Djumi i Prijatelj

Locked
Turija

Djumi i Prijatelj

Post by Turija »

Prijatelju i Đumi, često razmišljam o kolosalnom značaju Vašeg prisustva na ovom forumu.S Vama i bez Vas to su dve različite i neuporedive priče.
Mi smo sigurno danas jedini klub u našoj državi koji se otvorio i krenuo u demistifikaciju i demokratizaciju našeg sporta u onoj meri koja je pozitivna i spasonosna za njega.
Niko nema ovakvu priliku da razgovara direktno sa trenerom i sa druge strane čovekom veoma upućenim i bliskim centrima odlučivanja u Upravi.Tek kada se i drugi klubovi malo otvore za javnost, shvatićemo pravi značaj ove ekskluzive za navijače Vojvodine.Tada će i oni morati nama skinuti šešir ili već, šta ko nosi na glavi.
Mnogo je nedostajalo ovom forumu Đumijeva opravdana i razumljiva privremena apstinencija, kao i Prijateljev duži izostanak.Mislim da smo svi profitirali od vašeg sukoba, pa i Vi sami, što je pomalo apsurdno, ali istinito, jer je taj sukob davao dodatni motiv, po principu spojenih sudova, i jednom i drugom, da dokažu suprotno.A, to je opet značilo veće angažovanje i bolji rad.
Eto, ostvarili smo ostanak u ligi, A VI OSTANITE NA FORUMU, bez obzira na teškoće i rizike takve odluke.
Još nešto.Dugo sam razmišljao, kao i dosta nas na forumu, o indentitetu Prijatelja i da li je direktno zainteresovan za užarenu trenersku klupu?Posle dužeg vremena sam došao do zaključka da je to nepotrebno i pogrešno razmišljanje. Nama treba baš ovakav nepoznati Prijatelj. Tako je najbolje za sve.Danas me uopšte ne interesuje ko se nalazi iza tog nicka, čovek iz Uprave, struke ili VIP-a.
Nadam se da mi Obojica nećete zameriti na ovom topiku.Nekako sam osećao potrebu da ga otvorim, sada na kraju relativno uspešno završene takmičarske sezone, s obzirom na okolnosti u kojima se Klub nalazio tokom takmičenja.
Pozdrav za Obojicu.
PS dobro je što je Podbara obrisao neke emotivne i u afektu napisane postove iz prevelikog žara i navijačke ljubavi prema Klubu.Čovek je pokazao da ima brzu i čvrstu uredničku ruku. Do sad-bez greške.Svaka čast Podbara, za danonoćno bdenje nad ovim forumom.
Turija

Post by Turija »

Izvinjavam se što na topik idem postom, ali sam zaboravio na kraju da kažem, da ako Vi Đumi i ako Vi Prijatelju, smatrate iz bilo kog razloga da topik nije trebalo otvarati, uz izvinjenje ja ću ga obrisati.

Otvorio sam ga, jer smatram da ste obeležili ovo proleće neobičnim događajem i različitim razmišljanjima povodom toga, da li je to što se dogodilo bilo dobro ili nije?I ovde naravno očekujem različita mišljenja i komentare.

Još jednom ponavljam, ako Vam je neprijatno da se o tome diskutuje brišem, naročito zbog Đumija, jer se tačno zna pod imenom i prezimenom o kome je reč.Tako da je Đumiju neuporedivo teže, dok čita napisano.
Na neki način i sebe izlažem kritici da li je topik suviše provokativan, potreban i preko mere slobodan?
max

Post by max »

