Trener(i) FK Vojvodina
Naravno Mihailov.Pricao sam samo o novom treneru !!!mihailov wrote:Mislim da je Djumi u potpunosti u pravu! Nije novi trener kriv za neuspehe naseg tima u proslim mecevima. Nije on sam sebe doveo na tu poziciju, tako da ne vidim sto bi odmah bio napadan, pre no sto je i prvi trening odradio...
Polako, bice vremena za analize...
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
-
Gospodine Đumi, da ja Vas pitam nešto?Djumi wrote:Ako niste onda malo bolje analizirajte prethodnu sezonu da bi razumeli ovu.igoork wrote:.Dosta vise pa nismo mi sisali vesla!
Da li ste vi svesni šta ćete taktički uraditi ovom klovnu od novoimenovanog trenera u drugom kolu Jelen smrdljive lige???
Znam da znate...
A znam i ja...
RASCEPAĆETE NAS NA POLA

GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
SlaNNinar wrote:http://kapiten.rs/fudbal/pantelic-vukic ... vojvodina/
Verujem da je imao jaku konkurenciju!Pet puta je proglašen za najboljeg trenera Crne Gore i to mu je bila najbolja preopruka da ga klub kao što je Vojvodina pozove i imenuje za šefa stručnog štaba.

PS:
Đumi za trenera!

Necu ja vise nista da analiziram, zasto jedan od vas koji je vodio ovaj klub ne skupi muda pa ne iznese u javnost sta se tamo radi ?Djumi wrote:Ako niste onda malo bolje analizirajte prethodnu sezonu da bi razumeli ovu.igoork wrote:Dosta vise pa nismo mi sisali vesla!
Dokle cemo vise ovako? Dodje jedan, napravi "rezultat" pa bude oteran.
Dodje drugi pa se otera za tri kola pa treci pa onda opet u krug.
Meni sve govori da je trener apsolutno ne bitan u celoj prici jel ima neko iznad na vrhu piramide koji je odgovoran za svako naglo prizemljenje koje dozivimo !

Djumi izuzetno te cenim kao strucnjaka, pre svega kao nekog ko zna da "namirise" talenat kod igraca ali majku mu ne vidim zasto bi se mi sada opet upustali u neku podrsku?
Da se pravimo da je sve ok i da je jedini problem bio u Ristovskom i sada da damo sansu ovom "spasiocu" ?
I sta za mesec dana kada shvatimo opet da nema nista od nas da li zbog lose igre ili jos gore sto ce opet neko da nam "naredi" da ne mozemo vise da budemo u vrhu da se vratimo na pocetak ?
Ovde nesto debelu smrdi u celoj hijerarhiji, pocev od spremacice pa do trenera i neko vise mora da odgovara za sve sta se ovde desava.
Neko (a mozda i svi) moraju biti najureni iz kluba jer mi nemamo perspektivu !

Last edited by igoork on Mon Aug 15, 2011 4:25 pm, edited 2 times in total.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Nikako nije dobro ako na narednim utakmicama budemo kao lesinari koji love svaku gresku, trenera ili igraca, svejedno. Mislim da nam rezultati kluba, ne u poslednjih par godina, nego u celoj protekloj deceniji, ne daju za pravo da se tako razmazeno ponasamo. I u prosloj sezoni na prste jedne ruke mozemo izbrojati utakmice koje smo dobili glatko, bez iskidanih zivaca. Usput nas je sreca, koja nije konstantan cinilac, obilno pratila na nekoliko vaznih utakmica. Nemojte zaboraviti da smo i sa Milinkovicem, na svim utakmicama koje smo izgubili, ili igrali nereseno kad smo bili favoriti, manje vise izgledali isto kao protiv Vaduca ili Radnickog. Tu bih izuzeo samo utakmice sa Metalcem i OFK-om kod kuce, gde smo zaista zasluzili da pobedimo, i naravno finale kupa.

