Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

Nnaemeka Ajuru je od 2004 godine u Srbiji, nije mi jasno kako je nk zvezda otpocela proces da Kadu dobije drzavljanstvo/mora zbog Raje da ostane u klubu/ a celnici Vojvodine nisu za coveka koji 6/sest/ godina zivi u Srbiji :?:

Mislim da je za trofej neophodan jedan kvalitetan inostrani napadac! Argentinac iz Bosne je trenutno najrealnije resenje.
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

На ``Напредвоша`` је неко споменуо да је Незири тренирао са екипом да нема клуб, и да је у претходном одиграо свега пар утакмица, негде у Мађарској. Играч сигурно великих могућности, верујем да би могли да га вратимо у живот!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

AntonioKasano wrote:На ``Напредвоша`` је неко споменуо да је Незири тренирао са екипом да нема клуб, и да је у претходном одиграо свега пар утакмица, негде у Мађарској. Играч сигурно великих могућности, верујем да би могли да га вратимо у живот!
Dorta ideja - u svakom slucaju bolje takve poput njega koji su kod nas ponikli i ostavili neki trag da pomazemo i vracamo u zivot nego raznorazne otpatke blizanaca sto je donedavno bila praksa...
Dejan

Post by Dejan »

Vojvodina - najbolji imaju cenu...
27. decembar 2010. | 09:53 | Izvor: Sportske.net, Sport

U Vojvodini bi oni najistaknutiji mogli da napuste klub, u slučaju povoljne ponude. Ipak, osim Đurovskog i eventualno Vulićevića, ostali će teško iz Novog Sada.
DjurovskiU Vojvodini je tiho, prelazni rok još nije počeo, pojavljuju se razne kombinacije, ali za sada nema konkretnih poteza.

Ono što ističu kao cilj u prelaznom roku je dovođenje levog spoljnog igrača, ali neće oklevati ukoliko se ukaže neka dobra prilika. Marinković iz Smedereva je interesantan, no za sada "oklopnici" drže visoku cenu za nekadašnjeg fudbalera crno - belih.

Što se odlazaka tiče, i dalje nema dogovora sa Ergotelisom oko Đurovskog, zapelo je oko obeštećenja, pa su na potezu Grci.

Miroslav VulicevicIz ove zemlje ima interesovanja za odličnog Vulićevića, ali je realnije da se on preseli na zapad, konkretno u Francusku.

Ko je još na prodaju?

U slučaju dobre ponude, klub mogu da napuste golman Brkić, talentovani Slobodan Medojević, zatim Mojsov. Međutim, takvih ponuda za sada nema, pričamo o milionskim iznosima, pa je malo verovatno da će oni napustiti Novi Sad u januarskom prelaznom roku.

U današnjem "Sportu" direktor Pantelić je negirao da će Karan sigurno u Ivanjicu, Javor bi umesto toga mogao da pojača talentovani Mudrinski, mada se za njega interesuje i Inđija.
simicpk

Post by simicpk »

Citam na sportalu da Avramov ide iz Fiorentine,ako ode Brka bilo bi dobro vratiti ga.
Somborac

Post by Somborac »

Danas se moglo cuti o dve lepe vesti iz kluba;

1. Bojan Neziri blizu povratka u FK Vojvodinu!

2. Postoji/pitanje je koliko/ sansa da klub pojaca Zvonimir Vukic!
etxeberria

Post by etxeberria »

Da li se samo meni cini, ili je ovo ubedljivo najtisi prelazni rok u zadnjih nekoliko godina? Drago mi je zbog toga, s dva-tri pojacanja, na najkriticnjim mestima imacemo objektivno i subjektivno najjaci tim u drzavi.

Taj Argentinac iz Sirokog, Neziri i jos eventualno 1-2 dobra igraca, sasvim dosta, bez odlazaka naravno...
sam svoj najveci neprijatelj
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Somborac wrote:Danas se moglo cuti o dve lepe vesti iz kluba;

1. Bojan Neziri blizu povratka u FK Vojvodinu!

2. Postoji/pitanje je koliko/ sansa da klub pojaca Zvonimir Vukic!
Kolko vidim on je slobodan igrac tj istekao mu je ugovor,mislim da bi bio dobro pojacanje ...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
1892

Post by 1892 »

koliko se secam on je isti tip igraca poput Merebe, e sad ima vec 31. godinu ali i pored toga verujem da bi mogao da doprinese poboljsanju igre, prodajom Maria ostaje upraznjeno mesto u veznom redu i mozda naznaka da cemo od prolece igrati jos malo ofanzivnije tj da cemo se konacno odreci igre sa dva zadnja vezna koju igramo od dana kada smo presli sa sistema sa liberom na ovaj moderniji sa cetiri igraca nazad, a to je vec dugo dugo vremena...
Come on you Reds!
Dejan

Post by Dejan »

Vojvodina cilja Južnoamerikanca
27. decembar 2010. | 16:45 | Izvor: Sportske.net

Argentinac Varea koji se istakao u redovima Širokog Brijega na meti Vojvodine.

Fudbalski klub Vojvodina nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa argentinskim napadačem, Huanom Manuelom Vareom, koji rešeta protivničke mreže u dresu Širokog Brijega iz Bosne i Hercegovine.

Naime, on je prošle sezone postigao petnaest golova u ligaskom delu prvenstva i skrenuo pažnju Red Bul Salcburga i Hajduka iz Splita. Odlikuje se izuzetnom brzinom, driblingom i sjajnom završnicom. Mada još mlad, jedno vreme je bio jedan od vodećih napadača slavnog Veleza iz Sarsfilda, ali je dolaskom meksičkog stručnjaka u taj klub pao u drugi plan i neočekivano posredstvom menadžera, Jadranka Vladušica stigao u Široki, što se pokazalo kao pun pogodak,

Pošto je brzo dokazao veliki potencijal. Uprava Vojvodine se nada da bi on mogao da bude rešenje u napadu, uz sjajnog Abubakar Oumarua.
Varea na korak do VojvodinePiše: A. Beganović
Ponedjeljak, 27.12.10. 11:29.http://sportsport.ba/ino_fudbalp-49085.htm

Fudbalski klub Vojvodina nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa argentinskim napadačem Širokog Brijega, Juanom Manuelom Vareom.

Dobre Vareine igre u Širokom Brijegu nisu ostale nezapažene, pa su za ovog Argentinca u posljednje vrijeme zainteresirani brojni klubovi.

Tako se u hrvatskim medijima pojavila informacija da Vareu u svojim redovima želi vidjeti splitski Hajduk, no kako sada stvari stoje, argentinski internacionalac karijeru će nastaviti u Vojvodini.

Navodno su Varea i Vojvodina dogovorili saradnju , te se očekuju da bivši igrač Veleza iz Sarsfielda uz sjajnog Abubakar Oumarua predvodi napad Novosađana.
Lepo ovo zvuci, ali mislim da su novinari preneli neke informacije sa foruma i slozili pricu. Mislim da bi Varea bio pravo pojacanje, ali sa obzirom na trenutnu cenu i tesko ostvarivo...
igoork

Post by igoork »

simicpk

Post by simicpk »

car jovan

Post by car jovan »

:?: Луд збуњеног.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Nemojte se toliko oslanjati na te vesti sa wikipedije,jer tamo moze da napise ko sta hoce...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Vuke

Post by Vuke »

Tako je Pantelic demantovao za Bilbiju, pa je na kraju dosao! Mozda spusta cenu :lol:
Post Reply