdi. Ako bude fizicki spreman Lazetic moze da bude nase najvece pojacanje u ovom prelaznom roku. Siguran sam da ce najveci motiv imati bas protiv Zvezde iz koje je takoreci najuren i protiv Partizana. Lazetic je profesionalac i njegove izjave ne treba shvatati suvise licno. Nama je bas potreban jedan tako malo prgaviji igrac koji ce umeti da povuce ekipu kad je potrebno. Da sutra dovedu Ninkova ili nekog iz partizana ja ne bih imao nista protiv pod uslovom da je kvalitetan, a Lazetic to svakako jeste.

P.S.
Podsecam samo da kada smo uzeli titulu glavni baja bio je okoreli cigan.
ice

Post by ice »

Dočekaćemo i mi Lazetića na terenu, pa kad krenu " bravure " , nemojte da posle bude kukanja.Možda i da posle neke utakmice zajedno proslavimo sa njime u stilu NOVI SAD JE NAŠ PU.. .. FIRMAŠ.
A nije Lazetić vukao ekipu cigana prošle sezone, već Lukić i oni iznad njega.Dovoljno je pogledati one nepostojeće penale nad njim gde se bacao kao granatom pogođen, a sudije jedva dočekale da nešto sviraju.I posle plaćeni novinari pišu Lazetić igrač utakmice.Joj ljudi kako ste naivni, pa mislite li da će to prolziti i kod nas?Čak mu ni u ciganiji to nije prošlo kada su naišli na Partizan, iako je onda pre tog njegovog čuvenog pada zaista načinjen prekršaj za penal.Ali sudija je znao čime se ovaj služi pa se bojao da pokrade klub slične jačine van terena.
I taj Lazetić će kada se budu igrale ključne utakmice na proleće imati 33 godine.Malo li je?Kao nije hteo napolje zbog sina.Kakav je to samo profesionalni demagog.Nije hteo napolje zato što ga niko neće, pa ni njegov voljeni ciganski klub.Procenili su da im ne treba pošto će ove sezone igrati manji broj nameštenih utakmica.
I kako smo mi to Lazetića oteli, neka mi neko objasni?Možda onako kako je to Obilić uradio nama?Ma čovek se sam ponudio.Smešni smo i jadni.

A taj " okoreli cigan " što nam je doneo titulu je slučajno tada izjavio da mu je to najsrećniji dan u karijeri.Slučajno jer je u stvari trebao da kaže NOVI SAD JE NAŠ, PU........Ili možda, osvojio sam prvu titulu sa jednim stranim klubom.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Кад је већ таква ситуација да је идиот дошао и да ће играти, ја би њега пре ставио на десног бека (јел он то и играо у интер-тоту или грешим?), и ту једино видим шансу и за њега да стварно помогне екипи као фудбалер, и за Катаија у овој сезони да напредује.

А како треба одреаговати на ово са навијачке стране, надам се да има ко о томе размишља !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

carlosns wrote:Cini mi se da ovde ima dosta osoba koje su konstantno nezadovoljne. Ne valja kad prodamo nekog blizancima - ne valja kad ne prodamo, ne valja kad kupimo - ne valja kad ne kupimo.
Ne postoji ni jedna situacija gde smo mi iz dilovanja s njima bili na dobitku. Lakić, Lazetić(onaj još gori), Stjepanović, Ilić...u novije vreme. Sad malo kod komšija po otpatke. Bolje da ih se klonimo, bolji su u trgovanju s nama. Ništa s njima.

Taj Intertoto na koji se neki pozivaju nije bio pre 3-4 godine, već 12! Vreme Nikole Lazetića je prošlo.

