Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm

Post by soderstorm »

Bolje tog Stojakovica da mi pominju nego Oditu.
djape_ns

Post by djape_ns »

Bolje da se uozbilje i dovedu pojacanje a ne prosecne JSL igrace.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Turija

Post by Turija »

novosadjanin wrote:Ovaj Stojakovic iz Javora sto se spominje kao moguce pojacanje mi se nikako ne svidja. Gledao sam ga nekoliko puta. Vazi za tehnicara ovih nasih seoskih terena, ne igra odbranu, nizak je, ima 30 godina, nema snage, u Javoru je uglavnom ulazio kao rezerva... Recimo neka losija kombinacija Djurovskog i Vukajlovica.
Je li to onaj igrač što je nekad igrao i za Banatski Dvor?
Ako je taj, može možda na klupu (ako Tumba ode), pa da odigra 20 minuta pred kraj.Mada, pitanje je koliko će nam biti od koristi, iako zna nešto sa loptom?
Jako je nizak, a puno godina ima za neke fudbalske ambicije.Možda kad se neko povredi, kartoni... i slično?Samo, kako obično kod nas biva da ti matori igrači imaju rezervisano mesto u prvom timu, da ne izgura još Vuka iz postave :? Sve u svemu, valjda u Klubu znaju šta rade?
Last edited by Turija on Mon Dec 13, 2010 11:29 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Turija wrote:
novosadjanin wrote:Ovaj Stojakovic iz Javora sto se spominje kao moguce pojacanje mi se nikako ne svidja. Gledao sam ga nekoliko puta. Vazi za tehnicara ovih nasih seoskih terena, ne igra odbranu, nizak je, ima 30 godina, nema snage, u Javoru je uglavnom ulazio kao rezerva... Recimo neka losija kombinacija Djurovskog i Vukajlovica.
Je li to onaj što je nekad igrao i za Banatski Dvor?
Ako je taj, može možda na klupu (ako Tumba ode), pa da odigra 20 minuta pred kraj.Mada, pitanje je koliko će nam biti od koristi, iako zna nešto sa loptom?
Jako je nizak, a puno godina ima za neke fudbalske ambicije.Možda kad se neko povredi, kartoni... i slično?Samo, kako obično kod nas biva da ti matori igrači imaju rezervisano mesto u prvom timu, da ne izgura još Vuka iz postave :? Sve u svemu, valjda u Klubu znaju šta rade?

Igrao je za Cukaricki, Vasalunds?!, Rad, Banatski Dvor, Mogren i Javor. Po meni on nema mesta u prvih 25. Takodje i Odita, sta ce nam on kad vec imamo Jaoa koji je slican tip igraca?! Jao bar zna da odigra presing, a Odita ne zna nista. Nadam se da od toga nema nista i da su to samo nagadjanja novinara.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Junior

Post by Junior »

Po meni bi bilo besmisleno pustiti jednog Tumbasevica i dovesti ovog iz Javora... Janko vec godinama pokazuje vernost klubu svojim igrama,da se ja pitam zadrzao bih ga bar do kraja godine.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Rabren kaže da nisu zainteresovani za tog Stojakovića!

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 33791.html
Rabrenović: ''Đurovski je već dugo u klubu, mesto mu je u inostranstvu''

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović poručio, da izuzev mladih igrača, svi iskusniji prvotimci mogu da potraže novu sredinu, ''ako smatraju da im je to interes'',
RabrenovicKonkretnih ponuda još uvek nema, pa je teško prognozirati ko bi od igrača mogao da napusti Novi Sad.

Radisav Rabrenović je posebno apostrofirao Marija Đurovskog kome je poručio da je vreme da ode preko granice.

''Svi igrači, ukoliko im je to interes, mogu da nastave karijeru u inostranstvu. To se ne odnosi na naše mlade igrače. Kad je u pitanju Đurovski, mislim da bi trebalo da karijeru nastavi u inostranstvu. Dugo je već u našem fudbalu, pa smatram da mu je mesto u inostranstvu'', objašnjava Rabrenović.

Što se tiče pojačanja, Rabrenović je decidirano odbacio mogućnost angažovanja Stojakovića iz Javora.

''Ima još vremena do prelaznog roka, ne želimo ništa na brzinu da radimo, ali ono što je sigurno je da Vojvodina nije zainteresovana za Stojakovića'', zaključio je Rabrenović.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
car jovan

Post by car jovan »

Мени нешто ниједан играч из наше лиге није интересантан,осим Јоксимовића и Димитријевића,али од овог другог нема леба,зна се чији је он изданак.Незнам ни какав је овај Бразилац што га наводно прате,али вероватно је бољи од ових трећелигашких што су довели цигани,наравно на позајмницу.Тако да сам пре за наше младе играче из наше школе,уколико нас не напусти пола тима :roll: ,али се надам да неће.
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

У принципу најбоље би било да некако заваљају Ђуровског, тако би убили две муве једним ударцем!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Мора се пазити при куповини какви су ти играчи и људи, јер ако су темпиране бомбе и ако могу да наруше здравој фудбалској атмосфери која се можда коначно ствара у екипи, не треба их онда куповати, а у корист тога треба продати Ђуровског и Лазетића, а довести једног од каквог-таквог "ауторитета" макар на нашим теренима.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
soderstorm

Post by soderstorm »

Recimo da ne citam stalno vesti stvarno bi se zbunio.

