14. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 1:0

Locked
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9949
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ima li na nekoj od lokalnih televizija mozda snimak veceras?Ili mozda neko zna satnicu na SOSu?
Image
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

BondNS mi je javio da je skinuo Kizin gol na komp. Pokusace da mi posalje mailom pa cemo to obavezno postaviti :wink:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9949
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Sad sam video gol na Dnevniku,lep je.... ja sam mislio da je Kiza driblao golmana,ali Kiza ga raspalio momacki.... :lol:
Image
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

ha ha kiza ga dobro zavuce.nije zalio,raspalio dobro boga mi.mamicu im njihovu samo su jednom pustili gol na rts da je zvezda dala jos uvek bi se vrteli snimci
ZoliNS
Posts: 14
Joined: Mon Nov 14, 2005 5:57 pm

Post by ZoliNS »

Svaka cast !
Sta se sad javljaju medije i zale na cenu ulaznica. Ko je navijac ili simpater kluba, taj je imao priliku pocetkom godine da kupi sezonsku kartu, ko nije taj je mogao da ode na sever. A taj koji je navijac Zvezde i dodje samo jednom godisnje na stadion u Novom Sadu, taj mora da plati cenu koju je klub odredio. Pa nece moci da se Delije dovikuju sa zapadom, sem ako za to ne plate posteno.

Cestitke ekipi, strucnom stabu, upravi i navijacima.
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ovi sa RTS smešni su kao mala deca.Samo što ne kažu tužiću te mami.Čuj, oni vode brigu pošto su karte u Novom Sadu i hoće li Vojvodina na TV.
Eto, baš ljudi brinu o nama i hoće da pomognu, a mi nećemo, pa ne mogu čudom da se načude.Zato gol bez reprize.
KIZO, CARE!Za sve urađeno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9949
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ha,ali sam ja zato prebacio i na Pink,pa sam video i zamalo autogol zigica,i sanse Dobrica i Maradone i kompletno Kizino radovanje :lol: 8)

p.s.neka cigani gledaju Romu u cetvrtak na TVu :lol:
Image
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Image
Svaka cast Kizo!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Treba pohvaliti i Istanbulski b92 za fotografiju dana :!:
Image
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Blic

Zašto nije bilo prenosa meča Vojvodina - Zvezda
Skrivena kamera u Novom Sadu

Običan ljubitelj fudbala u Srbiji navikao je dobije dve istine jedne laži. Ako ste se juče, oko 13 časova, zavalili ispred televizora da gledate derbi Vojvodina - Crvena zvezda, a pri tome ste navijač beogradskih crveno-belih, onda vam je bilo drago što najavljenog direktnog prenosa iz Novog Sada nije bilo. Svi ostali su prokleli pretplatu od 300 dinara, sa pravom, jer ih ne zanima ko je krivac. Vojvodina loptu prebacuje na Zajednicu prvoligaša, RTS je ljut na Novosađane, a običan ljubitelj fudbala, valjda, na sebe.

- Žao mi je zbog svih koji su bili uskraćeni da gledaju odličan meč, ali Vojvodina ne snosi nikakvu odgovornost zbog toga što TV prenosa nije bilo. Prvo, niko nas nije obavestio da će naša utakmica sa Zvezdom uopšte biti direktno prenošena, već smo to saznali iz novina. U utorak smo obavestili i RTS i Zajednicu prvoligaša da nećemo dozvoliti prenos, ali na to niko nije reagovao. Na 15 minuta pre početka utakmice predsednik Zajednice Aca Bulić nas je zamolio da izađemo u susret RTS-u. Promenili smo mišljenje i dozvolili smo prenos, a zašto ga nije bilo, stvarno ne znam - kaže direktor Vojvodine Cvetko Riđošić.

Imate li pravo da zabranite direktan prenos i pored sponzorskog ugovora između Zajednice i klubova?

- U Zajednici smo imali dogovor da svaki klub dozvoli po dva prenosa sa svog stadiona, a meč Vojvodine i Crvene zvezde bi bio naš šesti ove jeseni. Pored toga, utakmica je igrana u vanrednom terminu, što znači da nismo prekršili dogovor.

Da li su ulaznice (1000 i 1500 dinara), ipak, bile preskupe za naše uslove?

