22. kolo: partizan-Vojvodina 0:1

Locked

Vase prognoze?

Poll ended at Mon Apr 18, 2011 1:07 pm

Pobeda Vojvodine
69
78%
Remi
16
18%
Pobeda partizana
3
3%
 
Total votes: 88

Akcent
Posts: 376
Joined: Fri Mar 25, 2011 2:02 pm
Location: Srpska Atina

Post by Akcent »

Ovo sve je vec X puta receno ali ajde jos jednom.
Igracima je preko potrebno da se u sredu iako je radni dan pojavimo na svim tribinama lepog nam stadiona u sto vecem broju i pruzimo im podrsku protiv ne atraktivnog protivnika, slabasnog Hajduka !
Mora nas biti toliko da se i sami igraci iznenade i dobiju TREMU kad vide koliko je puin stadion :D

sad nije nerealno napisati da je Dupla kruna nasa, ali nasi ljubimci to mogu samo uz nasu podrsku !
Zato cimajte sve drugare, i one koji vise nisu u toj prici, nebitno, da dodjemo na stadion nas bar 5 hiljada DA POZDRAVIMO SAMPIONE !!

Cheers - uzdravlje :D
User avatar
severozapad
Posts: 611
Joined: Wed Nov 10, 2010 3:23 pm
Location: Liman 4

Post by severozapad »

Ćiribu ćiriba

http://www.youtube.com/watch?v=ALFhqptEt3A

Molim one koji imaju bilo kakav dodir sa klubom da ovo ubace na razglas na Karadjordju pre tekme i na poluvremenu.. Nezvanična himna sezone..
Molim Vas da poslušate reči i da mi kažete je l sam ja lud što povezujem sve do jedne reči sa Našom pričom (nije baš da nemamo ni štuke ni soma a imamo i jednog šeširdžiju :) ali hvala im svima :) :) a meni milo...
garavi sokak-milan tarot
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Remek delo Nebojše Brankova:

Image

Image

Image
Last edited by Minja on Sun Apr 17, 2011 1:56 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Što reče naš trener Milinković ,,samo Bog zna", a naše je da igramo do kraja, bez stajanja i razmišljanja da je već dosta ovo - što smo do sada uradili.
Ne, to je dosta samo za par nedelja koliko se događaji pamte, a da bi bilo zapisano moraju se osvajati trofeji (jer u suprotnom, već dogodine, malo ko će se sećati i spominjati seriju rezultata Vojvodine, imena...Da bi ona bila ovenčana slavom, i nezaboravom, mora iza ili ispred njih stajati Trofej).
Zato nema samozadovoljstva postignutim, veće se tera do kraja - tj do Trofeja.
Što reče Voja, sinoć sam bio bezbrižan, pri svakom napadu partizana, jer sam znao da nam ne mogu dati gol, samo, možda, nekim nesrećnim slučajem.
Ja sam od onih koji misle da smo taktički ovu utakmicu odigrali baš onako kako treba.Tih prvih 10 minuta je bilo prelomno za čitav meč.Pokazali smo ,,zube" i stavili do znanja protivniku da smo došli po pobedu i da ćemo ih kazniti za svaki propust.Kasnije smo mogli malo da spustimo tempo i da igramo čekajući na njihovu grešku, koja je neminovno morala doći (barem jedanput u toku meča, a bilo ih je naravno više, i šteta što još jednu nismo iskoristili).
Međutim, ovako je super.Pobedili smo dosta lako, ne otkrivajući sve adute za Finale Kupa.S druge strane, nismo ih razbili, pa da im nateramo obavezu ,,ginjenja" 11og maja za spasavanje časti.Najbolje je kad nas se samo plaše, a to smo sinoć ostvarili.
Ja se nadam da Merebašvili mora već jednom da proradi i da će to trajati do samog kraja Prvenstva.On je taj jedini igrač iz startne postave koji je ostao ,,dužan" spram svog potencijala.Ako ga krene (a mora) biće to neviđeni šou na terenu. Eto, neka se to desi u Finalu, pa do zadnjeg kola (kao Šele 89e, protiv Slobode za Titulu).

