Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Somborac wrote:Ne znam koga su sa Kipra ranije povezivali, ali ovog nisu sigurno, posto je tek od 2010 u toj zemlji.

Dokazao se u Svajcarskoj ligi i klasican je napadac, dovoljno za sada :lol:

Sad si rekao sasvim dovoljno da znam o kome se radi. Pitanje je koliko se dokazao u Svajcarskoj. Puno je klubova promenio. I na kraju je zavrsio na Kipru u jednoj od slabijih ekipa. Ne verujem da bi bio pojacanje za nas.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Somborac

Post by Somborac »

Jos je to na bazi pregovora i jos nije potvrdjeno, zato i nisam napisao ime. Koga bas zanima, dovoljno sam rekao :wink:

I ja bi vise voleo da se dovede Miljan Mrdakovic, covek ni sam ne zna koliko je klubova promenuo, a bio bi najbolji napadac JSL!
šumar

Post by šumar »

Aj malo da se našalim, neki su ovde na forumu veći stručnjaci izgleda od Milinkovića!
postman

Post by postman »

Nemam pojma o kome se radi,probao sam i da istrazujem po sastavima u kiparskoj ligi al' nisam uspeo.Mozda i bolje,ako ne bude nista ni od tog centarfora samo cu se nervirati.
Del_Boske

Post by Del_Boske »

postman wrote:Nemam pojma o kome se radi,probao sam i da istrazujem po sastavima u kiparskoj ligi al' nisam uspeo.Mozda i bolje,ako ne bude nista ni od tog centarfora samo cu se nervirati.
Какве су оно Ујединњене Нације од клубова... :D
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Nesportski zurnal spominje kako je Dejan Karan na listi zelja Javora.Cak i predsednik kluba iz Ivanjice Dragomir Lazovic kaze da su vrlo blizu dogovora.Ovo me je iznenadilo mada to ne znaci da imam nesto protiv njegovog odlaska,pogotovo ako bi se radilo o pozajmici,jer ce u Javoru ako nista drugo biti prvi centarhalf i sto je jos bitnije igra u klubu koji u poslednje vreme jedino stvara kvalitetne defanzivce.
Somborac

Post by Somborac »

Milinkovic lepo napreduje kao trener, ali kao covek koji pronalazi talente jos nista nije uradio, zato ne vidim kako se moze nazivati strucnjakom u toj oblasti, a samim tim i sala nije uspela :lol:

Strucnjak je Milan Djuricic, koji je doveo Mojsova i jos dosta njih i napravio selekciju od koje je obezbedjena klupska egzistencija! Za sada imamo dobre omladince, ali bez prave doselekcije je pitanje sta ce dalje biti od Vose i da li ce zbog nesposobnosti dela uprave zaduzenih za ta pitanja ostati bez ostvarenja punog potencijala!

Vojvodina ima najbolje uslove za razvoj mladih igraca, njihovo stvaranje i dobru prodaju. Nismo optereceni trofejima, nemamo pritisak kao titovi blizanci, i ne padaju glave zbog neuspeha(sem trenerskih). Samo to treba prepoznati i pravilno raditi, za sportskog direktora dovesti Djuricica, dovesti Dundjerskog, Govedaricu, najuriti Pantelica i Rabrenovica, pa da vidis kako bi bilo rezultata!

Buturovic tu treba da ima presudnu ulogu, da predje preko nekih stvari, da zaboravi na licnu sujetu, da radikalno okrene list i rezultati su na dohvat ruke :!:
Djisa

Post by Djisa »

vojvodina jedna jedina wrote:Nesportski zurnal spominje kako je Dejan Karan na listi zelja Javora.Cak i predsednik kluba iz Ivanjice Dragomir Lazovic kaze da su vrlo blizu dogovora.Ovo me je iznenadilo mada to ne znaci da imam nesto protiv njegovog odlaska,pogotovo ako bi se radilo o pozajmici,jer ce u Javoru ako nista drugo biti prvi centarhalf i sto je jos bitnije igra u klubu koji u poslednje vreme jedino stvara kvalitetne defanzivce.
Ako je ovo tacno, to znaci da Mojsov sigurno ostaje.
Kup je nas!
Djisa

Post by Djisa »

http://www.sportal.rs/news.php?id=41675
SPORTAL.RS saznaje: Urugvajac u Vojvodini
U jednom od najstarijih srpskih klubova kuju se planovi za prolećnu sezonu. Agilna uprava tima sa „Karađorđa" vaga ovih dana između nekoliko fudbalera, koji su im ponuđeni, a po svemu sudeći najviše u među „lalama" željni da ojačaju napad tima.

