Dejan wrote:Mislim da bi i za njega i za sve nas trenutno bilo najbolje da Marko promeni sredinu...I jos da maznemo bar koju kintu...
Eto Dejane,hteo ti ili ne,veceras si bio Maradonin savetnik
Inace Dejane,ovde nije u pitanju da li mi nekoga volimo ili mrzimo.Navijaci Vojvodine ne umeju da mrze,pogotovo ne svoje pulene,jer da je tako pitam te ko bi sada od danasnje garniture sedeo u upravi isl.
Nego,jednostavno,mislim da se u ovom topicu ima zaista mnogo toga reci.
Koliko se ja secam,jedan sam od onih koji je Maradoni u nasem glasanju dao najvise bodove,ali sve je to bilo za trud i to mu niko ne osporava... ali ipak mislim da medalja ima i drugu stranu tj. da Maradona nije iskoristio svoju sansu po milioniti put,i da posle svega jednostavno moram da konstatujem,da covek ne zna fudbal.
A takvima,mislim da nije mesto ni u ovakvoj Vosi.Moja topla preporuka je da Maradonu utrapimo Pixiju... sad je pravo vreme za to.Em,dobijemo neku cifricu,em golemo oslabimo zvezdu... mada,kakvi smo mi maleri,ne bi me cudilo,da Maradona gde god da ode,vec u prvoj sezoni da vise golova,nego za sve ove godine kod nas.
Inace,Maradona nema pravo (a i niko od vas) da se ljuti na ovaj topic... jer,sam je ovo zasluzio (svojim igrama)