18. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 1:2
Re: 18. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 1:2 (75. min)
Jesam ja to dobro razumeo da se Abu povredio? 

- Tony Starks
87 minut, Vojvodina je umalo postigla auto-gol, nespretno je intervenisao jedan od fudbalera Vojvodine, i pogodio okvir svoga gola.

Mislim da nije nista strasno. Taj prekid je bio kad mu se ukazivala pomoc sredinom 2. poluvremena a izasao je kasnije iz igre.Helm wrote:Jesam ja to dobro razumeo da se Abu povredio?
Izgleda opet kiks Mojsova...Tony Starks wrote:87 minut, Vojvodina je umalo postigla auto-gol, nespretno je intervenisao jedan od fudbalera Vojvodine, i pogodio okvir svoga gola.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
jel gotovo vise?
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
- severozapad
Fenomenalna odbrana Supića koji je izbio loptu ispod prečke posle kiksa Mojsova koga je lopta pogodila i krenula u nebranjeni gol.
Ne daj se Supa. Mislim da je vreme da Mojsov malo odmori, ohladi glavu od transfera i ustupi Miloviću mesto, makar u ovom tempu.
Ne daj se Supa. Mislim da je vreme da Mojsov malo odmori, ohladi glavu od transfera i ustupi Miloviću mesto, makar u ovom tempu.
Dobro je ako je tako, ali on obicno ne izlazi iz igre bez specijalnog razloga.lazarr wrote:Mislim da nije nista strasno. Taj prekid je bio kad mu se ukazivala pomoc sredinom 2. poluvremena a izasao je kasnije iz igre.Helm wrote:Jesam ja to dobro razumeo da se Abu povredio?
- Red Marquis
- Moderator
- Tony Starks
Ipak je Paja to bio, sad su javili na SOS-u.Milan wrote:Izgleda opet kiks Mojsova...
Kraj!
Au jbt, kad mi moramo da strepimo od Metalca i Novog Pazara... Strasno!
Last edited by Stexman on Wed Mar 14, 2012 5:32 pm, edited 1 time in total.
- severozapad
Bravo momci i izvinjenje Mojsovu sa ove strane tastature. Vidimo se u subotu na Karađorđu, pa da nastavite gde ste sad stali.
Re: 18. kolo: Novi Pazar-Vojvodina, sreda 14:30h
Zasto bi slepo podrzavao nekoga ako mislim da postoji pojedinac koji bi bolje odigrao njegovu ulogu u timu? Drago je meni sto je dao gol ali po njegovim dosadasnjim partijama ne cini mi se da je opravdano u prvoj postavi. Svako ima pravo na svoje misljenje, a ja mislim da niko od igraca nije nedodirljiv pa makar igrali i u nasem najdrazem dresuKo god da igra za Vojvodinu treba da bude podrzan od strane navijaca, a ne da ga isti pljuju cak i kad postigne izjednacujuci golrazmisli

Inace svaka cast na pobedi

Last edited by Telep on Wed Mar 14, 2012 5:34 pm, edited 2 times in total.
Sremac, Sremac Špricer Boys!