Kup Srbije - sezona 2010/11

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ako je stvarno tako onda mu je dzabe sada da se brani "ja sam muskarac, ja sam muskarac", ma ti si bre PIZDURINA :lol: :lol: :lol:
Avangarda

Post by Avangarda »

Тешка **** и бескичмењак чим је у управи партизана, то је услов да будеш тамо! :lol:

Да ме неко случајно погрешно не схвати и да се неко не дај Боже не увреди, ја се иначе не бавим тим етикетирањем "шта је ко", нити ми је то битно у животу, нити гледам на то, али ово је била само специфична ситуација у којој сам одреаговао и навео чињенице, а све је то потекло од њиховог вређања!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Нећу Вас више смарати са спорним ситуацијама. Погледајте ситуацију код нашег првог гола

Моменат упућивања лопте(Трајковић у пасивном офсајду)
Image

Лопта је већ упућена- Мојсов је претрчао средовечног примитивца из редова оних(нису заслужили више да им име помињем, све док се јавно не извину за све што су урадили )
Image
Мој закључак- Гол регуларан!

п.с. Ја сам мушкарац Рабрене! :lol:
Salvador

Post by Salvador »

Ja bih samo dodao još jednu stvar u vezi faulova pri njihovom dosuđenom i našem nedosuđenom penalu, za koju vidim da i mnogi naizgled objektivni posmatraju kao dve vrlo slične situacije.
Dakle, ja se ne slažem sa tom tezom, jer je:
- kod njihovog faula Tejgo sebi već prethodno dao predugačak pas, i čak nezavisno od činjenice da li je nakon toga bio faul ili ne , Brkić bi prvi stigao do te lopte. Što je još bitnije, ovaj je očigledno i direktno išao da bude sapleten (a već je bilo jasno da je lopta izgubljena),
- kod našeg faula, Trajković je bio sapleten dok je još uvek kontrolisao loptu, i čak je očigledno želeo da izbegne pad, a mogao je da je želeo da iscenira penal.

Ovo sve govorim jer sam mislio da je očigledno, a sada me iznenađuje stav nekih koji ostale stvari manje-više realno sagledavaju. Inače sam pre dva dana napisao da nema svrhe ulaziti u raspravu sa njima i relativizaciju kritičnih momenata, jer oni upravo to i žele kako bi što više smanjili nivo svoje krivice.
Turija

Post by Turija »

ice wrote:
Xomep182 wrote:
ice wrote: 7.Arsić je imao stav sličan Rabrenu, a i on se složio da je naše kašnjenje na utakmicu režirano i rekao da ne moramo valjda dan ranije da krenemo.Isto je rekao da je nepravedno da se finale igra stalno u beogradu.
Drago mi je sto je gostovanje proslo kako treba, jedva cekam da se pojavi negde na netu, pa da odgledam..

Ovo sam izvukao zbog stava da je nepravedno da se finale igra stalno u Beogradu...Bas sam danas razmisljao o tome, koliko god to nekom zvucalo cudno ipak mislim da je to skroz OK i da tako treba da bude...
Slicno kao u Engleskoj sa njihovim kupom gde se finala stalno igraju na Vembliju (FA kup)... Odredi se nacionalni stadion na kom igra reprezentacija, i tu se igraju funala kupa i to je to....

