Pitajte Đumija
PRIJATELJ
Treneru,ako budemo cekali da osvojis kup ili nesto vise,bojim se da ce mo morati unucima diktirati sta da napisu ovde jer mi necemo biti sposobni za to.Slusaj treneru,i ja sam imao ponudu da predjem u drugu firmu da portirisem ali tamo nema kompjutera pa sam odbio.A mnogo je finansijski bila jaka.Da taj klub koji te je trazio nije onaj sto je i Milutinovica trazio.A Kizito vam je svima dokaz vrednosti kluba.Pa da si neki autoritet ovde bi pricao o kazni za njega.A da prosli put si pricao da ces ga kazniti pa je sve prstalo od kazne.Jednom sam ovde napisao da je Dundjerski pomalo potrosen i u godinama i da se ne mozemo oslanjati na njega a neko se pobunio.Kazi nam treneru kad ce zaigrati.Sve u svemu jedno je sigurno,ti treneru u ovom klubu neces nista osvojiti.Evo prilike za jos jednu opkladu.Ajd u zdravlje.
-
Re: PRIJATELJ
Provukao nam se jedan teksaski rendzer koji nudi on line kladjenjePRIJATELJ wrote:Evo prilike za jos jednu opkladu.Ajd u zdravlje.

PRIJATELJ
Ali ljudi desio se veliki preokret u mom razmisljanju o buducnosti kluba.Kada sam procitao intervju naseg direktora Cvetka Ridjosica u Dnevniku shvatio sam da sam bio u velikoj zabludi.Nas direktor me je uverio u moju zabludu izjavom da je F.K.Vojvodina u mnogo boljoj poziciji od mnogih evropskih timova a o nasima da ne govorimo.Mojoj sreci nije bilo kraja kada je izjavio da ce igraci biti kompletno isplaceni sledece nedelje.Iako sam imao mrvicu sumnje u sve to,kada sam procitao da je nas direktor dobio plaketu kao najbolji menadzer sva sumnja je bila otklonjena.Put u svetlu i lepu buducnost je otvoren,treba samo da krenemo.Pozurimo. Mozda bi ovako(samo mnogo bolje) napisao pok.B.Nusic. PRIJATELJ bi postavio par pitanja direktoru:Kada je zadnji put nabavio licno on neki dinar za klub?Posto je dosad sto puta obecao pare igracima i strucnom stabu sledece nedelje(zajedno sa Jefticem,koji vise ni ne vodi klub) da li ce ta sledeca nedelja ikad stici.Trece:Kako je i na cemu dobio plaketu najuspesnijeg menadzera kada je bio na bolovanju sa radnim statusom u klubu.Pozdrav.
Stvarno pocinjes da mi se svidjas a mogu ti reci i da si humoristicanPRIJATELJ wrote:Treneru,ako budemo cekali da osvojis kup ili nesto vise,bojim se da ce mo morati unucima diktirati sta da napisu ovde jer mi necemo biti sposobni za to.Slusaj treneru,i ja sam imao ponudu da predjem u drugu firmu da portirisem ali tamo nema kompjutera pa sam odbio.A mnogo je finansijski bila jaka.Da taj klub koji te je trazio nije onaj sto je i Milutinovica trazio.

Dali je smisao za humor deo tvoga talenta ili ti neko u tome pomaze.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Ukinucu Kizitu hleb za rucak ili cu mu zabraniti da se penje na slonove.tada cu verujem biti veliki autoritet.Stvarno si mnogo smesanPRIJATELJ wrote:.A Kizito vam je svima dokaz vrednosti kluba.Pa da si neki autoritet ovde bi pricao o kazni za njega.A da prosli put si pricao da ces ga kazniti pa je sve prstalo od kazne..

Dundjerski je veliki igrac i covek i igrace kad bude spreman.Pa nemoj sada preterivati da dajes sebi za pravo da kao portir znas ko je potrosen a ko nije.Drzi se ti portirnicePRIJATELJ wrote:.Jednom sam ovde napisao da je Dundjerski pomalo potrosen i u godinama i da se ne mozemo oslanjati na njega a neko se pobunio..