I jel moguće da vi mislite da njegov dolazak neće u svlačionici ništa promeniti (čitaj pogoršati)? Da, dečko je mlad i povučen, neće hteti da se ističe a kamoli kolo vodi, ima čovek važnija posla, da mu dete bude odlikaš u školi:D

p.s. Ma samo da ne zaboravi da poljubi grb, onda je sve okej
:roll:
Io odio Belgrado
ice

Post by ice »

tulip wrote:Nikola mora da se maximalno pripremi i da natopi dres krvlju i znojem kada istrči na teren. Samo takav može da bude extra pojačanje, da doprinese pobedama Voše i svom igračkom napretku. Brzina, talenat, istrajnost su mu vrhunski, samo treba to da ispolji u svakoj utakmici noseći ponovo naš dres.
Talenat sa 32 godine?Igrački napredak?
Lele, a neki ovde već pisaše o tome kako pojedini naši mladi igrači ne mogu baš nešto više da napreduju, da bi već trebalo da su oformljeni i da deluju iskusno na terenu.Izgleda su previše matori, što imaš manje godina to možeš težeš da napreduješ, a što više to lakše.
the Gari

Post by the Gari »

Let me put it this way: Da je vest o Lazetiću u Voši na facebooku, ne bi mi plao na pamate da "lajkujem" Naprotiv!

Međutim, ovim potezom vratićemo u svoje lepe uljuljkane ljušture sve one koji su dramili ovde zbog svoje kipuće nostalgije za prošlogodišnjim kapitenom. Oni su dobili svog novog ljubimca! Imaćemo lepo jednog tipusa koji će izigravati mudonju na terenu i treninzima, misliti da svi treba da se upišamo u gaće od sreće što je jedna takva veličina došla u naš mali provincijski klub i iznova pljuvati u lice svemu što FKV predstavlja, a što je u njihovom splav/audi/pevaljka svetu potpuno strano i nerazumljivo.

Ali ne! Naći će se uvek neko ko će izvući neku statistiku po kojoj je dotično "pojačanje" imalo toliko i toliko asistencija, toliko faulova je nad njim napravljeno i kako je izveo 33,6% više autova od, recimimo, Mede. A, da. On je svakako van forme. Zaboravio sam.

Mislim, realno, on je prošle sezone pokazao da je igrač i po za našu ligu. Pa svako ko je igrao za Lacio, u ovom našem skrndavom Jelen/Lav fudbalu može da odskače, ali da li je to dovoljno? Šta mi ustvari hoćemo? Ako hoćemo titulu i uspeh u Evropi, onda je ovo (bojim se) premalo. A ukoliko želimo da sačuvamo, ime, tradiciju i šmek novosadskog prvoligaša, onda smo tek zalutali s ovakvim potezima!

I još nešto. Ja bih apelovao na nekog u klubu (k'o da me oni slušaju) da se zabrani igračima da ljube grb ko kako stigne! Ovo više ne liči ni na šta. Igramo pripremnu utakmicu sa 17 izmena i vodimo 4:0, oni kao nešto ljube dres. Ajde, molim te! Videli su kako je onaj kvazikapiten lane pokušao (kod nekih je i upalilo) da se pospe pepelom tako što je žvalavio onaj siroti dres kad god je stigao. Kao da mi bez toga ne znamo ko tu zaista voli Vojvodinu.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

sportkse.net wrote:Vojvodina: "Lazetić još nije naš igrač"

Novosađani žele Nikolu Lazetića. Ratko Butorović priznaje da nije bilo razgovora sa doskorašnjim igračem Crvene Zvezde.
Prvi čovek Novosađana kaže da prvo želi da se konsultuje sa trenerom Milinkovićem pre nego što pokuša da dovede Nikolu Lazetića.

"Još nismo razgovarali sa Lazetićem, a ta varijanta došla je u obzir posle povrede napadača Brane Ilića, koji će morati da pauzira, kako prognoze stoje, gotovo mesec i po dana. O svemu će, najpre, uslediti konsultacije sa trenerom Zoranom Milinkovićem."

Butorović kaže da golman Brkić sigurno ostaje u klubu.

"Odmah da kažem da odlazak Brkića u bilo koji klub u ovom prelaznom roku uopšte nije bio u planu, što se kaže sto odsto. Ne želimo da ga prodamo i na tu temu nisam razgovarao bilo s kim. Jednostavno, ne znam bilo šta o tome."
sportskizurnal wrote:Војводина хоће Лазетића!

Но­ви Сад – По­вре­да Бра­не Или­ћа, ко­јем је због три на­пук­ну­те ко­сти сто­па­ла у су­бот­њем ме­чу са Ја­во­ром но­га ста­вље­на у гипс и пред­сто­ји ду­жи опо­ра­вак, при­мо­ра­ла је Но­во­са­ђа­не да бр­зо ре­а­гу­ју ка­ко би про­на­шли ре­ше­ње за по­пу­ну упра­жње­ног ме­ста на де­сном бо­ку у на­па­ду.

