Ali ni sa sezonskom ne treba niti komforan, mislim svakako ćeš moći da uđeš, ali ne treba biti iznenađen ako budeš stojao na stepenicama ukoliko ne poraniš.
Svako od nas sutrašnji meč treba da shvati ozbiljnije nego bilo kada do sada pri odigravanju mečeva na Karađorđu.
Да похвалим Грофа Жекулу за добар текст на насловној страни.
Да ли треба било коме од нас већи позив него ово што је Брка рекао на конференцији и што је објављено -
Sa navijačima na našem “Karađorđu” proslaviti pobedu i veličanstveni kraj sezone, biće motiv za svakog od nas, koji ćemo se sutra na terenu, baš kao i oni na tribinama, boriti za PONOS Novog Sada i njegovu “Staru damu”, koja nam je svima u srcu”
Зато сутра сви ви који идете на запад , урадите све како би се издајницима заледила крв у венама када чују ваш хук и натерајте их да их буде срамота да се јаве на било какве прозивке са истока.
Запад и Север морају сутра да грме као браћа рођена!
Jedva cekam da zagrmimo nasu ciribu-ciriba
pa da vidim lica lokalnih izdajnika...oni ne mogu da shvate nasu ljubav prema klubu koji je osbojio "samo" dve titule ... cim su izgubili od Borca, njihov sever se prepolovio ...
I zato ona nasa: "I nikad nece shvatiti to, sto volim tebe ja ludo !"
A sto se ulaza tice, ja i drug smo tako isplanirali da smo na severu u 15:45
Sudi nam Dimitrijević, isti onaj što nam je dosudio 2 penala protiv bsk-a!Prošle sezone 2 gostujuće pobede a one tamo protiv ofke isto nam dosudio 2 penala koje nismo iskoristili a Đurić petom lobovao Brxa za 1:2!? A da , izgubili smo te godine 3:1 od sutrašnjeg protivnika i opet sudio Dejan Dimitrijević( kakvo ime!?).
Repliku drugog gola iz ove istorijske utakmice mogao bi sutra da "ucacka" Brana Ilic...
Ja sam u neformalnom razgovoru sa urednikom sporta u BG nagovestio da zapad nece biti, kako on ocekuje, crveno-beli, vec pola beli, pola crveni...Nadam se da nisam dao lazno obecanje!
Ajmo ljudi, buđenje....dosta spavanja. Naštimajte glasne žice, nadam se da niste sinoć pili ladnog piva i da smo spremni da bodrimo naše šampione. Ćiri-bu, ćiri-ba
Gledao sam ovaj film juče ponovo i ovo je otprilike šta se Voši radi u ovoj ligi..*ebu te i onda traži milost i pokloni se..
Kao što je rekao Brka, danas za PONOS..
Posto sam ja glup ..hehe ...njamke..elem jauvek idem na istok ..a sad cu naravno na sever pa me zanima di da kupim karte za sever?
I jel moze vec sada da se kupi ili tek pred tekmu..
jbt zvucim ko da prvi put idem na utakmicu xaxa..