Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Grof Žekula wrote:Sutra bi trebalo da bude promocija Ristovskog (konferencija za štampu), a u sredu počinju pripreme...
Definitivno - sutra u 13h, kada će predstaviti i svoj štab!!!
Ristovski - dobro (nam) došao i srećan rad!!!
ice

Post by ice »

Inđija je zainteresovana za Govedaricu, postoje šanse da ih preuzme mada nema tu A licencu.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Sad je vec potpuno jasno da sve ono sto smo postigli ove godine, zapravo nismo postigli nekim kvalitetnim radom u klubu (taj rad je na nivou proslogodisnjeg, koji je bio katastrofalan), vec zaslugom samo jednog coveka, Zorana Milinkovica.
Zao mi je sto nismo imali prilike da se i sa njim oprostimo na valjan nacin, kao sto smo to uradili sa Brkom kome smo urucili pehar, cisto iz neke zahvalnosti. Mislim da smo to mogli uraditi i sa nasim trenerom koji nas je debelo zaduzio. Mogli bi ovde da osmisilimo neki "mali" gest kao znak paznje i zahvalnosti (a time i otvorili put za njegov povratak u nekoj bliskoj-srecnijoj buducnosti)?! Mislim da je toliko zasluzio, ipak je on ove godine izneo klub na svojim ledjima!
Junior

Post by Junior »

Podrzavam!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Grba_NS wrote:Sad je vec potpuno jasno da sve ono sto smo postigli ove godine, zapravo nismo postigli nekim kvalitetnim radom u klubu (taj rad je na nivou proslogodisnjeg, koji je bio katastrofalan), vec zaslugom samo jednog coveka, Zorana Milinkovica.Zao mi je sto nismo imali prilike da se i sa njim oprostimo na valjan nacin, kao sto smo to uradili sa Brkom kome smo urucili pehar, cisto iz neke zahvalnosti. Mislim da smo to mogli uraditi i sa nasim trenerom koji nas je debelo zaduzio. Mogli bi ovde da osmisilimo neki "mali" gest kao znak paznje i zahvalnosti (a time i otvorili put za njegov povratak u nekoj bliskoj-srecnijoj buducnosti)?! Mislim da je toliko zasluzio, ipak je on ove godine izneo klub na svojim ledjima!

Zasluge za napredak u odnosu na prethodnu godinu, pored Milinkovica, ima i dobro odradjen letnji prelazni rok, kada je zadnja linija unapredjena sa Nestorovic-Plec-Djurisic-Vulicevic na Pavlovic-Mojsov-Trajkovic-Vulicevic, dok je dolazak Abubakara uspeo u napadu da nadomesti odlazak Tadica i Mrdje!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

Možda bi se to još uvek dalo izvesti (dok je čovek u Srbiji)?
Definitivno, tek sada se jasnije vidi Zokijeva zasluga i koliko je imao muke da održi dobru atmosferu i seriju odličnih rezultata.Međutiom, niko se nije nadao da je ta utakmica protiv zvezde oproštajna i našem Treneru, a ne samo našem Kapitenu :shock:
Možda bi vredelo razmisliti o modalitetu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
DUB

Post by DUB »

Evo jedna ideja...
U nedelju će u organizaciji Firme biti održan memorijalni turnir u malom fudbalu "Dejan Dimitrijević - Lonac". Bilo bi lepo, naravno ako je izvodljivo, pozvati Kizu da otvori turnir, izvede početni udarac i da se oprostimo od njega na način kakav dolikuje čoveku i treneru poput njega.

btw, meni se zadnjih dana više mota po glavi "Samo da Kiza ne uzme nekoga u Srbiji" nego "Ko će nam biti novi trener?". Ovakav scenario mi je noćna mora, u rangu da te riba ostavi sa garijem iz komšiluka a ti moraš svaki dan da ih gledaš, ma i gore od ovoga
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
limanfkv

Post by limanfkv »

Kiza ne moze da preuzme nijedan klub u narednih 6 meseci zbog prokletog F$$-a.

Inace, zapao mi je za oko jedan fantastican tekst:
http://www.trojka.rs/zanimljivosti/1197 ... mravu.html

Tako ja otprilike vidim poziciju trenera u nasem klubu.Ustvari, tako vidim polozaj svakog trenera u nasoj ligi. Ma, tako vidim poziciju svakog postenog i moralnog zaposlenog coveka u Srbiji.

Ristovskom sve najbolje i sva sreca ovog sveta da ga prati, ali tako se ne radi.
0.0625
Dejan

Post by Dejan »

Ristovski: ''Gledaćete ofanzivnu Vojvodinu''
13. jun 2011. | 20:58 | Izvor: Sportske.net, novosti.rs

Uoči sutrašnje zvanične promocije, novi trener Vojvodine poručuje da neće odustati od svoje fudbalske filozofije i obećava navijačima da će Novosađani igrati ''na gol više''.