- Ne mislim da su cene bile visoke. Prihodi sa utakmica su izvor zarada kluba, a zna se da bi zbog TV prenosa imali hiljadu navijača manje na meču sa Zvezdom. Interesantno je da je televizija izabrala derbi meč, ne samo 14. kola, nego kako se ispostavilo, jeseni. Vojvodina je i dalje treći klub u državi bez obzira na plasman na tabeli - dodao je Riđošić.

U RTS-u tvrde da su veče pre utakmice bili obavešteni da prenosa neće biti, a to potvrđuje i reditelj Televizije Novi Sad, Predrag Vuković.

- U petak je sve bilo dogovoreno da se realizuje prenos, da bi nam dan kasnije javili kako nas neće pustiti na stadion. Spominjali su nekakve dugove, ali ja o tome ne znam ništa i ne želim bilo šta da pričam - izjavio je Vuković.
E. B
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Sada gledam gol....kako ga samo dade!!! Svaka mu cast :D
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Ma ljudi,danas su se sve kockice sklopile.Veci deo stadiona je bio uz Vojvodinu,zahvaljujuci upravi i za to im svaka cast.Nas 80%na zapadu smo dobili karte ili bili pusteni preko malog juga na zapad tako da nismo osetili cenu karata.Velika cena je oterala potencijalne cigane od stadiona i prvi put smo bili na derbijima brojniji od gostiju.Sever mozda neponovljiv.Svaka cast.Dzimi i strucni stab su postavili hrabro igru a igraci su otpali od trcanja i borbe.Srednji red odlican.Kako je koji posustajao svaka izmena je odlicno odradila svoj posao.Odbrana sigurna,jaka fizicki,spremna za rat.Vukelja i Marko stizali svuda.Pa uporedite Kulu i danas.Malo sam bio zabrinut zbog sigurnog odlaska Stepanova na zimu ali ocigledno je da imamo zamene i za njega.Nego se bojim,posto je u lozi sedelo dosta menadzera pa cak i predsednik Anderlehta da bi Kiza,Pekaric,Todic mogli dobiti ponude za preko a ovi nasi zeljni para bez planski bi prodali sve.Ali necemo sad o tome.Kao pravi klub organizovana je vecera na Ribarcu za igrace,upravu i trenere a Kiza je odlukom igraca proglasen najboljim i dobio 500e od Duleta Daltona.Nadam se da ce i svi ostali osetiti slast pobede i finansijski.Sve u svemu jedan predivan dan je iza nas i nadam se da ce ih biti jos.Pozdrav.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Da te ispravim Prijatelju,sever jeste bio odlican,kao i zapad,ali sigurno ne neponovljiv.
To je bilo nesto sasvim normalno,ali ubuduce ce biti jos bolje.Uostalom,mora tako biti.U buducnosti cemo na ovo gledati kao na porodjajne muke.
Ako mozes,izvesti nas ovde da li su igraci pravilno nagradjeni za svoj trud na ovoj utakmici.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
limanfkv
Posts: 2862
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Nasa pesma sad se cuje sve odjekuje nasa VOSA gazi redom sve pobedjuje!
Stvarno nema reci koje mogu opisati ovo...
Svaka cast bukvalno svima.Svaka cast svim igracima oji su ostavili srce i dusu na terenu,a Boga mi i odigrali nikad pametnije.Svaka cast Kizi 8) Svaka cast odbrani koja je posekla cigane.Islo se glavom gde oni nesmu nogom.Naravno standardno svaka cast SER Todetu 8) .Odlicna kolektivna pobeda.
Hvala puno DJUMIJU koji je doveo Kizita,Djurica,i prekomandovao omladince i kadete (a deca jebu :twisted: ).Pa ovaj Vukobratovic i Kacar igraju bre ko matori.
I na kraju mislim da ne bi smeli da zaboravimo svaka cast DZIMIJU MARICU na odlicno postavljenoj igri,po meni mnogoo dobro odradjeno takticki,na pocetku smo ih iznenadili i krenuli silovito od starta,nazalost nismo imali srece.Kasnije smo ih cekali da napadnu, da se otvore cigani,i docekali smo.Fenomenalan udarac Kizito (a pogresio je gle cuda ko - dusa prodana krivi :) ) i neopisivo slavlje,poleteo sam jedno pet redova,jednom recju LUDNICA.Sever,Zapad - ma sta reci to je trebalo doziveti.
Bravo Lavovi!U nove pobede...E sad mogu da bance i do 8 ujutru 8) 8) 8) Ajd ziveli :!:
I pazi I pazi I pazi VOSA gazi!
Locked