При­че да би се гу­би­так Или­ћа мо­гао амор­ти­зо­ва­ти ан­га­жо­ва­њем Ни­ко­ле Ла­зе­ти­ћа и да су у том прав­цу са бив­шим ка­пи­те­ном Цр­ве­не зве­зде већ во­ђе­ни пре­го­во­ри, пред­сед­ник Вој­во­ди­не Рат­ко Бу­то­ро­вић од­луч­но де­ман­ту­је:

– Са Ла­зе­ти­ћем до са­да ни­смо пре­го­ва­ра­ли, али то зна­чи да не­ће­мо. Јед­но вре­ме не мо­же­мо да ра­чу­на­мо на Или­ћа и за­то раз­ми­шља­мо ка­ко да ре­ши­мо тај про­блем. Јед­на од мо­гућ­но­сти је оп­ци­ја са Ла­зе­ти­ћем. Он је сло­бо­дан играч и о ње­го­вим ква­ли­те­ти­ма не тре­ба тро­ши­ти ре­чи, али ви­де­ће­мо да ли има про­сто­ра за раз­го­вор. Све ће би­ти бр­зо по­зна­то, за дан, или два.

Ни­ко­ла Ла­зе­тић је већ но­сио цр­ве­но-бе­ли дрес Вој­во­ди­не. До­шао је из Же­ле­зни­ка у ле­то 1998. го­ди­не, а већ шест ме­се­ци ка­сни­је пре­се­лио се у Оби­лић.

По­лу­го­ди­шња епи­зо­да пам­ти се и по то­ме што је Ни­ко­ла Ла­зе­тић играо за Вој­во­ди­ну у Ин­тер­е­то­то ку­пу и дао зна­ча­јан до­при­нос се­ри­ји од­лич­них ре­зул­та­та и пла­сма­ну у фи­на­ле, где је у два су­сре­та од Но­во­са­ђа­на био бо­љи не­мач­ки Вер­дер.

Пр­ви чо­век Но­во­са­ђа­на освр­нуо на још јед­ну те­му:

– Не знам ка­ко се по­ја­ви­ла ин­фор­мци­ја да је Вој­во­ди­на на­вод­но ну­ди­ла ка­пи­те­на Жељ­ка Бр­ки­ћа Пар­ти­за­ну. Ко­ли­ко ја знам, то ни­је исти­на. Бр­кић је по­тре­бан Вој­во­ди­ни и бар до кра­ја пр­вог де­ла овог пр­вен­ства ње­гов од­ла­зак у би­ло ко­ји клуб не до­ла­зи у об­зир – на­гла­сио је Рат­ко Бу­то­ро­вић.
Stiže demant iz kluba kako za Lazetića, tako za nama mnogo bitnijeg Željka Brkića!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
kej

Post by kej »

I eto nama novog najomrazenijeg. Onaj od prosle godine je bio proglasen za najboljeg igraca lige( naravno, ne od strane navijaca Vojvodine, samo zato sto je igrao u Zvezdi i zato sto je jednom na klupi pricao mobilnim telefonom). Ovaj ce isto tako biti omrazen prvenstveno zato sto je cigan, a i valjda je dao neku izjavu pre 100 godina kad je presao u Obilic..
Njegovim dolaskom je sad narusen neki ''smek novosadskog prvoligasa''...sve je to suvise sentimentalno. Lazetic je dobar igrac, za nasu ligu odlican, taman nam treba jos jedno krilo posto se Ilic teze povredio. Ako bude izgarao na terenu i ako nam bude pomogao svojim iskustvom, bas ce me biti briga sto je teska sabancina.
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Meni se generalno ne svidja sto je ond dosao,i recicu ovo isto kao za Mrdju. Ukoliko on dokaze na terenu da je dobar igrac i da igra dobro,onda treba da igra.Hvala bogu pa je doveden na jednu godinu,i nadam se da na narednoj tekmi nece biti starter
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Post Reply