Jel ta trafo stanica krenula peske iz Holandije za Novi Sad kad joj treba vise od 30 dana da stigne?ZIG wrote:Poštovani,
prema dinamici radova na izgradnji osvetljenja stadiona “Karadjordje” do 10. jula se očekuje uvoz opreme iz inostranstva za trafo stanicu, zatim slede radovi na montaži koji treba da traju oko 7 dana, a
datum završetka svih radova se očekuje krajem jula meseca, jer je nakon svega potrebno izvršiti tehnički pregled i ishodovati upotrebnu dozvolu.
Na žalost, uvoz opreme je bilo nemoguće skratiti na kraći rok, pa iako ostali radovi teku planiranom dinamikom, kompletan završetak radova je kraj jula meseca.
Odeljenje za odnose sa javnošću
Stadion "Karađorđe"
- novosadjanin
Last edited by novosadjanin on Wed Jun 08, 2011 5:53 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ne mogu da se otmem utisku koliko impresivno deluje kada se vide visoki reflektori na nebu gledano sa strane iz grada.
Onaj osecaj kao kada udjes u BG pa vidis reflektore iznad svega, toliko smo ih cekali nadam se da ce zasvetleti za tu Evropu a ne kada vec ispadnemo iz nje...
Onaj osecaj kao kada udjes u BG pa vidis reflektore iznad svega, toliko smo ih cekali nadam se da ce zasvetleti za tu Evropu a ne kada vec ispadnemo iz nje...

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Verujem da taj problem nije zbog ovih nasih.Nije to prodavnica pa da udjes i kupis opremu koja ti treba vec narucis pa proizvodjac kad nadje prvo slobodno vreme napravi naruceno.To jeste mali posao i moze brzo da se uradi ali sigurno je da veliki poslovi vredni stotine miliona eura (Kina, Indija, Brazil, Afrika, Rusija) imaju prioritet.novosadjanin wrote:ZIG wrote: Jel ta trafo stanica krenula peske iz Holandije za Novi Sad kad joj treba vise od 30 dana da stigne?
- Uvek sa tobom
Изгледа да ћете стварно морати да дајете струју.Firmas iz medicinske wrote:Evo dacu i ja struje ako trebaUvek sa tobom wrote:Ima da zasvetle za Evropske utakmice,makar ja od kuce vuko struju

Jedna losa vest sustize drugu, sta je ovo pobogu vise????podbara wrote:Изгледа да ћете стварно морати да дајете струју.Firmas iz medicinske wrote:Evo dacu i ja struje ako trebaUvek sa tobom wrote:Ima da zasvetle za Evropske utakmice,makar ja od kuce vuko strujuКако сам незванично чуо, Спенс је последњи рачун за струју за наш Стадион платио пре шест година! Пре који дан су стигли мајстори са маказама.

Neka svako ponese punu kesu struje na sledecu utakmicu i ima da zaRadoye wrote:Jedna losa vest sustize drugu, sta je ovo pobogu vise????podbara wrote:Изгледа да ћете стварно морати да дајете струју.Firmas iz medicinske wrote: Evo dacu i ja struje ako trebaКако сам незванично чуо, Спенс је последњи рачун за струју за наш Стадион платио пре шест година! Пре који дан су стигли мајстори са маказама.

- dapokalypto
Trebalo je da bude tako , ali su Maja i G17 to tada stopirali , ima skoro godina , pošto spens-om oni upravljaju , a sada kada su im DS-ovci im uzeli vlast , direktore i odbornike u gradu , sad bi moglo ponovo da se razagovara o tome jer postoji većina u ovom sazivu . Sa druge strane nisam siguran koliko bi to pomoglo klubu i samom stadionu ,ako jedno javno parazitsko preduzeće postane vlasnik tj. upravitelj umesto drugog.dapokalypto wrote:Koliko je meni poznato stadion je dat na upravljanje JKP "poslovni prostor" tako da sa SPENS-om vise nemamo nikakve veze..