15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2
Potpuno se slažem sa Grbom i našim željenim sastavom (valda u subotu?).Nažalost jako smo hendikepirani zbog tragedije u najužoj porodici Branislava Trajkovića, ali naši momci treba da odigraju utakmicu za tračak radosti u ovoj crnoj nedelji.
I ja bih, kao Grba, dao prednost Pavloviću, iako nije imao kontinuitet utakmica, a Smiljanić dobro obavio posao levog beka.Evo i zašto:
Pavlović je hrabar i velik borac - prgav igrač za interes kolektiva (a takvi nam baš trebaju u subotu).
Drugo, Beograđan je i nema kompleks beogradskog terena (što će reći, domaćin je na njima, u odnosu na mladog i neiskusnog Smiljanića).
Treće, treba nam bek jači i pouzdaniji u defanzivi (protiv Smedereva Abubakar je često morao puno da pomaže Smiljaniću u tim odbranbenim zadacima, pogotovo kada je Smiljaniću ponestalo daha).Pavlović je fizički spremniji i prefriganiji defanzivac.
Sve u svemu, u ovom meču, vidim sve prednosti na strani Pavlovića (samo da ga na vreme upozore da vodi računa da ne pređe Rubikon i zaradi crveni karton).
Pod velikom lupom mora se naći igra i zalaganje Lazetića.Biće to pravi test za njega, nas i trenera Milinkovića.
I još nešto. Mislim da će na ovoj utakmici naš trener morati dosta ranije i ravnomernije napraviti adekvatne izmene ( nego što je do sada praktikovao). Tj, osvežiti ekipu blagovremeno, da ne dođe do vidljivog i dužeg pada naše igre.Jer, s obzirom na okolnosti u kojima će se igrati (gde će se svi uortačiti protiv nas), svaka pukotina u timu može skupo i nenadoknadivo koštati Vošu.
PS
Buco, hvala za informaciju!Bar jedna dobra vest.
I ja bih, kao Grba, dao prednost Pavloviću, iako nije imao kontinuitet utakmica, a Smiljanić dobro obavio posao levog beka.Evo i zašto:
Pavlović je hrabar i velik borac - prgav igrač za interes kolektiva (a takvi nam baš trebaju u subotu).
Drugo, Beograđan je i nema kompleks beogradskog terena (što će reći, domaćin je na njima, u odnosu na mladog i neiskusnog Smiljanića).
Treće, treba nam bek jači i pouzdaniji u defanzivi (protiv Smedereva Abubakar je često morao puno da pomaže Smiljaniću u tim odbranbenim zadacima, pogotovo kada je Smiljaniću ponestalo daha).Pavlović je fizički spremniji i prefriganiji defanzivac.
Sve u svemu, u ovom meču, vidim sve prednosti na strani Pavlovića (samo da ga na vreme upozore da vodi računa da ne pređe Rubikon i zaradi crveni karton).
Pod velikom lupom mora se naći igra i zalaganje Lazetića.Biće to pravi test za njega, nas i trenera Milinkovića.
I još nešto. Mislim da će na ovoj utakmici naš trener morati dosta ranije i ravnomernije napraviti adekvatne izmene ( nego što je do sada praktikovao). Tj, osvežiti ekipu blagovremeno, da ne dođe do vidljivog i dužeg pada naše igre.Jer, s obzirom na okolnosti u kojima će se igrati (gde će se svi uortačiti protiv nas), svaka pukotina u timu može skupo i nenadoknadivo koštati Vošu.
PS
Buco, hvala za informaciju!Bar jedna dobra vest.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da li neko zna kakvo je zdravstveno stanje Ninkova??? Posto Tosic izgleda ne moze da nastupi zbog kartona,onaj rezervni bek Ignjatijevic dobio crveni protiv spartaka,i to sa klupe,pa mi se cini da ce cergama teska promaja duvati u zadnjoj liniji....sa presingom Abubakara i Ilica na zadnju liniju,komotno mozemo saseci sve njihove organizovane pokusaje da "igraju"...
Ne treba zaboraviti i uvertiru pred subotnju/nedeljnu utakmicu, a to je sutrašnji žreb za kup. Ako se kuglice tako nameste, u ovoj našoj "dođem ti, dođeš mi" ligi sve su varijante kompromisa moguće. Nadam se, kao i velika većina forumaša, da će (barem sa naše strane) prevladati sportski motivi i da će teren biti jedino merilo kvaliteta i rezultatskog ishoda. Pa, neka pobedi bolji. A to smo mi, ubeđen sam.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Ma ovo su gluposti. Zvezda ni pod tackom razno ne bi nama dala bodove. Zasto zato sto oni misle da su najbolji,nalepsi najposteniji itd. Takodje ja to mislim i na kup. Zvezda ce u kupu da dobiji Slobodu ma milion posto jer mislim da oni sebi nabacuju domacinstva samo tako. Oni u poslednje 2 godine igrali samo dva puta u gostima, jednom su morali a drugi put su kao fol izvuceni Pazarci da igraju kuci.igoork wrote:Ovo sto budababa spominje uopste nije nemoguce.
Cak mi se cini i kao realno. Ako bi izvukli u kupu cigane mislim da ce situacija biti jasna.
Jednu dobijamo mi a drugu oni, pitanje samo da li u kupu ili u ligi,to bi bila svar dogovora izmedju dva kluba...
Oni se nadaju da kup ce osvojiti jedan od blizanaca jer ne bi oni za dzabe stavili da se igra dva puta u polufinalu. Tako da jedan od blizanaca mora uvek da igra finale pa mozda cak i dva videcemo. Ako dobijemo Partizan niko mi nemoze uveriti da zreb nije namesten.