Recimo za Brkica na Sportalu ali samo na Sportalu ja procitao da on ovde ostaje 6 meseci. Sad da nisam citao tekst o ranije sta je covek izjavio kad bi procitao Vecernje novosti skenjao bi se jer tamo pise da postoji interesovanje ali nisu jos konkretna ali bi mogao da ode.

Onda pisu kako odbrana nece pretrpeti velike izmene a negde pise da su moguci odlasci cak 3 od 5 iz odbrane ako to nisu velike izmene ja neznam sta su.

Onda ovaj Cika Brka izjavljuje jedno a ovi po obicaju stavljaju sta se njima svidja ili nas da mame da citamo. Kao prodaja iskusnih igraca pa otkud onda se Meda prodaje pa covek ima 20 godina i recimo Mojsov koji ima 22 igao kod nas 6 meseci obojica sa OGROMNIM ISKUSTVOM. A covek navodno izjavi da to ne vazi za nase mlade igrace pa sta je onda Meda pobogu.

Zaista vesti o nama nit smrde nit mirisu. Od vise tekstova prave jedan i pocinju ozbiljno da me iritiraju.
lexa

Post by lexa »

Pisanje novinara nije nimalo merodavno.
Igrom slucaja upoznao sam jednog novinara koji mi je objasnio
na koji nacin oni rade ovakve stvari.
Jednostavno,oslanjaju se na primere iz proslosti.
Recimo, mi smo Vuleta i Adjurua doveli iz Javora i onda ide sledeci
fazon. "Aha, kupuju igrace iz Javora. Da vidimo sta Vosi nedostaje....hm..
treba im napadac...hajde sada da vidimo napadace iz Javora...opa,pa evo
ga Odita,on bi mogao u Vosu...pisi naslov Vojvodina zainteresovana za Oditu".
Dakle,radi se iskljucivo o nagadjanju tako da ja novinarima nimalo ne
verujem kada su u pitanju transferi igraca.
Njima je ovo najplodniji deo godine. Izmisli par transfera i prodaj novine
napaljenim navijacima.
Pustite te price. Dok se igrac ne pojavi na konferenciji za te iste novinare,
dok ispred njega ne stave ugovor koji treba potpisati on nije nas igrac.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

lexa wrote:Pisanje novinara nije nimalo merodavno.
Igrom slucaja upoznao sam jednog novinara koji mi je objasnio
na koji nacin oni rade ovakve stvari.
Jednostavno,oslanjaju se na primere iz proslosti.
Recimo, mi smo Vuleta i Adjurua doveli iz Javora i onda ide sledeci
fazon. "Aha, kupuju igrace iz Javora. Da vidimo sta Vosi nedostaje....hm..
treba im napadac...hajde sada da vidimo napadace iz Javora...opa,pa evo
ga Odita,on bi mogao u Vosu...pisi naslov Vojvodina zainteresovana za Oditu".
Dakle,radi se iskljucivo o nagadjanju tako da ja novinarima nimalo ne
verujem kada su u pitanju transferi igraca.
Njima je ovo najplodniji deo godine. Izmisli par transfera i prodaj novine
napaljenim navijacima.
Pustite te price. Dok se igrac ne pojavi na konferenciji za te iste novinare,
dok ispred njega ne stave ugovor koji treba potpisati on nije nas igrac.
:!: :!: :!:

Prelazni rok i onako počinje 11.januara (i traje do 11. februara), dan nakon što počnu pripreme FKV.
Somborac

Post by Somborac »

Da, ali do pocetka priprema mora da se vec dovede inostrani napadac, kako bi imao vremena da se adaptira na novu sredinu, i kvalitetno pripremi sa ekipom!

Neozbiljno je dovoditi ga pred pocetak utakmica i imati velika ocekivanja! A vec je javno Milinkovic rekao da nije zadovoljan sa Antvijem i Djurom!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Kad se vec spominju pripreme, da li se opet ide na TITANIK? :lol:
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

kafe bagdad wrote:Kad se vec spominju pripreme, da li se opet ide na TITANIK? :lol:
Turska ili Kipar, za sada bliža "pobedi" je Turska. Samo kad se setimo vremena iz Antalije prošle godine...Bolje da menjamo (ili bar da gledamo u pasulj gde će kakvo vreme da bude u januaru/februaru)!
Post Reply