Hmpf, da ne idemo na istu svadbu 02.10.1892 wrote:hahaha,ja bih voleo da termin ostane subota jer mi se u nedelju drug zenii sta cemo sad ?!

Hmpf, da ne idemo na istu svadbu 02.10.1892 wrote:hahaha,ja bih voleo da termin ostane subota jer mi se u nedelju drug zenii sta cemo sad ?!
Mislim da tako možemo uleteti u problem sa tapkarenjemlazarr wrote:Ja imam godisnju kartu za zapad i moj ulaz na utakmicu nije sporan, ali ucinicu jos jedan korak vise u ovoj nasoj akciji. Kupicu ovu kartu za OFK i poklonicu je jednom komsiji za kojeg znam da je nas navijac a nije nigde zaposlen i nisam siguran da li ima para da je kupi. Mozda je jedan navijac vise na stadionu beznacajan, ali u ovoj borbi mozda i nije i sve vredi uraditi da konacno poteramo bagru sa nase tribine. Mozda bi jos poneko mogao da kupi ovu "duplu" kartu u subotu, pa je eventualno proda po istoj ceni nekom nasem navijacu tog 1.10. Mislim da ako bi pojedinacna karta tada kostala 1000 din ili mozda vise, svako bi je kupio za 700 din. Tada bi taj sto je ulozio sada 700 din vratio svoje pare ali bi mogao da spreci nekog grobara da udje na stadion i da kartu proda nekom sa nasim obelezjima ili nekom za koga sigurno zna da je nas.
Ja se samo bojim da ne saznaju gmazovi pa da pokupuju njih 50ak hiljadu karata i preprodaju ih svojima.Zeljafcv wrote:Turija, slažemo se da nema šanse da potencijalni tapkaroši pokupuju karte po 700 dinara, ali da ih dobiju povoljnije iz Kluba itekako može predstavljati opasnost i pretnju da od ove akcije bude mrtvo slovo na papiru. Sitni pilićarski interesi mogu i ovde da preovladaju i sve da propadne. Ne bi da grešim dušu, ali sve mi miriše na ovakav scenario. Opet od nas sve zavisi i ne vidim mnogo razloga da neko ko ide redovno na Vošu, na Zapad, ne uzme u petak i subotu karte za obe utakmice po 700 dinži, a pri tom zna da će za nkp cena ulaza biti "paprena", a milion posto će ići na obe utamice. Očekujem da akcija uspe i veliki sam optimista po pitanju brojnosti u subotu na Zapadu.
A tapkaroša itekako ima u Beogradu, samo što se to ne radi ispred stadiona više, nego se primenjuju malo diskretnije metode. Pa opšte poznata je jedna grupa navijača crnih koja karte prodaje po 5 puta većoj ceni. A i kada cigani igraju bitnije utakmice, zna se broj telefona i lokakacija gde se karte rezervišu.
Stexman wrote:Pa dobro bre ljudi, sta sad ne valja!? Sad smo poceli da mracimo i akcije koje smo sami pokrenuli. Nema smisla stvarno.
Ma bice to sve super, imam neki dobar osecaj! Kada dodjemo sutra na OFK pa vidimo pun zapad sve ce biti jasno-ideja je uspelalexa wrote:Izuzetno mi je drago da se ideja "progurala", i ujedno zelim da zahvalim forumasima koji su
na ovaj ili onaj nacin ucestvovali u kreiranju iste.
Rezultate cemo videti uskoro.
I apelujem na sve da prestanu paranoisati, sto smo hteli, to smo i dobili.
Teorijski deo je zavrsen, sad da "polozimo" praksu i mozemo na casicu neke zestine
laki wrote:hahaha ja bih da se utakmica pomeri za nedelju jer u subotu imam obaveze! hhahahSAVRSENO!