Posle Radeta Veljovića, u vezi kojeg bi narednih dana trebalo da se izjasne čelnici Voše još jedan igrač je u fokusu. Urugvajski internacionalac Nikolas Raimondi (26) očekuje se u Novom Sadu ovih dana na probi, saznaje SPORTAL.RS

Raimondi važi za pravog „razbijača", jer je visok 195 santimetara, a težak 87 kilograma. Ove godine nastupao je za Loko Plodiv, u kojem je na šest mečeva postigao dva pogotka. Tokom karijere promenio je čak devet klubova, igrajući uglavnom u Južnoj Americi, a u Evropi je pored tima iz Plodiva kratko bio u Ermisu
Kup je nas!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Somborac wrote:Strucnjak je Milan Djuricic, koji je doveo Mojsova :!:
Milan Djuricic nema nikakve veze sa njegovim dolaskom cak nije ni bio trener vojvodine u tom periodu vec posle jedno 3-4 kola u prolecnoj polusezoni ...
Somborac

Post by Somborac »

kuzma liman wrote:
Somborac wrote:Strucnjak je Milan Djuricic, koji je doveo Mojsova :!:
Milan Djuricic nema nikakve veze sa njegovim dolaskom cak nije ni bio trener vojvodine u tom periodu vec posle jedno 3-4 kola u prolecnoj polusezoni ...
Kako te nije sramota da iznosis ovakvu ne istinu na forumu :?:

Istina je da ga je Milan Djuricic doveo, cak je bio veoma uporan i insistirao na tom transferu. Opsirnije ima u stampi iz tog perioda, a nije odmah dosao zato sto klub nije hteo da isplati 50 hiljada E. I onda je nakon 6 meseci i spora preko UEFA stigao.

Da ga nije mozda Pantelic, Rabrenovic ili neki slican strucnjak iz kluba otkrio i doveo? Nadam se da ces odgovoriti ko je zasluzan za dovodjenje, ko ga je otkrio, kada si ovako drsko vec izneo ne istinu!
Milan

Post by Milan »

Somborac pravo zbori. Đumi je predložio Mojsova.

p.s. Mojsov, kao naslednik Gorana Šaule, mora ostaviti dublji trag u klubu! Ni po koju cenu ga klub ne sme prodati u ovom prelaznom roku!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
lexa

Post by lexa »

Apelujem na upravu (ako neko od njih cita forum) da oprate paznju
na ovog decka.

Damir Kojasevic
Trenutno igra za FK Sarajevo i ove sezone je sigurno najvece otkrice
njihove lige. Posle samo jedne polusezone u Sarajevu dobio je ponudu
iz Turske ali nije bio zadovoljan uslovima pa se vratio u Sarajevo.
Ima 23 godine, crnogorsko drzavljanstvo, igra na poziciji ofanzivnog veznog.
Najvise je igrao po levoj strani ali s obzirom da se podjednako dobro sluzi
sa obe noge moze igrati na svim pozicijama u veznom redu.
Pre Sarajeva igrao za Zetu, poljske klubove Górnik i Jagiellonia i Decic Tuzi.

Video:

DUB

Post by DUB »

lexa wrote:Ima 23 godine, crnogorsko drzavljanstvo
Ispunjava sve uslove! :lol:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
budababa

Post by budababa »

B92 wrote:Đurovski završio posao sa Grcima?

Vezista Vojvodine, Mario Đurovski, ima ponudu na stolu od grčkog eEgotelisa. Još neki klubovi iz Grčke, Nemačke, Belgije i Holandije su ozbiljno zainteresovani za njega.

''Reč je o pravoj, konkretnoj ponudi i po svemu sudeći, idem u Grčku, u Ergotelis. Imam informacije i o drugim klubovima, ali nema konkretnih ponuda. Sa Ergotelisom sam još od ranije u kontaktu, a sada čeka dogovor dva kluba. Lično verujem da ću da promenim sredinu ove zime'', rekao je Đurovski.

Iz Vojvodine su poručili da klub traga isklučivo za levim bekom, a sportski direktor, Miodrag Pantelić, rekao je da Vojvodina ima igrače na svim pozicijama, kao i petoricu stranaca, pa neće biti mesta za internacionalce iz drugih zemalja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply