Vule - 3 boda
Abu - 2 boda
Đura - 1 bod
I.S 2011/12: 1/4 kup: Vojvodina - Javor
- Grof Žekula
- Administrator
Re: I.S 2011/12: 1/4 kup: Vojvodina - Javor
3 - Abu
2 - Mereba
1 - Vule
2 - Mereba
1 - Vule
- magistar cho
Mojsov 3
Supic 2
Abu 1
Kakva ruzna utakmica. Tokom cele nekakva depresija koju ne mogu da opisem. Necu bre da pomislim nijednom sta radim koj moj sa blazom upalom pluca gledajuci ONO i da se preispitujem koliko sam zdrav u glavu, tj. jesam li imalo. Kakva zalost od fudbala. Glasao sam za ove ne znam ni sam zasto. U stvari, ajde kao znam. Mojsov odigrao bez greske, povukao par lopti, par dugackih pasova...bar je to ono sto mi je, nazalost, ostalo u mozgu nakon ove utakmice posto sam u glavnom gledao, al` onako kroz njih onakve nikakve i blede, razmisljajuci mozda o uzgoju kukuruza u Argentini, jer je cak i to zanimljivije. Supic nije primio gol, dakle i on je obavio svoj posao. Abu je kao dao gol, eto bravo, eto ti bod.
Katastrofa od nazovi fudbala i postavke igre. Sumnjam da nam predstoji vrlo losi dani, a bice cuda potrebna to jedno pretkolo evrope da gledamo dogodine. Do nekog novog Vaduza. Uf, ne smem ici vise trezan na utakmice.
JOJ VOJVODINO!
Supic 2
Abu 1
Kakva ruzna utakmica. Tokom cele nekakva depresija koju ne mogu da opisem. Necu bre da pomislim nijednom sta radim koj moj sa blazom upalom pluca gledajuci ONO i da se preispitujem koliko sam zdrav u glavu, tj. jesam li imalo. Kakva zalost od fudbala. Glasao sam za ove ne znam ni sam zasto. U stvari, ajde kao znam. Mojsov odigrao bez greske, povukao par lopti, par dugackih pasova...bar je to ono sto mi je, nazalost, ostalo u mozgu nakon ove utakmice posto sam u glavnom gledao, al` onako kroz njih onakve nikakve i blede, razmisljajuci mozda o uzgoju kukuruza u Argentini, jer je cak i to zanimljivije. Supic nije primio gol, dakle i on je obavio svoj posao. Abu je kao dao gol, eto bravo, eto ti bod.
Katastrofa od nazovi fudbala i postavke igre. Sumnjam da nam predstoji vrlo losi dani, a bice cuda potrebna to jedno pretkolo evrope da gledamo dogodine. Do nekog novog Vaduza. Uf, ne smem ici vise trezan na utakmice.
JOJ VOJVODINO!
0.0625
Ne znam da li je vec bilo ovakvog predloga ali (gledajuci kako ovi igraju u zadnje vreme) ja bih uveo i mogucnost dodele negativnih poena. 

Абу 3
Мереба 2
Ђура 1
Мереба 2
Ђура 1
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Jos jedna promena na vrhu, tj. povratak Abua na celo nakon jednog kola provedenog na drugoj poziciji.
Glasalo 22. Nije bilo dileme ko je najbolji ali je za preostale bodove vodjena retko zestoka borba, samo 1 glas razdvaja drugo, trece i cetvrto mesto!
Glasovi:
Abu 58 (3 boda)
Meda 20 (2 boda)
Vule 19 (1 bod - 1 "trojka" 6 "dvojki")
Mereba 19 (bez bodova - 1 "trojka" 4 "dvojke")
Djura i Supa po 5
Mojsov 4
Ljubinkovic 2
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 18
2. Giorgi Merebashvili 17
3. Slobodan Medojević 12
4. Miroslav Stevanović 7
= Miroslav Vulićević 7
6. Branislav Trajković 6
= Nemanja Supić 6
8. Vuk Mitošević 5
= Brana Ilić 5
10.Petar Škuletić 4
= Milan Bojović 4
12.Vladan Pavlović 3
= Nemanja Čović 3
14.Slobodan Novaković 1
Glasalo 22. Nije bilo dileme ko je najbolji ali je za preostale bodove vodjena retko zestoka borba, samo 1 glas razdvaja drugo, trece i cetvrto mesto!
Glasovi:
Abu 58 (3 boda)
Meda 20 (2 boda)
Vule 19 (1 bod - 1 "trojka" 6 "dvojki")
Mereba 19 (bez bodova - 1 "trojka" 4 "dvojke")
Djura i Supa po 5
Mojsov 4
Ljubinkovic 2
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 18
2. Giorgi Merebashvili 17
3. Slobodan Medojević 12
4. Miroslav Stevanović 7
= Miroslav Vulićević 7
6. Branislav Trajković 6
= Nemanja Supić 6
8. Vuk Mitošević 5
= Brana Ilić 5
10.Petar Škuletić 4
= Milan Bojović 4
12.Vladan Pavlović 3
= Nemanja Čović 3
14.Slobodan Novaković 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!