9. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Djumi wrote:p.s.Ovo sto se radi mladom Pavlovicu stvarno nema smisla.Ako nije spreman da igra onda netreba ni da pocinje.

Obradovao sam se dolazkom na stadion saznavsi da je i pored najava da nece igrati Pavlovic uvrsten u prvu jedanaestoricu.Ipak,ne mogu a da se ne slozim sa Djumijem da se ovakvim postupcima ubija zelja i volja za igrom pogotovo kada se radi o ovako mladom igracu.Ovim potezima se mladi talenat degradira i stvara se velika nesigurnost u njemu.Ovakvi postupci mogu da imaju dalekosezne posledice na karijeru mladog reprezentativca i to bi Dzimi trebalo da ima na umu.

Cestitke svima na izuzetnoj pobedi,iako igra nije bila prizeljkivana momci su se trgli u pravom momentu i iskoristili pad u igri lidera sampionata(do ovog kola).
gabric_a

Post by gabric_a »

Prvo pluvreme i pocetak drugog nisu doneli bas neku interesantnu igru i moze se reci da je OFK vise napadao i bio blizu da postigne gol,ali je odbrana,zajedno sa Todicem (svaka mu cast) dobro odradila posao.Tamo negde u poslednjih pola sata utakmice Vosa okrece igru na svoju stranu i uspeva da kazni promasaje gostiju lepim golom Djurica.Svakako bih pohvalio Kizita,svaka mu cast kako je odradio posao u odbrani,ali i u napadu!!!(dobra asistencija,a da je jos dao gol...) Spomenuo bih i Stepanova,koji je posle dobre partije za mladu reprezentaciju,imao i dobru partiju protiv OFK Beograda.Prema tome mislim da su na utakmici najvise istakli Kizito,Todic i Stepanov,ali svaka cast i ostalima.Nije mi se svidela Vukeljina igra,ali nadam se da mu je to bio samo los dan.Vazno je da je pobeda!
Dejan

Post by Dejan »

15/10/2005 | Izvor: B92, Beta
MSL: Poraz OFK-a,

Fudbaleri OFK Beograda poraženi su u Novom Sadu od Vojvodine sa 1:0 u devetom kolu Meridijan superlige. Odlučujući pogodak postigao je mladi defanzivac Igor Djurić u 83. minutu utakmice.

Gostujuća ekipa, koja je do ovog kola bila lider na tabeli, dominirala je u većem delu utakmice, ali fudbaleri OFK Beograda nisu imali pravih rešenja i dovoljno koncentracije u završnici. Kako se meč bližio kraju, Vojvodina se oslobadjala pritiska i njeni igrači su stvarali sve više šansi. U 83. minutu, posle centaršuta Jozefa Kizita sa leve strane, Djurić je izvanrednim volej udarcem zatresao mrežu gostiju.

Posle utakmice, trener OFK Beograda Branko Babić ocenio je da je današnja utakmica bila "pravi dokaz kako jedna očigledno veoma nadarena ekipa može da pobedi ako više želi pobedu".

"Mi smo u većem delu kontrolisali igru, ali smo dozvolili da padnemo u finišu, što nas je skupo koštalo. To je veoma neozbiljno i takve stvari više sebi ne smemo da dozvoljavamo jer je to u fudbalu kažnjivo", rekao je Babić.

Trener Vojvodine Zoran Marić složio se da je OFK Beograd u većem delu meča bio bolji protivnik, ali je ocenio da je njegova ekipa u poslednjih pola sata uspela da se oslobodi pritiska.

