I.S 2011/12: 9. kolo JSL: Vojvodina - Hajduk
- Само Војводина
Re: I.S 2011/12: 9. kolo JSL: Vojvodina - Hajduk
Меребашвили 3
Шкулетић 2
Стевановић 1
Тешко је било одлучити коме дати бодове, цела екипа је била на нивоу. Тако да, похвале свима.
Шкулетић 2
Стевановић 1
Тешко је било одлучити коме дати бодове, цела екипа је била на нивоу. Тако да, похвале свима.
Medojević - 3 boda
Merebašvili - 2 boda
Stevanović - 1 bod
Merebašvili - 2 boda
Stevanović - 1 bod
Merebasvili - 3 boda
Stevanovic -2 boda
Medojevic - 1 bod
Stevanovic -2 boda
Medojevic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Tony Starks
Medojević 3
Škuletić 2
Merebašvili 1
Škuletić 2
Merebašvili 1
Škuletić 3
Mereba 2
Vule 1
Mereba 2
Vule 1
1. Mereba 3 boda - statisticki gledano: iznudio penal,crveni,asistencij i gol.
2.Stevnovic 2boda - iako pomalo svilenkast igrac,kupuje me Boske polagano
3.Vulicevic 1 bod - zbog konstantnosti

3 Stevanovic - pre svega zato sto vezuje vec nekoliko dobrih partija. Protiv rada po meni najbolji a danas sam se lomio izmedju njega i Gruzina. Nekoliko treninga sa A timom reprezentacije BiH i odlicne partije u
nasem dresu. Samo nek tako nastavi
2 Mereba - odlican danas. Jako je lako igrao, na momente prolazio odbranu kuljana kao topao noz kroz puter, trazio loptu a i egzekucija je bila na nivou
1 Skuletic - lep gol. nekoliko poteza za publiku i na kraju solidna partija. Vise bi voleo da ga gledam u samom spicu uz Abua ako nekog sidrasa ali i ovo danas je bilo super.
nasem dresu. Samo nek tako nastavi
2 Mereba - odlican danas. Jako je lako igrao, na momente prolazio odbranu kuljana kao topao noz kroz puter, trazio loptu a i egzekucija je bila na nivou
1 Skuletic - lep gol. nekoliko poteza za publiku i na kraju solidna partija. Vise bi voleo da ga gledam u samom spicu uz Abua ako nekog sidrasa ali i ovo danas je bilo super.
...ti si nasa prva ljubav...
Potpisujem.Voja wrote:1. Mereba 3 boda - statisticki gledano: iznudio penal,crveni,asistencij i gol.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
3 Skuletic
2 Boske
1 Medo
2 Boske
1 Medo
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Stevanovic 3 - sad tek shvatam kolika je steta sto je Nikola Lazetic igrao onu sezonu za nas. Jako mi se svidela partija Cupe. Zelje nikada nije falilo, neverovatan skok koji poseduje omogucio mu je i gol, a mnogo me raduje sto je umnogome popravio igru bez lopte. Inace igru bez lopte smatram najvecom manom naseg fudbala jer se na njoj veoma slabo radi u mladjim kategorijama.
Merebasvili 2 - Jedna od boljih partija Merebasvilija, i sto rece Voja, ako bi se gledao neki nazovi indeks korisnosti u fudbalu definitivno bi bio igrac utakmice. Ali ja i dalje cekam da vidim pravog Merebu i to ocekujem protiv snaznijeg rivala.
Medojevic 1 - Nekoliko klizecih startova za primer. Drzao je kompletnu odbranu i cini mi se da mu je lakse kada je sam kao defanzivni vezni. Pored toga bih izdvojio i fantastican pas za kontru koji je poslao do Cupe, kao i gol do koga smo malo u grcu igrali.
Merebasvili 2 - Jedna od boljih partija Merebasvilija, i sto rece Voja, ako bi se gledao neki nazovi indeks korisnosti u fudbalu definitivno bi bio igrac utakmice. Ali ja i dalje cekam da vidim pravog Merebu i to ocekujem protiv snaznijeg rivala.
Medojevic 1 - Nekoliko klizecih startova za primer. Drzao je kompletnu odbranu i cini mi se da mu je lakse kada je sam kao defanzivni vezni. Pored toga bih izdvojio i fantastican pas za kontru koji je poslao do Cupe, kao i gol do koga smo malo u grcu igrali.
0.0625
3 Merebašvili
2 Stevanović
1 Medojević
uz sve pohvale i Vulićeviću i Škuletiću. Dabog da ovakva bila konkurecija za svako kolo.
2 Stevanović
1 Medojević
uz sve pohvale i Vulićeviću i Škuletiću. Dabog da ovakva bila konkurecija za svako kolo.

3 - Medojević
2 - Stevanović
1 - Merebašvili
Škuletić, Pavlović, Vulićević...
2 - Stevanović
1 - Merebašvili
Škuletić, Pavlović, Vulićević...
Friend wrote:Medojević - 3 boda
Merebašvili - 2 boda
Stevanović - 1 bod
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...