Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
Sale

Post by Sale »

Ovo glasanje po pregledanom snimku sa SOS-a treba ukinuti.
Vidi se samo neadekvatno pripremljenih 8 minuta, od cega vredi 3, ostalo su greske u montazi ili prosto nemar ,,novinara''. Evo protiv Cukarickog, prvih minut i po predstavlja pocetak utakmice. Ostalo su golovi, po 2 sanse sa obe strane, na osnovu cega su forumasi dali 2 boda Stevanovicu, koji je igrao 15tak minuta, ruku na srce dao gol, ali to je sve sto smo mogli videti od njega, i ni jedan bod Vulicevicu, nad kojim je napravljen faul za prvi gol i koji je (uz Abua) po meni i ljudima koji su bili na stadionu bio najbolji akter. Takodje je sramota sto Merebasvili nije dobio bar bod, jer je nosio igru svih 90 minuta, kakva god ona bila (grubost brdjana, los teren...).
This time next year, we'll be cup winners!
aNS

Post by aNS »

И ја нисам за то да се гласа на основу прегледа али и овако има мало гласача. Једном је то Воја мени све лепо појаснио. :wink:
uporan

Post by uporan »

Potpuno se slaže da bi trebao da glasa samo onaj ko je i bio na utakmici, samo se bojim da ne dođemo u situaciju da je na utakmici bilo 2-3 forumaša. Ovde pogotovo mislim na utakmice tipa gostovanje sredom, a dosta ljudi radi ne može da šmugne sa posla. Mogli bismo napraviti i neku anketu koliko je ljudi sa foruma bilo u subotu na Banovom brdu, ja mislim da nas nije bilo više od 10. Ja znam za 5.
Voleo bih da grešim...
UH!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

ssnigd wrote:
aNS wrote:Ја не знам шта се догађа са овом акциом? Јел толико тешко уз три имена написати коментар, или копирати нечији пост ако се слажеш са тиме?
Или људи више ни не прате Вошу.
Po meni, svaki post koji nema komentar obrazlozenja glasanja ne treba ni uracunavati. Ako smo se dogovorili da se ostavlja komentar, onda bi tako trebali svi da radimo, jer najmanje sto zelimo svi je da se ponovi ona situacija od prosle sezone. Tacnije svi osim Grofa, jer je njegov "komentar" naslovnoj strani :wink:

ps. inace ja ne glasam ako nisam bio na utakmici.
A eto, opet nisam "stigao" da glasam za ovo kolo, iz nadam se, opravdanih :D razloga!

Veoma je čudno da je Boske ukupno dobio dva poena u ovom kolu, jer to NIKAKO, ali baš NIKAKO nije mogao. Sama dva prva kandidata su mogla (i MORALA) biti Abu i Brka (kilometrima ispred ostalih), a za onaj jedan bod nije bilo više od tri (tačnije dva) kandidata, a među njima, po meni, Bosketa nema "ni do korova"...Znači - po meni ne bi trebao da dobije niti bod, a kamoli dva (u ukupnom zbiru, može biti da je dojmio nekog Forumaša pojedinačno).

Znali smo da mora, kod prava glasanja, postojati određena popuštanja i odstupanja i da ne može sve biti idealno. Ali, ako se počelo i ove sezone glasati po OVAKVIM pravilima, onda neka traje tako do kraja, tj neka se uvažava pravo svakoga, ko želi da obavi glasanje, da to i uradi. Iako se i ja lično, ne slažem sa mnogima...Znači svaki Forumaš ima pravo da glasa, a da li će to obaviti - to je njegova moralna dilema.

Gostujući tereni biće uvek problem, malo je "putnika" na ista, a ona su ta koja će odrediti ukupnog "pobednika". Jer, kao što se vidi iz ovog, kao iz niza prošlogodišnjih primera, oni koji su bili na utakmici "drugačije" vide kandidate, od ostalih (kao što je obrnuti slučaj kada je većina na stadionu, tačnije "Karađorđu"). Tome u mnogome doprinosi "veoma objektivno" novinarstvo, izveštaj koji ne "vredi ni pet para" (govorim o TV stanicama koje to rade), jer ne ostavlja mogućnost da se stekne objektivna slika o 90 minuta utakmice.