Tesko je u svakom postu razdvojiti al nadam se da casni Crnogorci shvataju na koga se misli kad se pogrdno govori o usadjenim stereotipima koji prate tu ,,naciju" (bez uvrede za navodnike, svi znamo da je Crnogorac kao i Vojvodjanin pojam za ljude raznih nacija koji zive na nekom geografskom podrucju).Zeljafcv wrote:Nemojte ljudi, Vojvodinaši da pljutete Crnogorce na ovakav način. Nisu svi oni "Ekološki pajaci". Molim vas. Poznajem dosta rasnih Vojvodinaša koji su poreklom Crnogorci, i zato apelujem obratimo pažnju kako se izražavamo.
Sustina!!! Ali pri tome ne treba u startu napadati coveka koji je doveden na mesto trenera, sem ako isti ne pokaze odmah da je marioneta interesdzija i slicno.igoork wrote:Ljudi treba da se ori "Uprava napolje" od prvog do zadnjeg minuta, kakva crna podrska i sta ti ja znam.
Prosinecki je morao da pojede svoje go**o zbog Vilotica. Nema totalne nezavisnosti, mada se s tim nikada necu pomiriti.
Pa i meni pomalo na levo jaje ide to..svi znaju sve a niko nece da kaze nista konkretno!!!
MUDA! to je ono sto ovoj drzavi uopste fali.
Mene sve ovo jako podseca na firmu..gde je glavni mutljaga od coveka a ovamo se predsatvlja da je sve u redu i da je sve bajno..onda baci kocku pa se kerovi medjusobno ujedaju ne kontajuci da je ustvari ON glavni krivac.
MUDA! to je ono sto ovoj drzavi uopste fali.
Mene sve ovo jako podseca na firmu..gde je glavni mutljaga od coveka a ovamo se predsatvlja da je sve u redu i da je sve bajno..onda baci kocku pa se kerovi medjusobno ujedaju ne kontajuci da je ustvari ON glavni krivac.
-
- churguzijanac
Svim silama da se uprava otera! Uprava je najkrivlja sto je nestala ćiribu ćiriba generacija. Nista nemam protiv novog trenera, ali trener nije uzrokovao ovaj problem. Problem je dosao kao posledica loseg rada uprave, zato je ridji i stradao a i ovaj novi ce, a mi cemo nastaviti da tonemo!:) wrote:Tesko je u svakom postu razdvojiti al nadam se da casni Crnogorci shvataju na koga se misli kad se pogrdno govori o usadjenim stereotipima koji prate tu ,,naciju" (bez uvrede za navodnike, svi znamo da je Crnogorac kao i Vojvodjanin pojam za ljude raznih nacija koji zive na nekom geografskom podrucju).Zeljafcv wrote:Nemojte ljudi, Vojvodinaši da pljutete Crnogorce na ovakav način. Nisu svi oni "Ekološki pajaci". Molim vas. Poznajem dosta rasnih Vojvodinaša koji su poreklom Crnogorci, i zato apelujem obratimo pažnju kako se izražavamo.
Sustina!!! Ali pri tome ne treba u startu napadati coveka koji je doveden na mesto trenera, sem ako isti ne pokaze odmah da je marioneta interesdzija i slicno.igoork wrote:Ljudi treba da se ori "Uprava napolje" od prvog do zadnjeg minuta, kakva crna podrska i sta ti ja znam.
Prosinecki je morao da pojede svoje go**o zbog Vilotica. Nema totalne nezavisnosti, mada se s tim nikada necu pomiriti.
Jedan je Zoki Milinkovic! Covek zna posao i trebali su ovi kreteni da ga puste da radi! Mogli su svasta da nauce od njega!
Kakve veze ima sto je Crnogorac ili bivsi igrac omrazenog nam kluba. . Koja smo mi palanka! Ako bude pravio rezultate nece mi smetati ni ako bude svirao gusle na klupi obucen u crnogorsku narodnu nosnju. I ja sam sa velikom dozom podsmeha docekao ovu vest, ali realno- niko od nas ne zna kakav je on trener i mozemo samo da izbacujemo povrsne pretpostavke. To sto ga je dovela ova uprava ne govori nista o njemu, jer je ta uprava dovela i Milinkovica. Pustimo coveka da radi, videcemo koje korekcije ce izvrsiti. Nadam se samo da nece biti ono ''tek sam stigao i u pocetku necu nista menjati''.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
TO! I Ser Aleksa Fergusona da dovedu po meni ništa ne menja, svako davanje podrške više bilo kom potezu uprave je pogubno, pa makar i neko nevin stradao (u ovom slučaju novi trener, koji je možda i najveći od svih većih talenata među trenerima)....pa ljudi ovde situacija već toliko dugo nije normalna da bi se mi upuštali u nekakve normalne stručne analize!igoork wrote:Necu ja vise nista da analiziram, zasto jedan od vas koji je vodio ovaj klub ne skupi muda pa ne iznese u javnost sta se tamo radi ?Djumi wrote:Ako niste onda malo bolje analizirajte prethodnu sezonu da bi razumeli ovu.igoork wrote:Dosta vise pa nismo mi sisali vesla!
Dokle cemo vise ovako? Dodje jedan, napravi "rezultat" pa bude oteran.
Dodje drugi pa se otera za tri kola pa treci pa onda opet u krug.
Meni sve govori da je trener apsolutno ne bitan u celoj prici jel ima neko iznad na vrhu piramide koji je odgovoran za svako naglo prizemljenje koje dozivimo !
Djumi izuzetno te cenim kao strucnjaka, pre svega kao nekog ko zna da "namirise" talenat kod igraca ali majku mu ne vidim zasto bi se mi sada opet upustali u neku podrsku?
Da se pravimo da je sve ok i da je jedini problem bio u Ristovskom i sada da damo sansu ovom "spasiocu" ?
I sta za mesec dana kada shvatimo opet da nema nista od nas da li zbog lose igre ili jos gore sto ce opet neko da nam "naredi" da ne mozemo vise da budemo u vrhu da se vratimo na pocetak ?
Ovde nesto debelu smrdi u celoj hijerarhiji, pocev od spremacice pa do trenera i neko vise mora da odgovara za sve sta se ovde desava.
Neko (a mozda i svi) moraju biti najureni iz kluba jer mi nemamo perspektivu !
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........