Grbo, slažem se sa Tobom delimično, i to u onom delu vezanom za trenutak kada prodati nekog igrača, ali ne i sve igrače za koje ima dobra ponuda.Šta nama znače milioni u kasi Kluba bez respektabilnog rezultata?
Recimo, u kontekstu toga, meni će biti jako zanimljivo kako će reagovati Groningem i da li će ovog prelaznog roka prodati Tadića (jer mu je cena sada, možda maksimalna, a još uvek i godine mlade, što je u Evropi veoma na ceni), tako da dolazimo na tu priču potenciranu u Tvom postu.
Međutim, slažem se sa Igorom, da ako želimo da postanemo velik Klub moramo da ostavimo ,,neosakaćenu i neiskasapljenu" ekipu.Šta je u suprotnom svrha postojanja našeg Kluba?U domaćem prvenstvu imamo samo teoretske šanse da osvojimo nešto više osim izlaska u Evropu. Pa, ako i tu nemamo realne šanse za ravnopravno takmičenje (kvalitet), onda čemu sva priča oko Voše?Što kaže igoork: mene stadion neće videti - jer, zaista šta ću ja na našem stadionu u tom slučaju?
@menager
slažem se sa iznetim mišljenjem.A što se tiče Kirovskog, ja sam napisao i jednu bitnu reč koja fali u Tvom citatu:
Turija wrote:
perspektivan Kirovski iz Zemuna,
a ona je
verovatno .
Zaista nisam gledao Kirovskog, već samo čitao o njemu, tako ne sporim Tvoje navode o tom golmanu.U svakom slučaju Šaranov je taj prvi pik i tu se verovatno svi slažemo

.
@medicinska
naravno da treba računati na golmana Lazovića, ali mislim da je evropsko takmičenje još uvek prevelik i rizičan zalogaj za naše mlade i talentovane golmane. Mislim da je bolje za njih (i nas) da ulaze u te vode korak po korak.