Da sumiram sutra ce biti lakrdija a u subotu sta nam bog da. Pobedjivali smo ih nekoliko puta tamo i bez tih doping kontrola tako da videcemo.
Da ne mislimo kako samo mi veoma ozbiljno shvatamo ovaj meč, isto rade i cigani i njihovi navijači i ovaj put nas ne nipodaštavaju već govore o nama kao o teškom protivniku i maksimalno se mobilišu.
Dakle, treba biti oprezan i spreman na sve, ima i plan A i plan B, ali pre svega verovati u svoje mogućnosti i nikako ne podlegati bilo kakvom pritisku.Kalkulisanja od strane igrača, a ni Milinkovića NE SME biti i nadam se da naš trener isto razmišlja kako treba igrati sa blizancima i kod kuće i u gostima.
I naravno, uprava da se ne meša u rad ekipe i stručnog štaba!
Dakle, treba biti oprezan i spreman na sve, ima i plan A i plan B, ali pre svega verovati u svoje mogućnosti i nikako ne podlegati bilo kakvom pritisku.Kalkulisanja od strane igrača, a ni Milinkovića NE SME biti i nadam se da naš trener isto razmišlja kako treba igrati sa blizancima i kod kuće i u gostima.
I naravno, uprava da se ne meša u rad ekipe i stručnog štaba!
- AntonioKasano
Могли смо да тражимо допинг контролу и реда ради да се замаскира а да их лепо пустимо, све то не мора ништа да значи. Већ ми је свега преко главе у вези са овом утакмицом а тек је уторак. Близанци овако ратују разноразним саопштењима и будалаштинама 365 дана у години, и жао ми је што смо и ми сад укључени. Драго ми је да не навијам ни за један од та два одвратна клуба, ово све заједно је стварно увреда за сваког са здравим разумом. Поента свега без пуно филозофирања је, ако их не пустимо, или ако не уђу у неког нашег играча, сасвим је реално да их треснемо. Наравно не заборавимо и њихова евентуална 3 додатна играча тј судије!
Citajuci vas ovde dolazim do zakljucka da bilo koji poraz ne bi bio plod fer borbe i trenutne inspiracije .Znaci,ako pobedimo bili smo bolji,ako izgubimo namesteno.Iskreno,pomalo mi muka od takvog nacina razmisljanja.5 dana do pocetka meca,a mi imamo vec 5 stranica foruma punih alibija u slucaju poraza.I uvek ista prica.
Ceo ovaj forum me pomalo podseca na one nase selektorske komisije,ima nas brdo,a uvek je kriva visoka trava i sudija.... Strasno!!!!
Razumem ja da se namesta,namestaju se i amaterske lige kod nas,a ne ove gde iole love ima,ali ljudi... preteraste ga pobogu!!!
Ice nemoj se naci prozvan,ali ti si mi nekako najdrazi za osloviti,kad je pljuvacina u pitanju...
Zar je moguce,da su Partizan i Zvezda do sad odigrali samo tri postene utakmice (Kula (zvezdin poraz),NS (partizanov poraz) i Derbi (zvezdin poraz)) i eventualno ce mozda i u subotu odigrati jos jednu
a sve ostalo su pokrili?
Zanimljivi smo mi forumasi,po nekim medijima jos se ne zna ni da li ce se utakmica igrati,a mi vec uradili analizu meca
Ceo ovaj forum me pomalo podseca na one nase selektorske komisije,ima nas brdo,a uvek je kriva visoka trava i sudija.... Strasno!!!!
Razumem ja da se namesta,namestaju se i amaterske lige kod nas,a ne ove gde iole love ima,ali ljudi... preteraste ga pobogu!!!
Ice nemoj se naci prozvan,ali ti si mi nekako najdrazi za osloviti,kad je pljuvacina u pitanju...

Zanimljivi smo mi forumasi,po nekim medijima jos se ne zna ni da li ce se utakmica igrati,a mi vec uradili analizu meca

Idealna je prilika da se naplati dug iz finala kupa.Za razliku od 5.maja tim koji će istrčati na teren ima kvalitet, ima kontinuitet i ima mentalitet.
U odbrani smo jači i brži nego prošle sezone,sredina takođe u napdu kreativniji i nepredvidljiviji za razliku od prošle utakmice sa ciganijom.
Imamo trenera koji ništa ne obećava sem rada i to mi daje za pravo da verujem da se nećemo obrukati i da ćemo do početka prolećnog dela prvenstva raspredati i baviti se teorijama kako blizanci neće ni na koji način dozvoliti da nam na kraju gledaju u leđa. Idealna je prilika da im uteramo strah u kosti i da se oni sad malo trzaju na pomen Vojvodine
I zato bez obzira kad bude utakmica treba otići i videti ih (cigane) kako ko posrane patke prozivaju upravu,trenera, predsednika i koga sve ne....
U odbrani smo jači i brži nego prošle sezone,sredina takođe u napdu kreativniji i nepredvidljiviji za razliku od prošle utakmice sa ciganijom.
Imamo trenera koji ništa ne obećava sem rada i to mi daje za pravo da verujem da se nećemo obrukati i da ćemo do početka prolećnog dela prvenstva raspredati i baviti se teorijama kako blizanci neće ni na koji način dozvoliti da nam na kraju gledaju u leđa. Idealna je prilika da im uteramo strah u kosti i da se oni sad malo trzaju na pomen Vojvodine
I zato bez obzira kad bude utakmica treba otići i videti ih (cigane) kako ko posrane patke prozivaju upravu,trenera, predsednika i koga sve ne....
Vosa za razliku od kupa od proletos melje. Ako ponovimo zadnjih par kola, u takvom izdanju nema sanse da izgubimo. A opet drugo mesto bi bilo slag na tortu i ostanak u igri za titulu. Dakle, znamo sta nam je ciniti.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,