Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mg

Re: Pripreme

Post by Mg »

Vukićević izjava
http://www.youtube.com/watch?v=__blcI8_ ... detailpage" onclick="window.open(this.href);return false;
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
laki

Post by laki »

Bolje da nisam ni dolazio na forum, sada bih bukvalno ubio nekog koliko sam iznerviran. Dobro, mozda ne bas ubio, ali bih ga tesko povredio, definitivno. Da uhvatim tog idiota sto je povredio Abua... skakao bih mu po lobanji onoj cobanskoj.
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

sta koji moj uopste i igramo sa ovakvim kaubojskim klubovima iz ex-Sovjetskih pizdamaterina, k'o da nema u Antaliji neki civilizovani klub da sa njima igramo trening utakmice?

treba svaki put kada nam na prijateljskoj ovakvi divljaci povrede igraca ceo tim da ustane i izgazi tog sto je napravio faul - svih 25 igraca + strucni stab. lepo mu zavrsis karijeru jednom frakturom lobanje pa da vidim koji ce sledeci biti mudonja da nam sakati igrace.

narocito kad nam dodju na Veternik pa povrede nekoga, pa zakljucao bi ih u svlacionici iskljucio im i vodu i struju i ostavio bi ih tako zakljucane celu noc.

mamu im jebem seljacku!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Daljac

Post by Daljac »

Kud i gledam vesti na B92, nikad lepu vest nisam čuo, osim što nas pomenu u 154 minutu sportskog pregleda, još i čujem sve ovo, i isparaonišem se najgore, rekoh, da proverim o čemu je reč, i vidim da nisam lud, i da ima ljudi koji misle isto. Jaoj, govorim nepovezano, pritisak 300 sa 200...

Neka masna salveta, sovjestki grbovi sa petokrakama iz prestonice Srbije i ukrajinskih pizdinaca, zadrigli veprovi iz upravnih odbora, širok osmeh i zlatan zub, i kao ovaj zvanični dokumet iz Bosne od pre neki dan, postignut nepismeni napisani dogovor, ostvaren na terenu, i jednim startom odoše dva zgloba...

Đavola je slučajno.

Natrag u Veternik, i igrajte sa omladincima, da ne bi omladinci igrali prolećni deo sezone u Jelen super ligi...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Ceo dan razmisljam o ovome i jos ne mogu da dodjem sebi.Jos ako su povrede ozbiljnije.... :frown:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Casual

Post by Casual »

Volem Vošu!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

U senci povreda treba istaci i dobru vest,a to je da je Vukicevic u svom izlaganju posle utakmice posebno pohvalio ucinak i igru mladog Poletanovica i najavio da ce se na njega ozbiljno racunati u nastavku sezone. :cheers:

Jeste da u veznom redu trenutno vlada guzva,ali siguran sam da u odredjenim kombinacijama Poletanovic moze da dobije pristojnu minutazu.
masterNS

Post by masterNS »

I dalje se nerviram zbog povreda, zar sad kad je najpotrebnije da svi budu zdravi da nam se to desi. Ako se ispostavi da Moreira propusta ostatak priprema to moze da bude ozbiljan udarac na njegov ucinak, molim se da ne bude. Za Abua se nekako manje nerviram, jer mladji, a i nekako imam puno poverenja u njega.

P.S. Je l' sam samo ja poceo da gotivim Vukicevica ili ne? Deluje mi kao pametan covek, i sposoban je da odrzi konferenciju bez da mu se govor sadrzi od 10 fraza (imali smo/ nismo imali srece, ekipa je/nije pokazala zelju, pokazali smo/nismo pokazali karakter ...). Nemojte mi zameriti to su neki novi momenti.
the Gari

Post by the Gari »

Mene u principu nerviraju ova nagvazdanja o protivnicima na pripremama dva puta godisnje jer smatram da je strucni stab (pod pretpostavkom da se ista pita!) jedini koji je merodavan da odredjuje u kojem periodu su nam potrebni kakvi protivnici (Milinkovic je optuzivan da je ziheras zato sto bira slabije protivnike pa je posle tih priprema vezao 15 utakmica bez poraza) i da nemamo mi tu sta da palamudimo, ali mislim da su sve primedbe sada apsolutno na mestu. Ne trebas biti Alek Ferguson da zakljucis da jedna pripremna utakmica ne moze doneti toliko koristi koliko mozes izgubiti teskim povredama dvojice nosilaca igre.

Posle prosle Abuove teske povrede povela se ovde prica o tim ruskim djilkosima i apsurdu igranja "prijateljskih" utakmica s njima, ali se to kasnije pretvorilo u mrcvareci traktak o karakteru uloge Rusije u srpskoj istoriji te mi je bilo mucno da se ukljucujem u tu pricu. Ali stvarno, 'emem li ga ja ne vidim poentu. Bolje povesti jos deset omladinaca na pripreme pa igrati sam protiv sebe u slucaju nedostatka normalnih i postenih ekipa (kakve su po mom shvatanju i ceski i madjarski tim s kojim smo igrali) nego lomiti noge s kojekakvim...

I jos nesto, imamo li mi tamo nekog kapitena, trenera, predstavnika kluba ili bilo koga da se na'ebe mame nekom tamo kad vec postane jesno s kim se ima posla.
Jos mi je cudnije kad vidim da je Pavlovic igrao :D

@masterNS
Daleko sam i ne mogu da pratim bas sve, ali mislim da si upravu sto se tice nacina na koji Vukicevic komunicira s javnoscu. Mene on i dalje nije ubedio da jeste trener za Vojvodinu, ali me ni sa cim nije ni naterao da zelim njegov odlazak. Meni je negde uvek u glavi matori Stepanovic koji je imao najjacu "spiku" medju srpskim trenerima od Boskova na ovamo, s tim sto on nije briljirao tamo gde je trebalo... U svakom slucaju dobro je imati trenera koji deluje ozbiljno kad progovori. E sad, frizura je sasvim druga prica...

PS
Gledam onaj nesrecni izvestaj na zvanicnom sajtu, pa ona fotografija je fantasticna. Retardirana sova bi s tosterom u rukama napravila bolju fotku. Ja imam kineski Cross telefon (platio 20 evra) i s njime se prave kvalitetniji jpg. formati. Kada amaterizam postane princip, nema tih novaca koji ce ga iskoreniti!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Evo kako je i zvaničan sajt Metalurga "video" meč:
http://www.fcmetalurg.com/news/clubnews2370.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Drina

Post by Drina »

Tony Starks wrote:[video]http://www.youtube.com/watch?v=dupLWqeW7DE[/video]
Sta nasa odbrana radi kod drugog gola?
Raspad sistema....
njaks

Post by njaks »

Grof Žekula wrote:Evo kako je i zvaničan sajt Metalurga "video" meč:
http://www.fcmetalurg.com/news/clubnews2370.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno nigde nisu spomenuli divljacke startove svojih igraca...uzas
Milan

Post by Milan »

Apija zabrinjavajuce spor kod njihovog drugog gola! Sa druge strane, izgleda da je divljacka igra naseg protivnika i te kako podigla voljni momenat kod nasih igraca u ovoj utakmici i to me raduje. Pokazati zube kad je najteze!

p.s. Ima li novosti oko povredjenih?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Tokom popodneva znaćemo nešto više o težini povreda Moreire i Abubakara. Odmah nakon povratka u hotel obojici igrača urađen je ultrazvučni pregled, a po rečima lekara Vojvodine, danas će imati jasniju sliku o povredama i eventualnim daljim koracima.
Post Reply