Ono sto jeste glupo je pravilo da se igra uvek na stadionu onog blizanca koji ne igra finale, jer jel, jedan uvek mora biti tamo....
Samo što mi nemamo nacionalni stadion, što živimo u lopovskoj zemlji i što nas policija j**e u zdrav mozak, a da ne zaboravim i to da nam nikada ne bi dali polovinu stadiona.
Sve da je i malo poštenija situacija, mi se i dalje u prvenstvu trošimo po gomili beogradskih ruina od terena, a blizanci su tamo na izletu, a toga ni u jednoj normalnoj ligi nema, gde uopšte ima toliko klubova iz glavnog grada?
Kakvo crno poređenje Srbije i Engleske.
Da su Mančester i Liverpul slabašni klubovi, đavola bi i oni igrali u Londonu pa čak uprkos i tradiciji Vemblija, a uostalom kup je tamo sporedno takmičenje, čak i četvrti može da igra ligu šampiona.
Slažem se sa Ajsom da se ne može (uvek) povući paralela, iako je Engleska kolevka fudbala.
Davno je još Nikola Pašić, u Skupštini Srbije (u svojstvu Predsednika Skupštine, na opasku poslanika, koji je naveo primer Gledsona, tadašnjeg Predsednika engleske Skupštine, kako se ponaša prema svojim poslanicima, a kako on prema njima) odgovorio rečima: ,,kakvi ste vi Englezi, takav sam Gledson".
Nisam još gledao ,,Okršaj na SOSu" ali verujem da je Rabren bio kao riba u vodi, dok je Arsić, verovatno, bio odmeren i elokventan u argumentima.
Sećam se jedne situacije sa tribina i razgovora Rabrena sa nekim navijačima oko sebe.Kažu oni Rabrenu: dobra je Vojvodina, ali trebaju joj pojačanja.Rabren (iz cuga): trebaju i Realu pojačanja (i kraj svake dalje rasprave na tu temu :lol: ).Hoću reći, taktika je (za sada) odlična, ali Klub mora imati i strategiju, da bi izvojevali (konačnu) pravednu pobedu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
carlons

Post by carlons »

Neusatzer wrote:Ja bih samo dodao još jednu stvar u vezi faulova pri njihovom dosuđenom i našem nedosuđenom penalu, za koju vidim da i mnogi naizgled objektivni posmatraju kao dve vrlo slične situacije.
Dakle, ja se ne slažem sa tom tezom, jer je:
- kod njihovog faula Tejgo sebi već prethodno dao predugačak pas, i čak nezavisno od činjenice da li je nakon toga bio faul ili ne , Brkić bi prvi stigao do te lopte. Što je još bitnije, ovaj je očigledno i direktno išao da bude sapleten (a već je bilo jasno da je lopta izgubljena),
- kod našeg faula, Trajković je bio sapleten dok je još uvek kontrolisao loptu, i čak je očigledno želeo da izbegne pad, a mogao je da je želeo da iscenira penal.

Ovo sve govorim jer sam mislio da je očigledno, a sada me iznenađuje stav nekih koji ostale stvari manje-više realno sagledavaju. Inače sam pre dva dana napisao da nema svrhe ulaziti u raspravu sa njima i relativizaciju kritičnih momenata, jer oni upravo to i žele kako bi što više smanjili nivo svoje krivice.
Jos gore, Trajkovic je sapleten sa ledja smo sto se tako ne cini jer je bio okrenut u stranu!
Andreyos

Post by Andreyos »

Postoji još jedna situacija koja čini mi se još nije spomenuta,ja sam sinoć saznao za nju od ortaka,mada nije 100% proverena.
Navodno prilikom jednog od silnih faulova onog seljačine ilieva(tada je već imao žuti),sudija je krenuo prema njemu i mašio se za džep,a ovaj mu kaže ,,skloni ruku odatle'' i ovaj naravno poslušan...
Nisam uspeo da nađem tu situaciju,deluje čudno,ali ništa me ne bi iznenadilo
Što se Rabrena tiče,logično je da ih je oduvao,istina je na našoj strani,kapa dole zaista.Ova dvojica u studiju se totalno pogubiše.Što se tiče onog metuzalema iz sudijskog odbora,ne mogu da shvatim,pa to je krečana u mozgu,trebali su mu dati bocu sa kiseonikom da malo proventilira.Čas su gledali određenu situaciju,čas im nije poslat dvd,kao da putuje iz mongolije.Situacije koje nisu analizirali su pretežno one gde smo mi oštećeni.Ja sam 4 puta odgledao snimak,on nije dobio dvd...
DO KONAČNE POBEDE!!!
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Fokk me mate, došao je i trenutak u kom ću 'ladno da kažem Rabren Car! Sa ovim finalom kupa, organizacijom gostovanja, postupcima u toku i nakon ove cirkuske predstave smo postavili temelje za ozbiljan klub. Ovo je Vojvodina za kakvu se borim ceo život, ovo je podrška kojoj sam posvetio ceo život. Najbitnije je sada da nema stajanja! Svi uz klub do kraja, što neko reče ranije, sa štitom ili na njemu!