PS
Inače, Vorkapa sinoć na SOSu jedini realan u viđenju događaja iz ovog kola.Svaka čast :!: (ne znam samo sa čime je onaj lik, što u svakoj emisiji sedi sa Petrovićem, ,,kupio" našeg Voju :wink: ).
I još nešto: mislim da će partizani pobediti zvezdu (iako bi nama najviše odgovaralo nerešeno; ali nema veze, mi svakako guramo svoju priču i ne interesuju nas drugi).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
uporan
Posts: 562
Joined: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm
Location: CENTAR
Contact:

Post by uporan »

kafe bagdad wrote:Ne znam odakle da pocnem... predigra za gostovanje pocela vec u petak kombinovanjem piva i vinjaka po novosadskim lokalima. "Kombi brigada" na put krenula u sastavu 1 minibus + 2 kombija. Usput uobicajeno zezanje, pevanje i alkoholisanje, a najlepsi momenat zbio se u Indjiji (?) kad smo ispred radnje gde smo stali da popunimo zalihe piva primetili nekoliko decaka u Vosinim drsovima i njihovog pratioca. Ne mogu da vam opisem koliko je to pozitivno delovalo na sve nas. Pesma nije stala tokom cele utakmice, a posle gola na tribini LUDILO. Po povratku maal proslava na Mileticu uz baklje i pesmu.

Zoru smo docekali uz tamburase u izvesnom novosadskom restoranu, nezaboravno!
Malo ću samo da te ispravim - 1. u petak je bilo i viljamovke, a ne samo vinjaka. Takođe, ne treba zanemariti ni mešanje različtih vrsta piva, kao ni eminentni restoran za "pred put".
2. Klinci su bili u Vojki (iliti Vojci)
8)
3. Bilo je lepo... :D
UH!
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Najjači utisci posle prospavane noći:

1. Ovaj tim je zaslužio da ima posetu od preko 10 hiljada u Novom Sadu. Zovite prijatelje, komšije, rođake, da u sredu dođu i podrže tim koji ulazi u istoriju :!:

2. Ludnica sinoć u "kavezu", ko je bio na Severu 27. novembra 2005. zna o čemu pričam. Toliko te opiči adrenalin, da nisi siguran da li ti takvi trenuci produžavaju ili skraćuju život 8)

3. Mini-slavlje u centru Novog Sada. Milane, tebe čekamo.

4. Malo je reći "domaćinsko suđenje", sve pada u zaborav kada odneseš tri boda, ali za ono juče treba neko da snosi posledice i od toga ne treba odustati bez obzira na pobedu.

5. Sekcija Polska na našoj tribini, njih desetak (Legia i Lech, ako ne grešim). Najavili dolazak i na finale kupa!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Igraci su uradili sve sto je do njih, mi smo vec u sredu na potezu :!:

Svaka cast igracima, potrebna im je podrska, ali ne i pritisak!
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Post by Junior »

Trebalo bi sto pre da se otvori tema za utakmicu sa Hajdukom i da svi pocnemo da cimamo ljude,igraci su zasluzili bar 7-8 hiljada ljudi!!
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Sudjenje je bilo skandalozno. Sudija je navijao za partizan i svesno izbegavao da njihove igrace kaznjava zutim i crvenim kartonima. Direktna posledica takve svinjarije je:

1. da je Abija zamenjen umesto iskljucen. Naime, u prvom delu je njegovo forovanje rukom sudija ocenio kao nenamerno, iako se iz aviona videlo da je bilo namerno. Zuti kao kuca. U drugom je dobio zuti, to bi bio drugi --- vozi napolje.

2. sumanuti start na Pavlovica je crveni. Ne shvatam kako jedan prvoligaski sudija to moze da okarakterise kao zuti.

