Postanite "Maradonin" savetnik

Locked
Voja
Dežurni spiker

Postanite "Maradonin" savetnik

Post by Voja »

Ne znam dal ste se upecali na naslov,ali ova tema ce se baviti nasim MARADONOM (jbt,ja ga krstio u Maradonu iz zajebancije,a vi ga i prozvaste tako :oops: ).Posto je sezona zavrsena,nema se o cemu pisati (ma daaaaj,u vosi se uvek ima o cemu :wink: ),a prelazni rok je tu...
Igraci nisu dobijali novac i mislim da bi ovo mogao biti jos jedan humani gest navijaca Vojvodine: Postanite Maradonin savetnik i dajte mu tj. udelite koristan savet... pomozite decku da uradi najbolje,da ostane u Vosi ili da ode.... predlozite mu i klub,za koji mislite da bi imao para da ga kupi (cujem da npr. Barsa nema 8) )... i tako to!!!

Oduzimo se nasem Maradoni ovim topicom,posto mi je vec muka da citajuci svaki topic samo nalecem na Maradonu.... Mislim da je svih ovih godina kod nas zasluzio svoj topic,za koji verujem da bi mogao da bude pravi koktel humora i ironije.... verujem u vas: :wink:
Image
:)

Post by :) »

Ja mislim da bi on trebao da postane golman, jer definitivno svaki put kad on ima loptu ili kad ga pogodi ista ona ne ode u gol :roll:
Dejan

Post by Dejan »

Naravno da nisam obozavalac Markovog nacina igre,ali mislim koliko ga mi god (ne)voleli da nije uredu da na zvanicnom sajtu FK.Vojvodine tako pricamo (hteli mi to da priznamo ili ne...)o nasem igracu!Ne verujem da iko od vas veruje da on namerno promasuje zicere,mada da ih promasuje promasuje... :D

Mislim da bi i za njega i za sve nas trenutno bilo najbolje da Marko promeni sredinu...I jos da maznemo bar koju kintu...
Srecan mu put i zelim mu mnogo uspeha i golova :D u novom klubu :!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dejan wrote:Mislim da bi i za njega i za sve nas trenutno bilo najbolje da Marko promeni sredinu...I jos da maznemo bar koju kintu...
Eto Dejane,hteo ti ili ne,veceras si bio Maradonin savetnik :lol:

Inace Dejane,ovde nije u pitanju da li mi nekoga volimo ili mrzimo.Navijaci Vojvodine ne umeju da mrze,pogotovo ne svoje pulene,jer da je tako pitam te ko bi sada od danasnje garniture sedeo u upravi isl.
Nego,jednostavno,mislim da se u ovom topicu ima zaista mnogo toga reci.
Koliko se ja secam,jedan sam od onih koji je Maradoni u nasem glasanju dao najvise bodove,ali sve je to bilo za trud i to mu niko ne osporava... ali ipak mislim da medalja ima i drugu stranu tj. da Maradona nije iskoristio svoju sansu po milioniti put,i da posle svega jednostavno moram da konstatujem,da covek ne zna fudbal. :cry:
A takvima,mislim da nije mesto ni u ovakvoj Vosi.Moja topla preporuka je da Maradonu utrapimo Pixiju... sad je pravo vreme za to.Em,dobijemo neku cifricu,em golemo oslabimo zvezdu... mada,kakvi smo mi maleri,ne bi me cudilo,da Maradona gde god da ode,vec u prvoj sezoni da vise golova,nego za sve ove godine kod nas.

Inace,Maradona nema pravo (a i niko od vas) da se ljuti na ovaj topic... jer,sam je ovo zasluzio (svojim igrama) :!:
Image
max

Post by max »

:) wrote:Ja mislim da bi on trebao da postane golman, jer definitivno svaki put kad on ima loptu ili kad ga pogodi ista ona ne ode u gol :roll:
:D :lol: :D :lol: :D
limanfkv

Post by limanfkv »

Daj GOL :!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

limanfkv wrote:Daj GOL :!:
Posto je Maradona ostao kod nas... mislim da je ovo pravi savet!!!!
Djumi je sacuvan za ovu sezonu,pa mislim da bi sa nase strane veoma korektno bilo da podrzimo naseg Maradonu na samom pocetku sezone,da mu pokazemo da je on nas i da ga mi volimo,ali da nas mnogo nervira. :lol:
Moj je predlog da svi ovde na forumu u potpis stavimo slogan:"MARKO,DAAAJ GOOOL!!!" i da pokusamo i na takav nacin (a Djumi ce mu preneti ovo) da stvorimo od Marka GOL masinu...

Ako covek krene kao sto njegove predispozicije govore da moze,mogao bi biti otkrovenje sezone,zato ajmo svi u glas (i na tribinama,sto da ne):

"MARKO,DAAAJ GOOOL!!!"
Image
Locked