"Nismo se branili našom željom, već nas je protivnik svojom igrom primorao na to. Ipak uspeli smo da ne pokleknemo i da smognemo snage za preokret. U tome su nam gosti svojom nepreciznošću dosta pomogli", ocenio je trener Vojvodine.
slavko

Post by slavko »

Svaka cast nasim momcima,slino su mu obradovali,eto ja sam imao indicije da ce utakmica biti prodata,ali ,greska moja ali i onih ljudi koji su mi to preneli! :lol: Cuo sam da je Djuricev gol bio jako lep,nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu,sad mi je krivo,a simptomaticno je to da kada se ne kladim mi uvek izvucemo povoljan rezultat! :wink: :roll:
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

U prvom poluvremenu bojazljivi,samo dva suta na gol Dobrica i skok Stepanova posle kornera,sudija progledao kroz prste Mandicu jer je bio zreo za crveni karton jer je visio po desnoj strani dok nije ulaskom Nastica prekomandovan na levu.
Preokret unosi DJ na stadionu sa pustanjem navijackih pesama u sred utakmice i kao rezultat tog Djuricev lep pogodak.Sve u svemu,svi prezadovoljni i srecni.
Red Firm wrote:
Djumi wrote:p.s.Ovo sto se radi mladom Pavlovicu stvarno nema smisla.Ako nije spreman da igra onda netreba ni da pocinje.

Obradovao sam se dolazkom na stadion saznavsi da je i pored najava da nece igrati Pavlovic uvrsten u prvu jedanaestoricu.Ipak,ne mogu a da se ne slozim sa Djumijem da se ovakvim postupcima ubija zelja i volja za igrom pogotovo kada se radi o ovako mladom igracu.Ovim potezima se mladi talenat degradira i stvara se velika nesigurnost u njemu.Ovakvi postupci mogu da imaju dalekosezne posledice na karijeru mladog reprezentativca i to bi Dzimi trebalo da ima na umu.

Cestitke svima na izuzetnoj pobedi,iako igra nije bila prizeljkivana momci su se trgli u pravom momentu i iskoristili pad u igri lidera sampionata(do ovog kola).
Samo da napomenem da je Maric isto to ucinio i na utakmici protiv Rada.Nikako ne podrzavam takvu pedagosku odluku trenera!!!(kontraproduktivno se moze odraziti na ovog mladog fudbalera izmene koje postaju praksa u 20.min utakmice).
mile bronx

Post by mile bronx »

Svaka cast na pobedi, i ko pobedjuje ima prava da bude najpametniji, ali neki Dzimijevi potezi su za, blago receno, posmatranje. Na stranu sto maltene za svaku tekmu izbunari nekog igraca koji ni na treningu nije medj' 18, al' njegov pristup prema ovom decom sto su u prvom timu nije najsrecniji.... Prvo je na Vracaru od nekud iskopo Suska, pa ondak ove dve nesrecne izmene Pavlovica (posle tek 20 minuta), Dobric il' je ponajbolji il' ni na klupi nije, klinac Vukobratovic isto uleteo u vatru, itd.
O Stefanu Djurovicu tek ne vredi pricati, mada je tu veci krivac sto decko ne igra Cvetko Ridjosic neg Dzimi.... I o Djurovicu valja napraviti neku akciju jer ce decko pre bataliti fudbal, neg sto ce postati centarfor Vojvodine.... Gledao sam kako deran fudbal igra i za Vukelju je Pele (Batistuta Gabrijele za tebe je Djurovic Pele-da se Sapcani ne ljute:) ).
Tu bi mogli opet i da priupitamo druga direktora (Cvetka) za njegovu strucnu spremu. Naime kada je prosli put imenovan na tu funkciju njegova strucna sprema je bila:upisao BK-a, pa cisto sad da vidimo jel zavrsio BK-a :D
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Najbitniju stvar sam zaboravio da kazem-

Firma je odala postu tragicno preminulom vojvodinasu Ljubisi Georgijevicu!

Skolski druze,neka ti je laka crna zemlja i pocivaj u miru!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Prvo da kazem da Gospod Bog pomene dusu Ljubise Grigorijevica u carstvu svojemu!

1. Ofk igrao 60 minuta i prikazao je fudbal kakav se davno nije video u Novom Sadu. Samo sigurni Todic i borbenost nasih fudbalera je sprecila ubedljiv trijumf Beogradjana.
2. Od 60 minuta mi preuzimamo igrau ali promasaji Kizita(mada je bek napravio je sam sebi sansu), Em dzeja(dobar sut ali stativa) i Vukelje su mogli da upropaste sve.
3. Zapad, Istok i Sever posle dugo godina na istom zadatku i sto je jos vaznije u istom duhu. Oni su doneli preokret u igri i oni su doneli tu prevagu koja je znacila tri boda. Bravo za sve koji su bili juce na tekmi.
4. Pavlovicu je nedavno preminula majka(nezvanicna informacija) i od tada momak stvarno ima teske dane i nema potrebe da ga Dzimi stavlja i vadi iz tima.
5. Djurovicev tata je direktor Kontinental Banke, a kako nas je ta banka izgrbavila za kredit jasno je svima kada ce on zaigrati. Ocekuje se njegov prelazak u Partizan!
6.Svi u Zemun sledece subote!
7.Pobedili kosarkasi,odbojksi,fudbaleri.. Lepo je navijati za Vojvodinu!
ogi
Administrator

Post by ogi »

podbara wrote: 5. Djurovicev tata je direktor Kontinental Banke, a kako nas je ta banka izgrbavila za kredit jasno je svima kada ce on zaigrati. Ocekuje se njegov prelazak u Partizan!
Bravo za upravu :!: Dok Buac, Djurovic, Covic, sede na klupi...Vukelja se za loptu ne moze izboriti a kamoli nesto vise uraditi.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
budababa

Post by budababa »

Vojvodina je konacno pocela da igra zanimljive takmicarske utakmice sa dosta trcanja i borbe za svaku loptu, i to je pocelo da daje rezultate. To se dalo primetiti i danas na utakmici sa OFK, ali mora se priznati da smo bili u podredjenom polozaju nekih 70-tak minuta. Ipak, zadnjih 20 minuta predstavljaju model koga bi se trebalo drzati i ulivaju nadu da borba za Evropu nije izgubljena. Posebno treba istaci radovanje na tribini posle postignutog gola, kada je ceo kop disao kao jedan. Pobedili smo jak tim, pokazali da mozemo, i sada treba otici u Zemun po sva tri boda. Samo borbeno!
upss!

Post by upss! »

Igra nije bila bajna sjajna ali ipak navijači su uspeli da trgnu igrače iz dremke i načine po meni jedan veoma velik korak unapred.Čestitam svim navijačima i igračima na jučerašnjoj pobedi.

U evropskim utakmicama koje je igrao partizan na jna oko celog stadiona je bila postavljena reklama continental banke i Đurović senior je u loži sedeo sa upravom partizana i čak putovao na neka gostovanja,da ne govorim da su kućni prijatelji sa zekom,e sad imam sto posto proverenu informaciju da je dotični tata kad je vojvodina jela govedaričino prase i bila na rubu gašenja i kad na računu nije bilo ni dinara zalepio blokadu računa i samim tim lupio vruć šamar klubu u kom mu sin igra,a verovatno zapečatio sudbinu njegove karijere u vojvodini.
Nemojte misliti da ja ovde nekog podržavam ali samo sam izneo činjenice,kad već preijatelj nije.Po meni dečko koji stvarno i iskreno voli vojvodinu je Buač i on treba da igra,jer setite se samo kako smo prigovarali svi na račun Čanovića jer je nekad negde izjavio kojem klubu mu srce pripada.
Sve u svemu osuđujem i jednu i drugu stranu koju bi morao da iskoristi neko treći-Buač.
Najbitnija je pobeda jučerašnja i večna slava Ljubiši iz navijačke grupe 1:0
Turija

Post by Turija »

Ja sam zadovoljan utakmicom, a rezultatom prezadovoljan.Igrali smo protiv trenutnog lidera Prvenstva koji je do utakmice sa nama primio samo 1 (jedan ), a dao 15 golova.Nisam mogao zbog posla da dođem na utakmicu, ali srećom zbog loše Zete bilo je prenošeno 70% naše utakmice na TV-u, tako da se u prenosu moglo dosta videti.
Prvi put sam zadovoljan trčanjem i da smo mi nekog slomili u finišu, kao i što vreme pokazuje da su Đumijeva pojačanja istinska.Koliko su samo osporavani Kizito, Đurić, Milutinović, Dobrić..., a danas bi igrali, ne samo Kačar i Vukobratović, već i Kovačević, Čolić, Tadić i PAVLOVIĆ koji je (ako je Podbarina informacija, da mu je umrla majka, tačna) posebno tragična priča, da tek sad shvatam njegove slabe igre.Nedavno se to isto i meni desilo (a imam godina da bi mi dečko ladno rekao vi), pa znam dobro kroz kakvu psihološku dramu Borko prolazi.
Pavloviću treba pomoć, pre svega najbližih, pa Kluba, drugova, trenera, navijača, dok vreme malo ne otupi oštricu bola i ne vrati se u život, koji se mora nastaviti bez brižne podrške majke.Talentovanog Pavlovića Voša mora sačuvati i kao i igrača i kao dete.
Mene iznenađuje što se još uvek dosta ljudi iznenađuju slabom igrom Vukelje.Ja ne razumem zašto on non-stop igra, svaku utakmicu 90 minuta, a ne igraju ni minut, recimo, Despotović, Đurović, Čović, Drakulić(zbog toga je čovek verovatno i prestao da igra, a pravi je lik).RIĐOŠIĆU NAPOLJE!
Ne može biti da to toliko trenera ,,ne vidi,,.Vukelji ističe ugovor u junu i ako ne ode u zimskom prelaznom roku ode bez obeštećenja.I, umesto da grize, on igra ko karakušljivi deda.A, Onaj i još neki nedaju ni da ga trener zameni.Nema druge realne pretpostavke zašto je u timu, a bolji na klupi ili tribinama.
Drago mi je da Stepi počinje da igra u kontinuitetu.Da li još neko vidi Šaulu iza toga?
Đurić?Setim se marakane i njegove igre tamo.A, bogami i drugih, tada.Bili su to vesnici proleća koje je rani mraz spržio, zajedno sa Đumijem.
TODIĆ MORA U REPREZENTACIJU.Drugi golman naše repke, golman koji ne brani nigde, a najbolji golman Lige gleda prenos na TV-u.U kojoj Državi to ima?Karadžiću, sećaš li se odakle si stigao u Beograd?Da li si čuo možda za klub FK Vojvodina i Novi Sad?Meni nešto poznato to prezime iz UO Voše.Da nije tu bio neki drugi Tomislav Karadžić, pa da vidimo gde je sad taj. Možda čovek može da pomogne, ako ti ne možeš.Zašto bi, inače, bio u Upravnom odboru kluba kojeg ne voli?Zar ne?
U subotu u Zemun po tri boda, pa ako nas ne bude htela sreća da uzmemo jedan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Po meni vrlo jadno smo poceli utakmicu,delovali smo mnogo nemocno.Ofk-a srecom nije imao srece.Ali drugo poluvreme stvarno svaka cast igracima,to je njihov maximun,menjale su se pozicije,vise se trcalo,borbenost.Lepo.
Konacno sve tri Vosine tribine dizu na noge igrace,zajedno sa spikerom.
5. Djurovicev tata je direktor Kontinental Banke, a kako nas je ta banka izgrbavila za kredit jasno je svima kada ce on zaigrati. Ocekuje se njegov prelazak u Partizan!
Decko navija za Vojvodinu 100% jos od malena.Cak je i na nekoj emisiji(cini mi se) na sosu kada ga je neki voditelj pitao najgluplje pitanje:"za koga navijas?Zvezdu il` Partizan".Odgovorio Vojvodina.Licno mislim da nije neki extra igrac(moze da postane) ALI sigurno je daleko bolji od Vukelje.
0.0625
ogi
Administrator

Post by ogi »

Slazem se da je bolji od Vukelje, i zelim samo da mu se da sansa...ali eto kada bude davao golove u Partizanu, bice kasno...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Pogledajte gol Igora Djurica

Vredi svaki kilobajt :wink:
Locked