Drago mi je da me pratis jos od tada.vosa do groba wrote:Pozdrav Bojkebio sam presrecan kad si dosao,jer te pratim jos od kad si bio u Cukarickom
![]()
1. Sa kim si u najboljim odnosima od igraca u klubu,tj. sa kim se najvise druzis privatno?
2.Kakva je atmosfera u svlacionici i da li ste bili razocarani mozda posetom na nekim utakmicama?
3.Dok si bio u Jagodini i Cukarickom,da li su igraci ulazili sa manje motiva u utakmice protiv zvezde i partizana misleci da su izgubili utakmicu i pre izlaska na teren?
To bi bilo to od mene,zelim ti da nastavis da resetas protivnicke mreze i ako Bog da da jedno dana zaigras u nekoj od liga petice

1. Generalno se slazem sa svima odlicno...a privatno se druzim sa Janosevicem, Brankovicem, Kovacevicem i jos nekolicinom njih.
2. Atmosfera je odlicna, poseta na svakoj utakmici je bila dobra, osim mozda na utakmici protiv Hajduka iz Kule...mada padala je kisa, pa mogu da razumem.

3. Nisu ulazili sa manje motiva ali su igraci tako manjih klubova bili svesni da ce sudije ako bude trebalo biti naklonjene Partizanu ili Zvezdi...
Hvala puno, daj Boze, ali pre toga da osvojimo trofej.