Pitajte Vuka Mitosevića
Zelim samo da pozdravim Vuka, mog najveceg ljubimca od svih igraca Vose! Samo mu zelim da nastavi jos hrabrije i drcnije, da slobodno igra, posto njegovi potezi vracaju publiku na stadion i podizu je na noge.
Sugestija forumasima, da ovu temu posvetimo Vuku i lepim stvarima, nema potrebe mladog igraca pitati o nekom Lazeticu i ostalim bzveze temama.
Veliko hvala urednistvu!!!
Sugestija forumasima, da ovu temu posvetimo Vuku i lepim stvarima, nema potrebe mladog igraca pitati o nekom Lazeticu i ostalim bzveze temama.
Veliko hvala urednistvu!!!
- dapokalypto
Sve najbolje Vuce u daljoj karijeri, uz iskrene zelje da zaigras u najjacim ligama Evrope jednog dana.
Pitanja:
1. Koji ti je najdrazi trenutak u dosadasnoj karijeri (mislim i na iydanja u mladjim kategorijama)?
2. Ko u timu vazi za iskrenog Vojvodinasa, pored tebe?
3. Kako cenis sastav ekipe Slobode, naseg protivnika u polufinalu kupa?
Sve najbolje, pozdrav.
Pitanja:
1. Koji ti je najdrazi trenutak u dosadasnoj karijeri (mislim i na iydanja u mladjim kategorijama)?
2. Ko u timu vazi za iskrenog Vojvodinasa, pored tebe?
3. Kako cenis sastav ekipe Slobode, naseg protivnika u polufinalu kupa?
Sve najbolje, pozdrav.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
- Grof Žekula
- Administrator
Sve najbolje našem Vuku i veliko HVALA (od strane Uredništva) što ćeš odgovarati na pitanja Forumaša.
Prvo da Ti čestitam rođendan (sa zakašnjenjem) i da ti poželim da na proleće imaš ukupno 20 (poput godina) golova i asistencija. Možda u nečemu ponovim pitanja prethodnika, pa se u napred izvinjavam:
1 - Zašto 13 na leđima? Tvoj izbor, ili je to "preostalo"?
2 - Kog igrača u državi (trenutno) ceniš, a da nije u FK Vojvodini, kog da je igrao ranije u Voši i kog svetskog igrača (bivšeg ili sadašnjeg)?
3 - Kako vidiš budućnost naše mlade reprezentacije, čiji si član? Da li je Aleksandar Janković "čovek na pravom mestu"?
4 - Šta Milinkovića razlikuje od ostalih trenera sa kojima si radio, a šta Brkića u odnosu na druge kapitene?
5 - Kladioničarski pogađaj - Ko na proleće daje više golova: Oumaru, Ilić ili Merebašvili?
6 - Ako dočekaš Vošinu stogodišnjicu u njenom dresu, protiv koje ekipe bi voleo da se odigra meč na "Karađorđu", tom prilikom?
Da li još uvek redovno "šetaš" Bulevarom?
Na ovo ne odgovaraj, srešćemo se opet, pa ćemo u "4 oka". Veliki pozdrav za igrača koji će igrom i ponašanjem na terenu, sasvim sigurno, dokazati, pokazati i opravdati zašto je ljubimac svakog navijača i simpatizera "Stare dame".
Prvo da Ti čestitam rođendan (sa zakašnjenjem) i da ti poželim da na proleće imaš ukupno 20 (poput godina) golova i asistencija. Možda u nečemu ponovim pitanja prethodnika, pa se u napred izvinjavam:
1 - Zašto 13 na leđima? Tvoj izbor, ili je to "preostalo"?
2 - Kog igrača u državi (trenutno) ceniš, a da nije u FK Vojvodini, kog da je igrao ranije u Voši i kog svetskog igrača (bivšeg ili sadašnjeg)?
3 - Kako vidiš budućnost naše mlade reprezentacije, čiji si član? Da li je Aleksandar Janković "čovek na pravom mestu"?
4 - Šta Milinkovića razlikuje od ostalih trenera sa kojima si radio, a šta Brkića u odnosu na druge kapitene?
5 - Kladioničarski pogađaj - Ko na proleće daje više golova: Oumaru, Ilić ili Merebašvili?
6 - Ako dočekaš Vošinu stogodišnjicu u njenom dresu, protiv koje ekipe bi voleo da se odigra meč na "Karađorđu", tom prilikom?
Da li još uvek redovno "šetaš" Bulevarom?

-
Re: Pitajte Vuka Mitosevica
Veliki pozdrav svima i hvala sto ste mi ucinili ogromnu castDejan wrote:Na pitanja forumasa odgovara, ljubimac navijaca, Vuk Mitosevic!