ja sam u zadnjem postu napisao da bi "prijatelju" trebalo otvoriti posebnu temu gde on moze da pise ali nisam za to da i djumija tu stavljas jer je on registrovan i niko ne moze da prica u njegovo ime a postovani "prijatelj"se krije.moje misljenje je da njemu djumi smeta samo zato sto nije njegov covek i zbog toga ne sme da se otkrije i nikad se nece ni otkriti.kad bi se njegovo ime znalo mozda on ne bi toliko pisao ovde.lepo je kad se iznose i stvari koje se nama ne svidjeju ali su za korist kluba ali treba biti vise zahvalan djumiju sto nam se obrati ponekad jer je to velika retkost a i postovanje prema svemu sto ima veze sa vojvodinom.djumi ce sam izneti svoj stav o ovome a moje misljenje je da njih dvojicu ne bi trebalo stavljati pod isto.djumi je zapoceo jednu malu revoluciju na ovom forumu,"prijatelj" je kvari,i ako tako nastavi javi ce se ovde i drugi koji ce izneti to sta se desava ali ne samo u vezi djuricica nego svih ljudi u klubu.sto se mene tice "prijatelj"prica samo protiv trenera i to mu jedino zbog cega se ovde pojavljuje i mislim da je vreme da promeni plocu "videcemo na kraju prvenstva ko je u pravu".ako samo kritikujes nekoga to ne donosi nista dobro cak naprotiv ali je njemu izgleda interes samo da djumi nije na klupi a ko ce biti nema veze.toliko od mene
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ja bih se prvo zahvalio i nasem treneru i prijatelju jer nam je njihov pristup omogucio da nas sajt udje u 100000 najposecenijih na svetu, sto cemo se sloziti da nije malo. Djumi se javio na forumu i svojim pristupom i iznenadjujucom iskrenoscu napravio je revoluciju!U Millwall-u Denis Vajs je dao odkaz a novi potencijalni trener se takodje pojavio na jednom navijackom sajtu i obecao je javno da ce redovan biti na chatu gde ce pricati sa navijacima o vaznim pitanjima. Znaci Djumi je zapoceo evropski trend.
Prijatelj se pojavio iznenada i svojim informacijama iz prve ruke je potresao celu sportsku javnost u Novom Sadu a i sire. Ja sam licno mislio da iza njega stoje neki menadzer ili igrac ali vremenom kako smo se navikli jedni na druge sve mi se vise cini da je i on mozda samo zabrinuti navijac koji iz jubavi i ocaja trosi svoje vreme na ovom forumu. Nadam se da ce prijatelj ostrinu svoje kritike odrzati samo na pitanjima igre i organizacije kluba i da silinu svojih reci nece upucivati na pojedince jer na kraju krajeva ovde smo svi zbog Vose!
Zamolio bih Minju da nas do kraja sezone pocasti sa ekskluzivnim intervjuom sa Milanom Djuricicem u kojem bi dobrano pretresli zadnji 6 meseci. Prijatelju ako budes imao vremena mozda bi i ti mogao da se pripremis za analizu zadnjih 6 meseci jer cemo to pitanje naceti po zavrsetku meca sa Podgoricanima
Ja cu se takodje prikljuciti Turijinoj molbi da obojica ostanete na forumu jer ste ga ucinili jednim od najcitanijh u regionu(sto bi rekao Djumi, jednom uz Vosu uvek uz Vosu)!
Duke

Post by Duke »

A ko je uopste Prijatelj da bi mu Djumi izlazio na crtu?
You'll never walk alone!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Topic mi nesmeta,Forum je javan i demokratican i takav mora da ostane :!: Prijatelja kad bih video na putu Image(naravno salim se).
Pricacemo,analizirati i uvek doci do najboljeg resenja za Vosu :!: Zato samo napred jer kako rece podbara:Mi svi zajedno radimo nesto sto do sada nije niko :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Ovako sto se tice naseg trenera gospodina Milana Djuricica za njega imam samo reci hvale...Covek je dosao na nasu klupu posle skandaloznog odlaska pizona...Od pocetka je preuzeo odgovornost na sebe posle poraza je preuzeo krivicu...Uveo je novi sistem igre u odbrani,priblizio je nacin igre evropskim standardima...Dobili smo nove igrace koji treba da budu nosioci igre za koju godinu!Posebno me raduje za ove iz naseg pogona Kacara,Pavlovica sledece sezone ocekujem i Spasojevica,Kovacevica,Djurovica...A dobro su se pokazali i pojacanja Djuric,Kizito,Milutinovic,mnogo vise sam ocekivao od Maslica ali bice jos sanse za njega...Znaci imamo jednog hrabrog,ambicioznog i strucnog trenera!
Zaista se enormno povecalo interesovanje za forum Vose pojavljivanjem Djumija,mada mora se priznati i "misterijoznog priljatelja"!Sigurno je mnogo teze nasem Djumiju posto iza svakog posta stoji svojim imenom i prezimenom...Priljatelj je uvek iznosio "vruce"mora se priznati u velikom broju slucajeva i tacne informacije vezane za desavanje u klubu!Jedino sto mi je smetalo je sto je vrsio pritisak i napadao Djumija od samog pocetka(sto je po meni bilo malo ne korektno...)Kada bi izgubili utakmicu osudjivao je iskljucivo Djumija,a kada bi pobedili zasluge je prepisivao vise igracima sto opet nije objektivno...Neke od informacija koje su bili netacne od priljatelja(koje ovako u momentu mogu da se setim)je ponuda za opkladu da Maslic nece odigrati vis od 7 utakmica,da je trener dobio zabranu za pojavljivanje na forumu,mada je bilo mnogo vise onih tacnih!Priljatelju kada imas dobre i pouzdane informacije zasto nisi pisao vise u desavanju u samom klubu i upravi,nego si samo Djumija napadao?Da su nam svi u klubu kao Djumi mi bi vec igrali kup uefa :!:
Mada nije lose imati na forumu nekog sa suprotnim misljenjem,mada treba polemisati o klubu i stanju,o igri a ne ulaziti u licne rasprave i prepucavanja...
Mada sa sigurnoscu i ponosom mogu da konstantujem da trenutno imamo najkvalitetniji i medju najposecenijim fudbalski forum u zemlji,mozda i sire!
Iskreno se nadam da ce se tako i u buduce nastaviti!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