S druge strane, ne možemo glasati samo za "domaće" utakmice, jer tako IZBOR gubi smisao. Po meni, treba da se vodi računa o sledećim stvarima:

1 - Utvrditi (novi) cezus glasača po utakmici i on NE SME biti jednak za domaće i gostujuće utakmice.
2 - Utvrditi tačan broj utakmica koje su dozvoljene da se glasanje ne obavi u toku sezone, da bi i dalje sam izbor bio validan.
3 - Utvrditi koliko minuta igrač MORA provesti na terenu da bi bio u konkurenciji (ovo je čak i presudno - bez obzira da li, samo dajem primer, neko ušao u 89. minutu, pa u 90. postigao pobedonosni gol).

Ipak, kao što rekoh, o tome tek za narednu sezonu, glasanje za ovu je već počelo, a pravila ne treba menjati u toku istog. Obično biva, da kad se sezona završi, svima dozlogrdi FKV (normalno), pa se o ovome ni ne debatuje, pa nova sezona počne, a sve ostaje "po starom". Naravno, ostaje veliko pitanje kako i usvajati izmene, jer neće sve biti prihvatljive za svakoga.
kej

Post by kej »

Ja sam bio na utakmici i dao sam Stevanovicu jedan bod zato sto je dao lep gol. Ne vidim problem u tome. U tako bledoj utakmici to je sasvim dovoljno. Nista drugo nije uradio, ali nisu ni ostali, osim Vulicevica i Oumarua. Vulicevic se nadobija bodova na utakmicama na kojima nista ne uradi, a na ovoj gde je sam drzao nasu odbranu ne dobije nijedan!!
Meni nije jasno zasto je Brkic pokupio osam glasova kad je dva puta pipnuo loptu, jednom je dobro istrcao i to je sve.
ssnigd

Post by ssnigd »

Grof Žekula wrote:
Gostujući tereni biće uvek problem, malo je "putnika" na ista, a ona su ta koja će odrediti ukupnog "pobednika".

S druge strane, ne možemo glasati samo za "domaće" utakmice, jer tako IZBOR gubi smisao. Po meni, treba da se vodi računa o sledećim stvarima:

1 - Utvrditi (novi) cezus glasača po utakmici i on NE SME biti jednak za domaće i gostujuće utakmice.
2 - Utvrditi tačan broj utakmica koje su dozvoljene da se glasanje ne obavi u toku sezone, da bi i dalje sam izbor bio validan.
3 - Utvrditi koliko minuta igrač MORA provesti na terenu da bi bio u konkurenciji (ovo je čak i presudno - bez obzira da li, samo dajem primer, neko ušao u 89. minutu, pa u 90. postigao pobedonosni gol).
Mislim da uopste nije kasno da se promeni sistem glasanja. Tj da se cenzus za gostujuce tekme smanji na trojicu glasaca, a da za domace tekme ostane na pet. Bilo bi steta da propadne glasanje za ovaj kup mec, uostalom i za bilo koju drugu tekmu, osim ako fucosi nisu bas toliko lose odigrali pa da niko od njih ne zasluzuje bodove.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ssnigd wrote:
Grof Žekula wrote:
Gostujući tereni biće uvek problem, malo je "putnika" na ista, a ona su ta koja će odrediti ukupnog "pobednika".