Ali ipak ako se to desi ti ces skinuti svoj lalinski sesirPRIJATELJ wrote:Sve u svemu jedno je sigurno,ti treneru u ovom klubu neces nista osvojiti.Evo prilike za jos jednu opkladu.Ajd u zdravlje.

Jednom prilikom si rekao da sam ti povredio tvoje seljacko poreklo evo koristim priliku da ti se izvinim zbog toga

PRIJATELJ
Treneru,daj boze ne da skinem sesir vec da prestanem ovde napadati tebe i tebi slicne trenere u Vojvodini,to ce biti znak da se pocelo pobedjivati.Sto se tice mog porekla iako se ne secam da si povredio moja seljacka osecanja,ono je seljacko i ne stidim se toga.Je..s zemlju koja Bosnu nema!Niko nije rekao da Dundjerski nije veliki covek i da nije bio veliki igrac ali godine su ucinile svoje,ne zbog znanja vec zbog fizicke istrosenosti,tako da ce mo imati male igracke koristi od njega.Sto se Kizita tice,jadna li si Vojvodino kada njega cekas da se vrati.Pa ni Apatin ga nece a mi zudimo i cekamo njega.Da li to po tvojoj prici znaci da je svaki igrac kluba mogo da dodje na pripreme kad hoce?Kako li ce se mladi momci osecati kada dodje neko ko nije prosao najtezi deo priprema i zauzme im mesto.Sta mislis treneru?Ajd u zdravlje.
Milan Djuricic
Za Dundjerskog se neslazem stobom a za Kizita si za neke stvari u pravu.mada deo velike krivice snosimo i mi sami 

Šta ti misliš o njemu prijatelju?
Priča se po novosadskoj čaršiji da je za Marka Jovanovića zagrizao jedan ruski drugoligaški tim i da je spreman da odreši kesu za njega(lepe pare u igri).Nego šta nam se dešava sa centarforom broj 2 iz prošle sezone,Belim,gde je on,šta je s njim prijatelju(za njega nemam informacije-pomozi mi ti sa nekom tvojom).Hvala ti.
Đumi ima li istine šta priča čaršija?
PRIJATELJ
Upss,pa zar ne mislis da ima neko ko je upuceniji od mene u razgovore gradonacelnice i vodja navijaca.Ako ne mislis tako,onda cu izbeci odgovor.Sto se tice Drakulica,o tome se prica i pregovara.I ne samo o njemu vec o jos nekim starijim povratnicima.Za Drakulica cujem da je jos brz kao nekad.U principu sam protiv dovodjenja starijih igraca ali s obzirom na situaciju i tanak igracki kadar,svaka pomoc nam je dobrodosla.Sad je pitanje da li ce se uprava i Drakulic dogovoriti.Pozdrav.
Da sam ja u pitanju nebi izbegavao odgovorePRIJATELJ wrote:Upss,pa zar ne mislis da ima neko ko je upuceniji od mene u razgovore gradonacelnice i vodja navijaca.Ako ne mislis tako,onda cu izbeci odgovor..

upss! wrote: -i da li je tačno da nas neće napustiti Belić?
Vec odavno sam ukapirao da njih niko nece da kupiVoja wrote:Da li ce Belic & Franc biti dobrodosli (jer imam nekakav osecaj),ako ne odrade pripreme,a niko ne htedne da ih kupi???

Inace,Belog sam video na baraz mecu CSK-Proleter u Celarevu (mozda se vrati u staro jato

Sto se Drakulica tice,jednom sam ga gledao ovde na malom fudbalu,ne znam kakav je igrac,ali se Palancani (on je iz Palanke) kunu u njega!!!!

Milan Djuricic
Voleo bih da Drakulic dodje u Vojvodinu