UH,bas me iznenadiste.U potpunosti se slazem sa Dukeom da ja nemam nikakvo pravo a pravo da vam kazem ni zelju da izlazim treneru na nekakvu crtu.Ja sam samo obican navijac,anonimus,fudbalski laik koji ceni samo rezultat a trener je javna licnost i fudbalski radnik koji odgovara za svoj rad a ja za svoju pricu ne.Ja mogu da iznesem samo svoja zapazanja i misljenje a da li ce se ona nekom svidjati ne zavisi od mene.Mozda sam i ja postao onaj pravi navijac sa zapada kome uvek neko smeta.Pozdrav za sve i zdravi bili!!!!
budababa

Post by budababa »

Ja sam svoje vidjenje rivaliteta izmedju Djumija i PRIJATELJA dao vec u nekoliko topika, isticuci da mi je drago sto postoji opozicija medju navijacima, i sto na drugom tasu navijacke vage ne lebdi samo vazduh. Takodje sam spomenuo da je identitet PRIJATELJA nevazna stvar, jer on verovatno ima razloga zbog kojih nije registrovan na forumu. A, ruku na srce, taj mistifikovani pristup i daje posebnu draz svim njegovim postovima, zbog kojih se isti citaju sa paznjom, jer su nebrojeno puta bili tacni. Sa druge strane, o Djumiju kao coveku (na prvom mestu), a zatim i kao treneru, mogu da iznosim samo reci hvale. Licno sam ubedjen u ispravnost njegove filozofije igre, i nadam se da ce istrajati na svom putu. Tokom svih onih puta kada sam imao priliku da se sretnem sa njim, nijednom nisam imao ni gram sumnje u njegove dobre namere prema Vojvodini, a i odnos igraca prema njemu to pokazuje, pa je presao iz blago potcenjivackog (prvih par kola nastavka) u drugarski i sa vidnom dozom respekta (recimo, utakmica sa Partizanom). Da ne bih pisao hvalospeve na racun jednog i drugog, rezimiracu samo konstatacijom da ovakvoj Vojvodini trebaju i Djumi i PRIJATELJ, jer i jedan i drugi imaju stofa koji je potreban da se iskroji (svetla) sudbina naseg kluba u buducnosti (Djumi na planu igre i rezultata, PRIJATELJ na planu pravovremenih i relevantnih informacija i otvaranja kluba prema javnosti). Cak bih rekao (nek mi ne zamere ni jedan ni drugi) da su odlican tandem. Medjusobno dopunjivanje, bas kao Jing i Jang.
Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
rici

Post by rici »

Najlepsa stvar koja se desila navijacima je Djumi.Nesto sto treba negovati je PRIJATELJ.Eto toliko.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

rici nisam ja stvar,ziv sam stvarno :!: :wink: :wink: :wink:
Milan

Post by Milan »

Djumi nas trener 2005/2006
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Hvala Ti za sva nerviranja koja si mi priredjivao za ovih 8 meseci :!:

Image
PRIJATELJ

PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Nadam se da ih,ako bude nekad nove prilike nece biti!Pozdrav.
budababa

Re: Milan Djuricic

Post by budababa »

Djumi wrote:Hvala Ti za sva nerviranja koja si mi priredjivao za ovih 8 meseci :!:
PRIJATELJ wrote:Nadam se da ih,ako bude nekad nove prilike, nece biti!Pozdrav.
Prekinite, rasplakacete nas...
Locked