Mislim da uopste nije kasno da se promeni sistem glasanja. Tj da se cenzus za gostujuce tekme smanji na trojicu glasaca, a da za domace tekme ostane na pet. Bilo bi steta da propadne glasanje za ovaj kup mec, uostalom i za bilo koju drugu tekmu, osim ako fucosi nisu bas toliko lose odigrali pa da niko od njih ne zasluzuje bodove.
Nema nikakvog menjanja u letu....pa nisam ti ja fudbalski savez,pa da stimam kako kome odgovara... Imali ste nekoliko meseci da budete konstruktivni i date predloge i ideje,i... javio se cak nijedan forumas... a i sto se tice ovi gostujucih utakmica,uvek se hvalimo velikim brojem navijaca na strani,pa ako se od svih njih bar 5 ne razume u fudbal i nije sposobno da oceni ucinak igraca,onda glasanje za taj mec i ne mora uspeti!!!!
Image
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nesto mi pada na pamet da bi mogli da organzijemo neko glasanje za najboljeg trenera Vose poslednjih 10-20 god il uopste...
Bogu hvala dosta smo ih izmenjali :mrgreen:
Andreyos

Post by Andreyos »

Koliko ih se izrotiralo,mogli bismo da glasamo i za trenera sezone...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mi odigramo 0:0 kuci,a napadaci nambudu najbolji igraci utakmice... :lol:

p.s. ans,hvala ti za tvoje glasanje.... ako moze drugi put bez toga ili bar razdvoj,cisto da mi olaksas malo :evil:
Image
aNS

Post by aNS »

Неће се поновити.
1892

Post by 1892 »

Da takmicenje za najboljeg igraca godine, ne bi izgubilo na tezini, mislim da bi forumasi trebali da glasaju svaku utakmicu, bez obzira na razocarenje nekim eventualnim porazom ili losom partijom, jer jednostavno ako se bude ponavljala situacija kao iz utakmice sa Radom (a nasih navijaca na samoj utakmici je bilo vise nego dovoljno da se ovde sakupi bar 15-20 glasova) samo takmicenje ce izgubiti na kredibilitetu ! Ja sam vec odredjeno vreme u inostranstvu pa mi je tesko da ispratim veliki broj utakmica ali sto sam procitao iz novinskih tekstova, zatim vasih postova na forumima,i cuo na samom radio prenosu sa Banjice, mislim da je Zeljko Brkic nepravedno izgubio 3, a mozda i cela 4 boda sa prethodnog meca zbog malog odziva glasaca, a to na kraju moze biti presudno kada se bude proglasavao igrac sezone. Jednostavno tema je nabolji igrac tog i tog kola, i bez obzira na poraz on bi se morao izabrati !
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Promenite sliku na naslovnoj strani, najbolji igrac vise nije Umaru nego Mereba :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote:Promenite sliku na naslovnoj strani, najbolji igrac vise nije Umaru nego Mereba :)
Sve u svoje vreme :wink: Ako bi neko sedeo samo pored kompa,da bi menjao slike,onda ti ne bi imao npr.izvestaje sa konferencija za stampu :wink:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A sad... spektakl :lol: 8)

Malopre smo Ice i ja imali jednu prepisku na temu "realno-nerealno" :D ,pa sam dosao na ideju da uradim jednu malu analizicu u Igracu sezone,ali na svoj nacin :lol:

Dok sam tako razmenjivao stavove s njim,pomislio sam:"koliko smo mi zaista realni na ovom forumu i imamo li igrace na koje smo slabi!?" A gde naci bolji uzorak nego u glasanju za igraca sezone :lol:

I tako,odlucim da uzmem 10 forumasa,za uzorak,a oni su sledeci (redosled nebitan):

-Turija,
-Podbara,
-Max,
-Grof,
-Voja,
-Grba_NS,
-Zeljafcv,
-Ice,
-Mihailov,
-Buda
--------------------------------
Posle analize ovih "igraca" dolazim do saznanja da Buda nijednom nije glasao :roll: ,a onda odlucim da umesto njega stavim forumasa kojeg sam najvise puta opazio,dok sam vrsio analizu - ANSa.Dakle Buda na klupu,ANS u prvi tim :wink: .Ali kao i svaki vrsni strateg,i ja imam svog dzokera,o njemu posle :lol:
-----------------------------------
Pa da krenemo redom: :lol:

