Znam da je na dnevnom redu Vaduz, ali ne mogu da izdrzim da se ne osvrnem na zreb koji nas ceka u petak.
Procitao sam sad da Rad ako prodje Olimpijakos Volos, preuzima njegov koeficijent i u trecem kolu ce biti medju nosiocima!
Ako se isto pravilo bude primenjivalo i prilikom zreba za 4. kolo kvalifikacija, mi bi mogli da budemo u slicnoj situaciji kao Rad sad. Ako izvucemo neku ekipu (u 3. kolu kvalifikacija) koja ima dobar koeficijent i eventualno je izbacimo, u 4. kolu bi bili povlasceni i vrata Lige Evrope bi nam bila sirom otvorena!
Spisak ekipa koje ako izvucemo i prodjemo i donose nam mesto nosioca u 4. kolu se nalaze u trecoj koloni od 1. do 14. mesta:
http://uclpredictions.ucoz.com/1011/el1112.htm
Od tih 14 ekipa, po meni, mi mozemo da igramo ravnopravno sa ovim ekipama: Anortozis, Jang Bojs, Austrija, Red Bul, Dinamo Bukurest, Sparta Prag i Hapoel.
Protiv tih ekipa naravno ne bi bili favoriti, ali bi imali realne sanse i prolaz preko njih bi nam doneo mesto nosioca prilikom zreba za 4. kolo. Zato cu navijati da izvucemo nekog od njih.
EDIT: Nasao sam ovo na netu, nisam siguran koliko je tacno:
"Here are the groups that I have come up with, based on UEFA's selection for the 2 previous years in ELQR3.
2nd Group
Alkmaar (Ned)
Austria Wien (Aut)
Levski (Bul) or Zilina (Svk) or Nacional (Por) or Bursaspor (Tur)
Sheriff (Mol)
Elfsborg (Swe)
---------------------
Maccabi Tel Aviv (Isr)
Gaz Metian (Rom)
Ried (Aut )or Rabotnicki (Mac) or Aktobe (Kaz)
Vojvodina (Srb)
Stromgodset (Nor)"
A evo i druge varijante
group 4
Hapoel Tel-Aviv------------------------Omonia Nicosia
Stoke City-----------------------------Shak. Soligorsk or Ventspils
Hafnarfjordur or Nacional--------------Vaduz or Vojvodina Novi Sad
Glentoran or Vorskla Poltava-----------Llanelli or Din. Tbilisi
Fk Metalurg Skopje or Lokomotiv Sofia--FK Senica
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".