Vojvodina je u protekloj sezoni uspela da napravi značajan korak napred u odnosu na prethodni period, a na novom treneru Ljubomiru Ristovskom je da taj trend nastavi i u narednoj.

Doskorašnji trener Spartaka već sada poručuje da će Vojvodina igrati napadački fudbal, a uz to, sasvim je sigurno i da će nastaviti da pruža šansu talentovanim igračima koji su u minuloj sezoni skrenuli pažnju na sebe.

''Ja sam poznat kao trener koji voli ofanzivan fudbal. Taj stil sam negovao u Proleteru i Spartaku, pa nema razloga da od toga odustanem sada u Vojvodini. Ekipu dobro poznajem, ostaje da se još vidi ko će otići, a ko doći u prelaznom roku. Ono što je sigurno je da nećemo gomilati igrače, a talenti poput Kataija i Mitoševića će svakako dobijati šansu. Oni su budućnost Vojvodine i svi bismo voleli da baš njih vidimo u glavnim ulogama'', poručio je Ristovski.
mihailov

Post by mihailov »

Nekako sam ravnodusan izborom Ristovskog za trenera. Isto tako sam se osecao i kad smo prosle sezone doveli Milinkovica koji je na kraju postao istinski junak. Vise sam, recimo, ocekivao od Dragoslava Stepanovica...
Prednost Ristovskog jeste sto poznaje ovu ekipu i navija za nas klub. Imao bih i par negativnih utisaka da iznesem, ali ne zelim da se opecem kao sa Zokijem. Zato zelim novom treneru svu srecu u daljem radu :!:

Edit: U pravu si Juniore, lapsus :wink:
Last edited by mihailov on Tue Jun 14, 2011 12:04 am, edited 2 times in total.
Napred Voso!
Junior

Post by Junior »

mihailov wrote:Nekako sam ravnodusan izborom Ristovskog za trenera. Isto tako sam se osecao i kad smo prosle sezone doveli Milinkovica koji je na kraju postao istinski junak. Vise sam, recimo, ocekivao od Dragoslava Stjepanovica...
Prednost Ristovskog jeste sto poznaje ovu ekipu i navija za nas klub. Imao bih i par negativnih utisaka da iznesem, ali ne zelim da se opecem kao sa Zokijem. Zato zelim novom treneru svu srecu u daljem radu :!:
Kanda si ti Stepija pomesao sa jednim momkom koji je u Voši bio prepoznatljiv po pravovremenom dodavanju lopte saigracima :mrgreen:
djape_ns

Post by djape_ns »

Nadam se da me intuicija ovog puta vara, ali mi se nekako u glavi spojila slika Zorana Milinkovica i bagre iz saveza u lozi naseg stadiona na prvenstvu u17, odlazak bata Djore (kako rece "cistog obraza iz prljavog posla" :D ) sa mesta selektora, Kizina suspenzija na 6 meseci (zbog cega?)...

Daj boze da sam se samo istripovao, jer ne bi voleo nikako da ga vidim u toj ulozi, makar dok je ova bagra na celu saveza.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

djape_ns wrote:Nadam se da me intuicija ovog puta vara, ali mi se nekako u glavi spojila slika Zorana Milinkovica i bagre iz saveza u lozi naseg stadiona na prvenstvu u17, odlazak bata Djore (kako rece "cistog obraza iz prljavog posla" :D ) sa mesta selektora, Kizina suspenzija na 6 meseci (zbog cega?)...

Daj boze da sam se samo istripovao, jer ne bi voleo nikako da ga vidim u toj ulozi, makar dok je ova bagra na celu saveza.
A, kako mislis da bude selektor, pored suspenzije? I kako mislis da ga oni koji su ga suspendovali stave na mesto selektora?
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Predstavljen Ristovski, koji je odmah naglasio: "DOŠAO SAM U KLUB ZA KOJI NAVIJAM"!!!

Pomoćni treneri - Spasoje Jelačić i Zoran Vasiljević.
Kondicioni trener - Zoran Banićević.
Trener golmana - znaće se za koji dan, biće neko iz Kluba.

Na pitanje koja bi tri igrača iz Spartaka doveo u FKV - rekao je Aleksića, Stevanovića i Torbicu. Pantelić, koji je takođe prisustvovao konferenciji, je najavio da se sa Aleksićem pregovara (mada je ovo za drugi topik)...

Pripreme ćemo odraditi kod nas, pre Evrope ćemo imati tri pripremne utakmice...
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Hvala Bogu da je zadržao Spasoja Jelačića!
Strašan trener!

Kada bi svi mi samo znali koliko je bitan TIM koji izabere šef stručnog štaba...
Siguran sam da je igra Vojvodine i njeno požrtvovanje na terenu u protekloj sezoni poteklo velikim delom upravo zbog Spase!
Eto, ni Ljupčetu nije to promaklo.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Post Reply