GOSPODINE RABRENOVIĆU JA SAM MUŠKO! :oprez:
Jedan mali brko na ramenu mu hrko... 8)
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=22355
Evo malo i nase strane, iz naseg pera...cini mi se da su i Bata i Rabren objasnili neke stvari!

A, evo i vesti na zvanicnom sajtu, ono sto nije bas za dnevne novine:
http://www.fcvojvodina.co.rs/strane/ves ... slkrug.pdf
car jovan

Post by car jovan »

Ево га почело је!
У Куриру да је Бата пред судом у јуну месецу!
у Новостима опет будалаштине о сепаратизму,о застави Војводине.Мене интересује где су говна београдска виделе заставу аутономне покрајине.Све те педере треба тужити,али прво сакупљати њихове текстове као доказ.

ЗНАЧИ КО НЕ НАВИЈА ЗА ПАРТИЗАН ТАЈ ЈЕ СЕПАРАТИСТА!
У реду да знамо.
igoork

Post by igoork »

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/i ... -90319.php

Posle onog na SOS-u sinoc izgleda da smo konacno poceli da licimo na klub i da smo odlucili da idemo do kraja!
Nema nazad, to bi bio veliki autogol!

Posumnjali bi onda mnogi i na nas, treba iskoristiti podrsku naroda, treba i koketirati sa Zvezdom kako bi iskoristili medije i ostalu naklonost u narodu koja ide sa tim.
Kada se ubije crni blizanac i ovima objasniti da su isti i sve je reseno! 8)
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Juce sam procitao izjavu Save Milosevica u kome je on naglasio da oni koji i dalje veruju da je u nasem fudbalu sve cisto,imaju veliki problem u glavi.I dodao je da su i prvenstvo i kup potpuno nebitni sa obzirom na to u kakvom je stanju nas fudbal.

Moram da istaknem da se u potpunosti slazem sa Milosevicem.Ovaj kup nije imao vrednost,bez obzira sto bi nama bio prevenac u dugoj istoriji.Od ovoga prekida mozemo imati mnogo vise koristi pod uslovom da ne pokleknemo i da idemo do kraja.
tulip

Post by tulip »

vojvodina jedna jedina wrote:Juce sam procitao izjavu Save Milosevica u kome je on naglasio da oni koji i dalje veruju da je u nasem fudbalu sve cisto,imaju veliki problem u glavi.I dodao je da su i prvenstvo i kup potpuno nebitni sa obzirom na to u kakvom je stanju nas fudbal.

Moram da istaknem da se u potpunosti slazem sa Milosevicem.Ovaj kup nije imao vrednost,bez obzira sto bi nama bio prevenac u dugoj istoriji.Od ovoga prekida mozemo imati mnogo vise koristi pod uslovom da ne pokleknemo i da idemo do kraja.
Nekoliko puta sam se setio Save i onog događaja u loži marakane na utakmici Srbija - Slovenija, kada je psovao čelnike UEFA jer "on kao bivši igrač zna kada je meč izrežiran od strane sudija".
Baš me zanima šta bi odgovorio na pitanje, da li je finale kupa izrežirano od strane sudija u korist partizana?
Ne treba mu dozvoliti ogovor tipa da su prvenstvo i kup nebitni (nama su sigurno jako bitni), jer bi to bila samo zamena teza.
DAJ GOL!!!
ice

Post by ice »

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/d ... -90313.php

Pamtite ovo ljudi, pamtite šta nam rade!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Svi znamo da živimo u jednoj od najkorumpiranijih država na svetu, što naravno važi i u sportu, konkretno fudbalu. Ako se već ima informacija o tome da su ljudi iz FK "Großdeutsches Reich" zatvorili ovog sudiju pri delegiranju, kako kažu navodno Nikola Džomba je obavestio i najavio našem Klubu telefonskim putem. Postoji znači, telefonski transkript ili kako se to već zove, a to se inače u Italiji iskoristilo protiv Juventusa kao dokazni materijal. Ovo je neoborivi dokaz da nije reč o teoriji zavere, nego čistom nameštanju i štelovanju, što je zabranjeno i kažnjivo po svim mogućim zakonima. Hoćemo pravdu bre!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Locked