Turija

-Abu 7 glasova do sada (po kolima: 3,2,2 glasa)
-Ilic 6 (3,3)
-Meda 6 (3,1,2)
-BRKIC 5 (3,1,1)
-Mojsov 5 (2,1,2)
-Trajkovic 5 (2,2,1)
-Vule 3 (3)
-Milovic,Tumba i Mitosevic po 1 glas

Mali komentar: Od kolege Turije sam se potajno nadao da bi mogao biti promoter Brkica,ali se kolega pokazao kao veliki profesionalac.Prvo,nije podelio mnogo glasova,sto znaci da je postovao pravila i nije glasao,kad nije imao argumente.A i kad je glasao,radio je to zaista na osnovu prikazanog na terenu.Turija,alal vera!!!

Podbara

-BRKIC 9 (3,3,3)
-Ilic 6 (2,1,3)
-Abu 6 (3,1,2)
-Mojsov 4 (2,2)
-Meda 2 (2)
-Mereba 2 (1,1)
-Tumba 1

Mali komentar: Podbara nije glasao cesto,koliko sam to ocekivao,ali opravdanje nalazimo u njegovim divnim tekstovima kojima nam priblizava istoriju Vojvodine i vremenu koje mu oni oduzimaju.A lista glasova govori da kolega Podbara na celo stavlja kapitena i domacina,ali i to da su mu svi podjednako dragi,i pridoslice i stranci.Dakle,ni ovde nisam primetio nikakvu pristrasnost.Svaka cast!!!

Max

-Abu 5 (3,2)
-Stevanovic 3 (3)
-Mojsov 2 (2)
-Lazetic i Ilic po 1

Mali komentar: bio sam ubedjen da kolega Max mnogo vise ucestvuje u nasoj akciji,ali eto... prevario sam se.Max,imas otvoren poziv,ocekujemo furiozan finis :wink:

Grof

-Mereba 17 (2,3,3,3,3,3)
-Abu 13 (1,2,2,2,2,2,1,1)
-Brkic 7 (3,1,3)
-Mojsov 6 (3,1,2)
-Ilic 5 (2,3)
-Tumba 5 (1,2,2)
-Trajkovic 4 (1,3)
-Meda 4 (2,1,1)
-Stevanovic i Smiljanic po 3 (3)
-Jao 2 (2)
-Bilbija,Mitosevic,Vule po 1

Mali komentar: Kolega Grof redovan gost nase akcije,a svojim glasovima pokazuje da je pristalica ofanzivne i atraktivne igre (takvog sam ga i ocekivao) :wink:

Voja 8) 8) 8)

-Abu 4 (3,1)
-Ilic 3 (3)
-Mojsov 2 (2)
-Vule 2 (2)
-Meda 1

Mali komentar: dok sam vodio akciju (pocetak sezone) nije bilo ok da glasam,a kad sam stekao pravo glasanja,drzim se pravila glasanja :wink:

Grba_NS

-Abu 15 (3,3,2,3,3,1)
-Mereba 9 (2,2,3,2)
-Mojsov 7 (2,3,1,1)
-Meda 6 (1,3,2)
-Brkic 5 (3,2)
-Vule 5 (2,2,1)
-Smiljanic i Ilic po 3 (3)
-Trajkovic 2(2)
-Lazetic 2 (1,1)
-Pavlovic,Adjuru,Mitosevic po 1

Mali komentar: Grba redovan u akciji,ali veoma zahtevan,strog i skrt na bodovima :)

Zeljafcv

Mali komentar: (Ne)prijatno iznenadjene.Redovan ucesnik akcije,ali Zeljo... izvini,moram da te pitam: Za koga ti ustvari navijas??? :lol: :wink:

-Mereba 14 (3,1,2,2,3,3)
-Abu 12 (3,2,3,1,3)
-Lazetic 11 (1,1,3,3,1,2)
-Ilic 9 (3,3,1,2)
-Mojsov 8 (2,2,2,2)
-Trajkovic 7 (3,3,1)
-Brkic 5 (3,2)
-Vule 5 (2,2,1)
-Smiljanic 3 (3)
-Meda i Katai po 2 (2)
-Tumba i Jao po 2 (1,1)
-Adjuru i Bilbija po 1

Ice

-Mereba 12 (2,3,1,3,3)
-Abu 11 (3,3,2,1,2)
-Meda 6 (3,3)
-Brkic 5 (3,2)
-Jao 5 (1,2,2)
-Mojsov 4 (1,2,1)
-Vule 3 (3)
-Ilic 3 (2,1)
-Vuk 2 (2)
-Pavlovic,Karan,Smiljanic po 1

Mali komentar: Moram priznati da me je i kolega Ice vise nego prijatno iznenadio... s obzirom na to "koliko ga ima" :wink: ocekivao sam da i u ovoj akciji necu moci ziveti od njega i proteziranja nasih,mladih igraca.Ali avaj,Ice se ovde ponasa skroz profesionalno,alal vera!!!

Mihailov

-ABUBAKAR 18 (3,3,3,3,3,3)
-Brkic 8 (3,2,3)
-Meda 7 (3,2,2)
-Mereba 7 (1,2,2,1,1)
-Mojsov 6 (2,2,2)
-Ilic 5 (2,3)
-Smiljanic 4 (2,2)
-Trajkovic 4 (1,1,1,1)
-Bilbija 3 (3)
-Mitosevic,Jao,Vule,Karan po 1

Mali komentar: Kolega Mihailov "ima svoga boga,on se zove Abubakar" :lol: Jedan od retkih forumasa koji je na veci broj ucesca u akciji,razdvojio tandem Abu - Mereba i svoje simpatije dao samo jednom :wink: U svakom slucaju,sve pohvale za redovno ucesce u akciji!!!

ANS

-Meda 18 (1,1,3,2,3,3,3,2)
-Brkic 17 (3,3,3,3,1,3,1)
-Abu 17 (3,2,1,2,3,3,3)
-Mereba 9 (2,3,1,2,1)
-Vule 8 (2,2,2,2)
-Mojsov 7 (3,3,1)
-Tumba 7 (2,3,2)
-Ilic 6 (1,1,1,3)
-Smiljanic 6 (2,2,2)
-Vuk 4 (2,2)
-Stevanovic 3 (1,2)
-Trajkovic i Adjuru po 2 (1,1)
-Jao i Bilbija po 1

Mali komentar: i pored malog problema oko nepostovanja pravila glasanja (2. kolo),jedan od najredovnijih ucesnika i akcije i rekao bih,pravi ponosni Vojvodinas :wink: Sve cestitke!!!

DZOKER (KEC IZ RUKAVA)
Mare :wink:

-Abu 13 (2,1,2,2,2,3,1)
-Brkic 8 (3,3,2)
-Meda 8 (2,2,3,1)
-Mereba 8 (1,1,3,1,2)
-Mojsov 7 (3,3,1)
-Lazetic 7 (1,3,2,1)
-Tumba i Vule po 6 (3,3)
-Ilic 4 (2,2)
-Trajkovic 2 (2)
-Jao,Adjuru i Smiljanic po 1

Mali komentar: :lol: :lol: :lol: Mare legenda,redovan ucesnik,ali ni po babu ni po stricevima,bez favorita,darezljiv,svima sipa TROJKE,a Kapitenu Draganu nijednu :shock: :wink: Svaka cast Mare,skidam kapu,samo napred!!!!

Eto ljudi,nadam se,da ste se bar malo nasmejali,bar malo bolje upoznali neke od forumasa,a na kraju krajeva bar malo zadovoljni i mojim trudom :twisted: 8) :lol:

p.s.U obzir uzeti glasovi iz 16 kola prvenstva i 3 runde kupa
p.s.s.Ocekujem i vase komentare na glasove nekih od forumasa :lol:
Image
Post Reply