imam jednu ideju
taj koji bude zadužen za fotoaparat mogao bi da ide i slika razne proslave,rođendane,svadbe,slave,krštenja i sahrane,a preko nedelje zuji po gradu i vreba poznate likove u nezgodnim situacijama i prodaje slike adekvatnim časopisima,mada može da ih i ucenjuje ,naplaćuje,pa da otplati foto aparat ako je problem u parama
upss! wrote:imam jednu ideju
taj koji bude zadužen za fotoaparat mogao bi da ide i slika razne proslave,rođendane,svadbe,slave,krštenja i sahrane,a preko nedelje zuji po gradu i vreba poznate likove u nezgodnim situacijama i prodaje slike adekvatnim časopisima,mada može da ih i ucenjuje ,naplaćuje,pa da otplati foto aparat ako je problem u parama
Samo treba jos da vidimo da li Minja pristaje na produzeno radno vreme
KUUUPITEEE FOTO APAAARAAAT
upss! wrote:imam jednu ideju
! A da slika i kada se prave kotlići i paprikaši!Zamislite sliku, goloruki Cvetko u nepravednoj borbi sa ubijenim srndaćem i to sve zbog Vose. Ja bih platio to da vidim!
Jeste da nema nista od foto aparata,ali je Marko Jovanovic dobio DVD player od SOS kanala za najlepsi gol,pa sad vi vidite
Jos je rekao da su mu saigraci rekli da sutra ima da ga odnese u SC Vujadin Boskov...eto im pomagalo u pripremama za utakmice,gledace snimke protivnika preko DVD-a!