Odličan Rabren, svaka mu čast!
Najzapaljiviji detalji emisije:
1.Tole je posle nedosuđenog penala za nas rekao Đuriću:
"E sad ste ga stvarno preterali".
2.Albert Nađ:"Gospodine Rabrenoviću ja sam muškarac".
3.Albert Nađ nema komentar na skandiranje pola Mađar, pola ustaša, jedva je procedio da je to neprimereno
4.Taj Beljić ili Beljović kako već iz sudijske komisije se složio ako ništa drugo da su Iliev i Tejgo trebali dobiti crveni kartone i da smo oštećeni za nedosuđeni penal, kao i to da je Krstajić bio u ofsajdu pre prvog gola i da faul za partizan isto pre toga nije bio, uz to nije siguran za naš prvi gol, nije rekao ni da je regularan niti da nije.Glupavo je obrazložio da naš drugi gol nije regularan.To je u stvari manje-više i stav sudijske komisije
5.Veselinović će biti kažnjen i udaljen, ali kakve mi vajde imamo od toga?
6.Rabren je bio odličan i spomenuo je i policijsku režiju toga što smo kasnili i da strukture u beogradu moraju da shvate da navijača Vojvodine ima mnogo i da ih ne dolazi niti će po 100 u beograd kako bi oni voleli.Rekao je da smo namerno sprečavani da dođemo na utakmicu.
7.Arsić je imao stav sličan Rabrenu, a i on se složio da je naše kašnjenje na utakmicu režirano i rekao da ne moramo valjda dan ranije da krenemo.Isto je rekao da je nepravedno da se finale igra stalno u beogradu.
Eto, to je suština emisije.