3. Krstajic kao poslednji covek odvaljuje Bosketa, i opet samo zuti.

A, vrh cele sudijske farse je dimna zavesa koju su sredinom drugog dela napravili navijacu partizana pred golom Vojvodine, a bas je tada, gle iznenadjenja, i partizan krenuo u totalnu ofanzivu. Valjda su mislili da ce se u dimu i magli neka lopta usunjati u gol. Sudiji nije palo na pamet da prekine utakmicu. Skandal
User avatar
Lala sa zapada
Posts: 688
Joined: Sat Jan 30, 2010 7:52 pm

Post by Lala sa zapada »

Minja, slazem se, samo jedna mala ispravka.

Krstajic nije bio poslednji igrac odbrane u toj situaciji, no, to ne menja puno sustinu. Krstajicu je sudija u 1. poluvremenu progledao kroz prste za prekrsaj koji je bio skolski primer zutog kartona. U pitanju je bio izuzetno ostar prekrsaj na Merebi. Tako da je prekrsaj nad Bosketom trebao da bude drugi zuti...
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
User avatar
gardista
Posts: 105
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:50 pm

Post by gardista »

Кога не мрзи нека слободно оде на сајт спортског журнала(www.zurnal.rs). Обратите пажњу колико је текстова посвећено јучерашњој победи Војводине у Београду. НИЈЕДАН !!! Колико је текстова посвећено ФК Војводина? НИЈЕДАН!!!! Има нас једино у опцији history, и то са неким много бајатим темама и резултатским изввештајима целог кола. Данашњи Журнал на насловној страни доноси ексклузивитете типа како је Торцида подржала Готовину, како су тифози Фиорентине направили хаос, како је Адија прежаљен за Станојевића. Код рубрике ФУДБАЛ постоји падајући мени за опције ЗВЕЗДА и ПАРТИЗАН. Додуше постоји и опција ОСТАЛИ КЛУБОВИ. Шта мислите колико смо ту заступљени? Број текстова је Н У Л А !!!! Предлажем да затрпамо мејловима било какве садржине овај лист да виде да постојимо, да њиховим извештачима поручимо да знамо да су из исте кухиње као и СОС канал и да нису више добродошли на наше утакмице, јер зашто би када ми за њих не постојимо!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ma ti iz žurnala su najveća go**a koja postoje uz naravno RTS.Toliko favorizovanje titovih blizanaca je prevršilo svaku meru.
Ja im poručujem da mogu samo da nam se.......(bolje da to ne sročim) .

Plačite sada gamadi iz Beograda, sigurno ste sinoć i opelo održali od prevelike tuge. :lol:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Turija wrote:Inače, Vorkapa sinoć na SOSu jedini realan u viđenju događaja iz ovog kola.Svaka čast :!: (ne znam samo sa čime je onaj lik, što u svakoj emisiji sedi sa Petrovićem, ,,kupio" našeg Voju :wink: ).
Ha,ha.... Turija i ja vec polako postajemo legende foruma,bar sto se ovog sitnog peckanja tice :lol: Branio mu Brx sinoc odlicno,a on nije navikao da smo nas dva "na istoj strani" pa se evo setio Spire Grujica :lol:
Ne znam Turija,zasto mislis da sam potkupljiv? :lol: Ne bi bilo u redu sad da ti kazem cime me je Spira "kupio" jer bi ispalo da si u pravu 8)

Ali generalno,mislim da Spira realno komentarise ono sto vidi.
E sad,pitanje za tebe Turija,da li bi da je slucajno Partizan dobio utakmicu,njihova pobeda bila nezasluzena (to je otprilike bila Vorkapina poruka)!? :wink:

p.s.inace,mnogo mi se dopalo ono komentatorovo "uf,uf..." kad god Vojvodina udje u 16... cak mislim da je vise bio u pitanju kladionicarski tiket nego simpatije ka Partizanu :D
Image
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

To su one novine koje su danas napisali onu dirljvu pricu o Brani i njihovim navijacima. Skoro ti dodje da se rasplaces.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

soderstorm wrote:To su one novine koje su danas napisali onu dirljvu pricu o Brani i njihovim navijacima. Skoro ti dodje da se rasplaces.
Ljudi,citajte "Sport"!!! 8)
Image
Locked