15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2

Vasa prognoza:

Gazenje crvene petokrake i bacanje u kantu za smece
54
73%
Remi
13
18%
Nase ponovno treskanje glavom o pod
7
9%

Total votes: 74

car jovan

Post by car jovan »

igoork wrote:Po gradu uveliko kruze price da je Dacic vez zvao Batu u fazonu izgubite zbog mira u drzavi...

Bilo ovo smesno ili ne nista me vise ne moze zacuditi... :roll:
Дачић је гробар,што да цигани неће да праве лом у бг-у?
limanfkv

Post by limanfkv »

E svasta sam u zivotu cuo, ali ovo :lol:
0.0625
Buca

Post by Buca »

Mi ne smemo igrati u nedelju!!! pogotovo ne u terminu od 18h!!!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=475777
29. novembar 2010. | 15:49 | Izvor: B92
Vanredna sednica IO u utorak
Predsednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Branimir Babarogić zakazao je za utorak vanrednu sednicu Izvršnog odbora Zajednice prvoligaša.

Na vanrednoj sednic će se raspravljati o odluci komesara za takmičenje Branislava Delića da Sloboda i Partizan u narednom kolu šampionata Srbije zamene domaćinstvo.

Delić je na osnovu propisa o takmičenju odlučio da prihvati zahtev Slobode da u narednom kolu ne dočeka Partizan u Lučanima, već da gostuje u Beogradu.

Toj odluci usprotivila se Crvena zvezda, koja smatra da se time narušava regularnost takmičenja, pa je Babarogić, inače član rukovodstva Crvena zvezde, odlučio da sazove sednicu Izvršnog odbora da bi se predstavnici svih klubova izjasnili o tom problemu.

Delić je sa zadovoljstvom konstatovao da je u poslednjem kolu prvenstva Srbije postignut rekordan broj golova na našim terenaima. Strelci su bili veoma raspoloženi, pa su na osam prvoligaških mečeva postigli 27 pogodaka.

Crvena zvezda je od komesara za takmičenje zatražila da se njena utakmica narednog kola protiv Vojvodine ne igra u nedelju, kao je predvidjeno kalendarom, nego dan ranije. Da li ce doći do promene znaće se posle razgovora sa predstavnicima Vojvodine, koji treba da se saglase sa promenom ternima.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Buca wrote:Mi ne smemo igrati u nedelju!!! pogotovo ne u terminu od 18h!!!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=475777

Zasto ne smemo igrati u nedelju?
I cigani traze da se ne igra u nedelju, oni hoce u subotu, tako pise u tom tekstu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Реално ако их не будемо пустили да победе, свеједно је субота или недеља, разбићемо их свакако.
Buca

Post by Buca »

Po meni se sve radi kako bi se mi na neki nacin onemogucili. Mozda stvarno zvuci glupavo,ali reflektori su prednost ciganima,pa u 18h ce biti klizava trava jako a i iz nekog razloga mnogo manje nasih ljudi ce oticu u nedelju nego u subotu. Sad jeste glup razlog i ovako ce se igrati pod reflektorima ali mislim da je subota nas dan,ne znam tacno zasto ali osecaj je to! Mislim da termin zavisi od toga da li ce groHbari igrati kuci?!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Buca wrote:Po meni se sve radi kako bi se mi na neki nacin onemogucili. Mozda stvarno zvuci glupavo,ali reflektori su prednost ciganima,pa u 18h ce biti klizava trava jako a i iz nekog razloga mnogo manje nasih ljudi ce oticu u nedelju nego u subotu. Sad jeste glup razlog i ovako ce se igrati pod reflektorima ali mislim da je subota nas dan,ne znam tacno zasto ali osecaj je to! Mislim da termin zavisi od toga da li ce groHbari igrati kuci?!

Pod reflektorima ce se igrati svakako, tu se mi nista ne pitamo, kako domacin odluci, oni uvek igraju uvece. Znaci ti si za to da izadjemo u susret ciganima i pomerimo sa nedelje na subotu?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Buca

Post by Buca »

Ja jesam,mislim da bi to i nama vise odgovaralo.
Passion

Post by Passion »

Vise ce nas otici ako se bude igralo u subotu,a ne u nedelju... to mogu da potpisem :wink:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Buca

Post by Buca »

Evo Rabren kaze necemo izaci na teren protiv zvezde,ako se zameni domacinstvo Slobode i partizana.
http://www.sportal.rs/news.php?id=40418
29 Novembar 2010 | 22:02
Rabrenović za SPORTAL.RS: Nećemo izaći na teren protiv Zvezde

Posle saznanja SPORTAL.RS da će devet klubova na sutrašnjoj sednici Zajednice Superligaša zatražiti smenu Branimira Babarogića, kontaktirali smo predstavnike Partizana i Vojvodine da bismo čuli njihov stav po ovom pitanju. U Novom Sadu jasno stavljaju do znanja da neće izaći na megdan Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu ukoliko se crno-belima dozvoli zamena domaćinstva sa Slobodom.

