Bio sam vam malo na vašem usranom forumu da vidim kako dišete ribice...na škrge dišete i to teško, zajapurili ste se...
Mnogo me radujete. Toliko ste opterećeni nefudbalskim stvarima da ćemo sutra da vas silujemo bez previše napora...bićete poniženi najpre na tribinama (opet ćete biti u manjini kao već godinama i decenijama jer je NOVI SAD BIO, JESTE I OSTAO CRNO-BELI GRAD, u to ćete sutra ponovo da se uverite), a onda i na terenu.
Partizan sutra dolazi da vas zgazi. Ne onako obično, nego onako kako se najveće go**o najnamernije zgazi. Znači nagaziš ga, pa čizmu okreneš za 90% stepeni da se go**o razmaže. Jebaćemo vam milu mamicu usred te vaše usrane kuće jer ste ga prekardašili. Lekciju koju ćete sutra dobiti pamtiće vam i pokoljenja. To ste i zaslužili jer ste jedna mala, sićušna i iskompleksirana go**a koja nikada neće ozdraviti. Treba vas bolesne satrati i fudbalski uništiti.
0:4 pa idite onom vašem drogerašu i pedofilu da se žalite!
Pizda li vam materina, ljaberi jedni provincijalski...
Jebaće vam Partizan sutra milu majčicu i sve ostalo žensko u kući...A onda ću ponovo da vam napišem jedno pisamce, da vas malo utešim...
EDIT:
A baš da vidimo kako će stajati odnos snaga na "Zapadu" sutra...hajde baš da vidimo...čekamo vas jajare jedne male, usraćete se kad budete videli koliko ste i tamo mali i jadni gosti na stadionu...
Kada neko napise ovako nesto odma vam je jasno da je navijac blizanaca...
Ovoliko prostakluka je stvarno nesto za sta moras biti talentovan. Ono kada oni jedni drugima(crni crvenima i obrnuto) govore da su iskompleksirani e onda je ovo valjda to.
Mislim ja koliko kod da mogu da mrzim nekog jer radi to sto radi ne mogu ovako da upadnem u trans. Ovo je kompleks, skolski primer.
Verovatno se covek tresao od nervoze dok je ovo pisao.
A sta reci tek za ovog bisera:
Ja ne znam zasto se jednoj prosecnoj ekipi pridaje toliki znacaj, pozato je da oni imaju najbolje sudjenje u ovoj nasoj Ligi i na to dobijaju, plus mafija koja stoji iza njih ...
Mi terba samo da igramo fudbala, ne da se bavimo politikom, to sto su oni krenuli u politizaciju, to je njihova stvar ...
A vama ljudi koji se jos uvek neckate da li da dodjete ovakvi nervni slomovi kontam da bi trebali da vas privuku na stadion.