I.S 2010/11: 11. kolo JSL: Vojvodina - Borac
Bije, a čvrst, skočan i brz (ne mož pobećilimanfkv wrote:Trajkovic 3 - Ala bije. Do 15. minuta bar 4 igraca se drzalo za ledja nakon skoka sa njim.

Odličan igrač sa 21om godinom.Znam ga i iz dresa Hajduka, dobar je i sa loptom.Čak je sada ozbiljno zasenio Mojsova (mada je Mojsov meni malo spor, a još kad se opusti, kao što je uradio posle partizana, ne deluje ohrabrujuće, pa čovek pomisli da bi Milović bio korisniji pred Brkićem).No, videćemo kako će Mojsov prevazići, nadam se trenutnu, krizu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I.S 2010/11: 11. kolo JSL: Vojvodina - Borac
3 boda: Mitosevic, zbog onog gola, nacin na koji je raspalio loptu - jako i precizno.
2 boda: Trajkovic - bedem ispred mreze.
1 bod: Merebasvili - danas je bio odlican ...
2 boda: Trajkovic - bedem ispred mreze.
1 bod: Merebasvili - danas je bio odlican ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
-
soderstorm wrote:Mereba - 3 boda. Bravo momak nisi vise toliko alav
Lazetic - 2 boda. Ako ovako bude igrao svaku utakmicu moze da igra
Meda - 1 bod. Zasluzio je dodavanje je popravio sut tu i tamo ako ovako nastavi bice on onaj stari.
Veliki plus za Milinkovica. Malo rotacije u timu i eto rezultata.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Uvek sa tobom
1. Mitosevic - Mala minutaza, veliki ucinak.
2. Medojevic - Mnogo pretrcao, odlicna defanziva, asistencija, borbenost. Na ovakvim utakmicama je dovoljan samo Meda kao centralni (zadnji) vezni.
3. Lazetic - Njegov individualni kvalitet je neosporan. Medjutim, jedan bod dobija za sve profesionalniji odnos na terenu.
2. Medojevic - Mnogo pretrcao, odlicna defanziva, asistencija, borbenost. Na ovakvim utakmicama je dovoljan samo Meda kao centralni (zadnji) vezni.
3. Lazetic - Njegov individualni kvalitet je neosporan. Medjutim, jedan bod dobija za sve profesionalniji odnos na terenu.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...