- Nismo upoznati sa zahtevom pojedinih timova Jelen Superlige Srbije da se smeni Babarogić, niti smo za to. Ono iza čega čvrsto stojimo jeste da, ukoliko Partizanu dozvole da promeni mesto odigravanja meča sa Slobodom Sevojno Pointom, mi nećemo izaći na teren protiv Zvezde - istakao je Radisav Rabrenović, funkcioner "lala" za SPORTAL.RS.

U Partizanu nisu imali komentar povodom eventualnog zahteva da se smeni Babarogić, a sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković nije odgovarao na naše pozive.
Evo i odgovor na pitanje koje je mene morilo,kopirao sam sa Firminog foruma post clana Freaks1994
Пошто нам је лига таква каква је, на најнижим могућим гранама, данас се појавила та информација да ће се играти у недељу, а све због могуће замене домаћинства утакмице Слобода-партизан. То још није ништа сигурно, ми се припремамо као да је субота, а требало би сутра да се више зна око овога. Пошто је неколико клубова подигло глас поводом те замене могуће ја да од тога неће бити ништа па онда и термин наше утакмице остаје исти.
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Како смарају па ово је страшно! Сад је питање да ли се он буни због тога што хоћемо да стигнемо партизан или да би их петокрака стигла!
ssnigd

Post by ssnigd »

Koliko sam puta cuo ovu pricu, necemo izaci na teren, istupicemo iz lige, igracemo sa omladincima, ma mrs bre :pegla:

Umesto da cutimo i radimo, kako bi cigane odrali u subotu, mi ovde nesto palamudimo glumimo postenje, a niko nas ne j**e 5%. Umesto da se igracima omoguci maksimalan mir da mogu da se pripreme za vrlo bitan mec, mi se nesto kao oglasavamo, tj. ni ne oglasavamo se nego po milioniti put pretimo u prazno.

Mi smo neki faktor u Srbiji :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Rabrenu i njegovom gazdi je bolje da ne lupetaju i da se ne igraju sa ugledom kluba.
Znamo svi šta radi franjevački klub, ali to nije razlog da mi sami sebi jamu iskopamo u ovom momentu kada je odlična atmosfera u ekipi.

Zapanjilo me to da planiraju Đorića kao zamenu za Babarogića!?Pa da li su normalni da puste zlo sa "onoga sveta" na ovaj?
Mada ne čudi me, puno je tu Partizanovih klubova na razne načine, Metalac, BSK, OFK, Borac, Hajduk, Čukarički, Jagodina, Spartak, Inđija, a izgleda da im i u upravi Slobode ima naklonjenih.
soderstorm

Post by soderstorm »

Da li moze neko reci da li je ovaj Brka normalan. Izgleda da i on navija za Zvezdu. Kako drugacije da protumacis njegove gluposti koje je izjavio. Sad se kao mi bunimo sto Partizan nece igrati u Lucanima ili Uzicu ili na Marsu. Mi pretimo da necemo da izlazimo na teren sto ne prete cigani pa valjda se oni tu frku i zakuvali sta se bre ti mesas brkati pametnjakovicu. Mi ako ne izadjemo na teren lepo nas ovi kazne gubitkom bodova u tom mecu i najverovatnije i oduzimanjem bodova pa nek mislimo sledeci put. Zar ovde niko nije nista naucio iz Djenove. Lepo Italijani videli da ovi nasi navijaci ne zele da se utakmica odigra i oni lepo sabrali dva i dva skontali da bez po muke dobijaju 3 boda nas izbacuju iz takmicenja itd. Mi smo trenutno jaci od Zvezde mi umesto da ih razbijemo na terenu oni ce nas za stolom sa ovakim ocajnim timom. Ako ovaj to uradi glave ce da lete.
ssnigd

Post by ssnigd »

A sutra se Bata javlja sa novim saopstenjem, i tako glumi mirotvorca. Taman malo nabacim osmeh sto se tice Vose, taman malo pozitivne atmosfere na stadionu i onda dodje nesto ovako iz nase uprave i opet sve na staro, terajte se bre znate i sami gde.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked