Meda 3 - u odbrani besprekoran, u napadu podelio par lepih dugackih lopti nasim krilnim igracima
Mereba 2 - opet glavni "motor" naseg tima i kreator gotovo svih ofanzivnih akcija, bila bi "trojka" ali je u par navrata bio suvise sebican
Supic 1 - popravlja se, a i ja se valjda navikavam na njegov ekscentrican stil branjenja. Danas nekoliko vrlo dobrih odbrana!
Za poslednji bod sam se dvoumio oko Supe i Bosketa, no ajde ipak Supic...
3 Mereba - nosio igru naseg tima, uvek vukao najmanje jednog igraca na ledjima i vecinu tih duela izdrzao na nogama
2 Stevanovic - neumoran je bio danas, i u napadu i u odbrani, i na zemlji i u skoku, ali mora jos napredovati jer vecinom neverovatan trud upropasti losim centarsutevima
1 Supic - mnogo sigurniji nego na pocetku sezone
3 - Supić (Ni ja ne mogu da verujem, ali tako je. Sve što se iole moglo odbraniti, odbranio. U par navrata i onako ozbiljno digao glas na saigrače, što se od golmana i očekuje, sve pohvale.)
2 - Mereba (Čini se da trenutno igra najbolje od kad je došao, može to i bolje naravno, malo još uvek ima problema sa odlukama, ali danas odigrao najbolje u polju.)
1 - Bojović (Za penal. Jednostavno mislim da niko više nije zaslužio bodove, a Bojović je majstorski pao, pa valja i to nagraditi.)
Supa 3
Mereba 2
Bojovic 1 ( jer je iznudio penal. Inace 1 bod bih dao Traksu, ali mi neko rece da je on bio taj koji je ispao kod gola za Spartak pa sam se onda ipak opredelio za Bojketa)