24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0
- Lala sa zapada
-
E kada neko prosipa pamet ovako...nemogu da precutim!car jovan wrote:Добро играју лошије то стоји,али и они су људи.Зар не видите да су се говна напалила ко нико,а и овај судија је добарОтишли су у Суботицу без неколико играча само да би били спремни за Вошу,све су то иста говна београдска.
Dobro sve su to uradili

+ da ne zaboravimo premije od blizanaca... nije ni cudo sto igraju ko nenormalni...car jovan wrote:Добро играју лошије то стоји,али и они су људи.Зар не видите да су се говна напалила ко нико,а и овај судија је добарОтишли су у Суботицу без неколико играча само да би били спремни за Вошу,све су то иста говна београдска.
- KoKanidja
Једноставно нисмо имали ни среће. Десило се и Вулићевићу да је погрешио и да буде директан кривац за гол, ни ОФК не игра ништа боље од нас, види се да су много напаљени и да играју на нож, али то им је био исто једини шут у оквир гола, и још ту чамугу усере да баш тако добро шутне.
Илић и Мереба су тотално одсечени, е сад ко је за то крив, они или неки други, не знам...
Илић и Мереба су тотално одсечени, е сад ко је за то крив, они или неки други, не знам...
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Pitanje za pojedine: Jeste li jedva docekali ovako losu igru samo da bi rekli, eto jesam li vam rekao. Da li se vi mozda sramotite da kazete da se Vosa bori za titulu. Ako ste se vi uprpali toga, ne znaci da su svi takvi.
Momci igraju lose, stoji sve to. Ali kao sto sam rekao borbenost je ono sto nam fali i to je ono sto mi i smeta. Kao da prvi put igramo protiv ekipa koje kidaju protiv nas kao ludi. AJMO MOMCI BRE, TRGNITE SE

Momci igraju lose, stoji sve to. Ali kao sto sam rekao borbenost je ono sto nam fali i to je ono sto mi i smeta. Kao da prvi put igramo protiv ekipa koje kidaju protiv nas kao ludi. AJMO MOMCI BRE, TRGNITE SE

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Уморни су бре човече,видиш да сви против Воше играју на нож.Лако је близанцима кад им се сви склањају,у оваквом темпу у оваквој лиги тешко да могу ваши захтеви да се испоштују.Vojvodjanin wrote:E kada neko prosipa pamet ovako...nemogu da precutim!car jovan wrote:Добро играју лошије то стоји,али и они су људи.Зар не видите да су се говна напалила ко нико,а и овај судија је добарОтишли су у Суботицу без неколико играча само да би били спремни за Вошу,све су то иста говна београдска.
Dobro sve su to uradiliI to je razlog zato sto nismo šutnili 2 puta ka golu ili što igramo kao invalidi?!?