Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
TomaNS

Post by TomaNS »

Danas u Pressu konacno izasao intervju sa Trajkovicem! Pustili su ga posle gotovo tri nedelje cekanja, a sve se bojim da smo i mi krivi za to, tacnije klub, jer rusimo ugled iz dana u dan...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Slobodan Medojevic je nas novi kapiten! Cestitke Medi!
http://www.fkvojvodina.com/galerija.php ... na+1:2+(p) (slika broj 5)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ocekivano! MEDA KAPITEN!
KDA

Post by KDA »

Vule je izgleda zamenik kapitena. Čestitam.

Image
laki

Post by laki »

Svaka cast Medi, svaka cast Vuletu i svima ostalima, ali posle utakmice s Vaducom, potpuno sam siguran da bi pravi zamenik kapitena trebao da bude Traks! Mogu samo da zamislim kad i ovako ima autoritet kako bi se tek ponasao kao kapiten! Meda je suvise mlak za ulogu kapitena. Eto tako, to je neko moje misljenje...
Image
severozapad

Post by severozapad »

Isto sam pomislio kada sam video Medu kako se snalazi sa novom ulogom, okej je što je naše dete, što igra okej za našu ligu ali mislim da nam treba "ludak" kao Trajko koji će umeti da podvikne na svakoga i da razdrma ekipu. Nekako mi Meda nije za to, možda grešim.
tulip

Re: Traka i poštovanje - KAPITEN

Post by tulip »

Kapiten Meda je definitivno rodjen za davanje savršenih intervjua:
http://kapiten.rs/fudbal/kapiten-interv ... -grbavice/
DAJ GOL!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

tulip wrote:Kapiten Meda je definitivno rodjen za davanje savršenih intervjua:
http://kapiten.rs/fudbal/kapiten-interv ... -grbavice/
Da se vratimo na početak tvog bavljenja fudbalom. Kako si zavoleo tu igru i da li su oduvek želeo da igraš za Vojvodinu?

- Tata voli da prati fudbal, pa sam i ja počeo da ga gledam sa njim. Kao i svi klinci, igrao sam ga još u vrtiću i u šestoj-sedmoj godini, upisao sam se u Vojvodininu školu fudbala Radivoj Mika Radosav, tako da sam ceo život u Vojvodini. Išao sam u osnovnu školu ’’Sonja Marinković’’ na Grbavici, što je jedna stvarno specifična škola (smeh). Na Grbavici, ja stvarno ne znam da li postoji neko ko navija za Zvezdu ili Partizan.

Dakle, društvo je zaslužno što si postao Vojvodinaš?FK Vojvodina

- Tako je, a ima i jedna anegdota kad sam bio klinac. Tada smo svi iz društva, koliko god da su nam roditelji davali za užinu, odvajali pare kako bismo skupili za transparent ’’Grbavica – uvek sa vama’’, koji se kačio na severu.
:klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

I nek me onda jos neko pita sto mi je on "miljenik".
Kad nam ovako "zarazeno" (Vosom) bude (bar) pola tima, tad cemo biti istinska snaga - sto dalje implicira da moramo pojacati selekciju na Grbavici :mrgreen:

I jos nesto, bravo za tu recenicu o Barsi, indentican stav mome.
laki

Post by laki »

Sjajan intervju!
Image
Turija

Post by Turija »

Grba_NS wrote:I nek me onda jos neko pita sto mi je on "miljenik".
Kad nam ovako "zarazeno" (Vosom) bude (bar) pola tima, tad cemo biti istinska snaga - sto dalje implicira da moramo pojacati selekciju na Grbavici :mrgreen:

I jos nesto, bravo za tu recenicu o Barsi, indentican stav mome.
Delim mišljenje.
Nisu meni postali ,,miljenici" recimo: Todić, Despotović, Kačar, Brkić, Abubakar, Vulićević, Pavlović, Trajković, Boba Novaković, Medojević.. (a sutra npr Stevanović, Mitošević..) zato što su oni ,,visoki, lepi i plavi", kako se u šali kaže, već svojim radom, kvalitetom, potencijalom i odnosom prema Klubu i navijačima, pa i kad ih ,,neće lopta", ja znam da su se maksimalno trudili i iskreno želeli uspeh Vojvodine.I ovaj Medin intervju ide u prilog tome.Kako napisa Grba: pojačavajte selekciju sa Grbavice (i Limana) :wink: (i dovodite ,,iz daleka" samo prave momke i sportiste u FC ,,Vujadin Boškov", dodao bih ja).

PS
A, nije da ne volim Barsu, Mančester, Bajern... ali uvek navijam za njihovog protivnika, ne samo zato što su pomenuti klubovi igrački i novčano dominantni, nego zato što im se navlači (kad god to zatreba - tj kad ne zasluže da pobede). Pored svega što imaju, otima se velik rad i muka manjim i siromašnijim klubovima na perfidan način - što je velika nepravda u sportu, koji je po ,,defaultu" oličenje viteškog nadmetanja.Međutim, ušao je u igru prevelik novac i jedino što nama (zaljubljenicima u sport) preostaje je da barem navijamo protiv toga, tj za sportsku pravdu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

U neku ruku navijati protiv bogatijih i povlašćenih je i karakteristika Vošinih navijača!
Samo mi znamo kroz šta je naš klub prolazio u mečevima sa blizancima.
West Ham

Post by West Ham »

churguzijanac wrote:U neku ruku navijati protiv bogatijih i povlašćenih je i karakteristika Vošinih navijača!
Samo mi znamo kroz šta je naš klub prolazio u mečevima sa blizancima.
Upravo tako.
Na tom temelju gradim svoje razlikovanje dve fudbalske svesti u Srbiji: postoje, naime, oni koji navijaju za Vojvodinu i oni koji ne navijaju za nju.
oi Oi Oi! The chozen few...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Pitanje za forumaše:
Ko će biti naš novi kapiten sad kad nema Mede?
Last edited by churguzijanac on Mon Jan 09, 2012 2:23 pm, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Ja mislim da će biti Trajče ako Vule ode.
Post Reply