Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
Avangarda

Post by Avangarda »

Где су сад они што су предвиђали два пута по 5:0?! :roll:

Брука!

Управа напоље!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Uzas!
ssnigd

Post by ssnigd »

U trenucima kada je tinjala neka nada u svima nama i kada je pocinjao Novi Sad da se budi, desilo se ono sto niko od nas nije ni sanjao da moze da nam se desi. O Boze :roll: Tesko je objasniti ljudima da treba i dalje da se ide na Vosu, jer je ona jedina. I oni najverniji ce dobro razmisliti, da li ce uopste i kupiti godisnju, a kamoli doci na Karadjordje. EJ bre Vaduz ne mozemo da prodjemo, Vaduz bre..... Kako sada ubediti Novi Sad da dodje na stadion posle ovoga, ko ce bre da dodje da gubi zivce i vreme. Ko:?: Po meni jedini smisao dolaska na stadion je konacno smenjivanje ove uprave. Ako sledi pitanje ko umesto njega. Moj odgovor je da ce pet najistaknutijih forumasa sa ovog sajta sve raditi bolje i pre ce naci sponzore za normalno funkcionisanje kluba. Napraviti pravi plan za klub u narednih 10 godina. Ubedjen sam u to milion posto.

Treba javiti ovima iz gradske uprave, da nema potrebe da se trude i da zure oko reflektora, nece nam trebati godinu dana minimum, a vrlo je verovatno i vise.

Svakom igracu koji hoce da ode iz kluba dati ispisnicu i uvesti one koji hoce da igraju i naravno nasu decu odmah u prvi tim. Naravno podrazumeva se da ode onaj koji je i glavni krivac, onaj suspendovani Ratko Butorovic, ovaj mislim Buturovic, zvani Kan-Kan. Odlazi i ne vracaj se vise.
Last edited by ssnigd on Thu Jul 21, 2011 7:41 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ево малопре сам проверавао да ли сањам.
Овако из даљине могу само да Вам поручим да будете сложни, храбри и истрајни, од данас не сме да буде назад док се не оствари - УПРАВА НАПОЉЕ !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
nsderan

Post by nsderan »

Kratko cu samo reci da me je uzasno stid i sram i sve.
uporan

Post by uporan »

Mi smo danas odigrali bolje nego u Lihtenštajnu, verovali ili ne...
Zasluženo.
UH!
Passion

Post by Passion »

Ова иста екипа је под вођстом ЗОРАНА МИЛИНКОВИЋА млела овакве противнике.Тако да сумирамо:

Ристовски тренер? АХАХАХАХАХАХА!!!
Супић голман? АХАХАХАХАХАХА!!!

Ристовки погубљен у времену и простору, човек ниске интелигенције очигледно. Тако нам и треба...ми ћемо да играмо Европу...пхах...па чим је тренер након успешно сезоне отишао, то је већ знак да нешто не ваља. Да ли сте видели колико је бата био спокојан док је цео стадион скандирао управа напоље? Е та спокојност ће ову Војводину у гроб да отера.

Ово није Војводина којој сам ја срце дао.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Јел била експедиција да гледа Хапоел? Ако јесте нека неко од новинара пита Ристовског - јели бре, како игра Хапоел, јел можемо да га прођемо? :lol:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
simicpk

Post by simicpk »

Ocemo Zorana!!!!
Akcent

Post by Akcent »

Tuzni dani za moj voljeni klub. I moje preseljenje sa severa na zapad. Bice boljih dana, samo je pitanje kad :wink:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Avangarda

Post by Avangarda »

Bogdan96 wrote:Ова иста екипа је под вођстом ЗОРАНА МИЛИНКОВИЋА млела овакве противнике.Тако да сумирамо:

Ристовски тренер? АХАХАХАХАХАХА!!!
Супић голман? АХАХАХАХАХАХА!!!

Ристовки погубљен у времену и простору, човек ниске интелигенције очигледно. Тако нам и треба...ми ћемо да играмо Европу...пхах...па чим је тренер након успешно сезоне отишао, то је већ знак да нешто не ваља. Да ли сте видели колико је бата био спокојан док је цео стадион скандирао управа напоље? Е та спокојност ће ову Војводину у гроб да отера.

Ово није Војводина којој сам ја срце дао.
Генијално, свака част Богдане!

Послушајте нашу младост!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
nssale

Post by nssale »

Umesto "Hapoel pod lupom", vreme je za "Skupština pod lupom"
Nije kriv Bata, krivi su oni koji ga ne smenjuju!
simicpk

Post by simicpk »

Covic mi sve svideo uneo je zivost i mnogo tacniji pas od Merebe,
Da sam ja menager vaduza ja bih doveo ilica i mojsova poslali su ih u narednu fazu.
kej

Post by kej »

Nikada nisam izasao sa tog stadiona postidjeniji. Ovo je najveca ljaga u istoriji kluba. Ovo je za katran i perje. Kompletno rukovodstvo kluba treba da dobije zabranu prilaska Karadjordju u krugu od deset kilometara.
Jos se ja lozio da mozemo da izbacimo Hapoel.. Svaka cast svima koji su na ovom forumu upozoravali da u ovom dvomecu jos nista nije gotovo. Sram, bede, cemer...
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
lesa

Post by lesa »

primamo treći gol... krećem ka izlazu i velik broj naših j... sve po spisku igračima i upravi linhejštanaca što se raduju... a naše ni da spomenu a tamo treba udarit. i to od glave... likovi su bili bolji i pobedili. mi smo užas i ovakvi ne treba da idemo dalje. ako je ovo cena koju treba platiti da bato ode ondak da platimo i da se razilazimo. godišnju ne kupujem dok se nešto ne promeni
...ti si nasa prva ljubav...
Locked