U trenucima kada je tinjala neka nada u svima nama i kada je pocinjao Novi Sad da se budi, desilo se ono sto niko od nas nije ni sanjao da moze da nam se desi. O Boze

Tesko je objasniti ljudima da treba i dalje da se ide na Vosu, jer je ona jedina. I oni najverniji ce dobro razmisliti, da li ce uopste i kupiti godisnju, a kamoli doci na Karadjordje. EJ bre Vaduz ne mozemo da prodjemo, Vaduz bre..... Kako sada ubediti Novi Sad da dodje na stadion posle ovoga, ko ce bre da dodje da gubi zivce i vreme. Ko:?: Po meni jedini smisao dolaska na stadion je konacno smenjivanje ove uprave. Ako sledi pitanje ko umesto njega. Moj odgovor je da ce pet najistaknutijih forumasa sa ovog sajta sve raditi bolje i pre ce naci sponzore za normalno funkcionisanje kluba. Napraviti pravi plan za klub u narednih 10 godina. Ubedjen sam u to milion posto.
Treba javiti ovima iz gradske uprave, da nema potrebe da se trude i da zure oko reflektora, nece nam trebati godinu dana minimum, a vrlo je verovatno i vise.
Svakom igracu koji hoce da ode iz kluba dati ispisnicu i uvesti one koji hoce da igraju i naravno nasu decu odmah u prvi tim. Naravno podrazumeva se da ode onaj koji je i glavni krivac, onaj suspendovani Ratko Butorovic, ovaj mislim Buturovic, zvani Kan-Kan. Odlazi i ne vracaj se vise.