Iako je sve vec odavno izgubilo svaki smisao 'ajde da ispostujem Apiju koji je jedini danas igrao fudbal i covek nije zasluzio da mu se ovakve stvari desavaju u zivotu. Stevo, izvini u ime svih nas i bezi sto dalje iz Srbije!
daklem:
3 glasa za Apiju
2 glasa za Vuleta - prosto jer ne znam kome drugom da dam glasove, bio najmanje los u nasoj relativno klimavoj i nesigurnoj odbrani danas. Jos da je zab'o sudiju kroseo u glavu kad mu je ovaj dao crveni dao bih mu ne 3 nego 6 bodova.
1 glas za Skuletica - dao covek gol, na pravom mestu u pravo vreme. Za taj jedan gol je zasluzio jedan glas, inace bleda igra kao uostalom i skoro kod celog naseg tima.
A cak i kad smo mi ovako jadni grobari ne mogu da nas pobede bez pomoci sudija. Tragedija kako se nas fudbal srozao!
Radoye wrote:Iako je sve vec odavno izgubilo svaki smisao 'ajde da ispostujem Apiju koji je jedini danas igrao fudbal i covek nije zasluzio da mu se ovakve stvari desavaju u zivotu. Stevo, izvini u ime svih nas i bezi sto dalje iz Srbije!
daklem:
3 glasa za Apiju
2 glasa za Vuleta - prosto jer ne znam kome drugom da dam glasove, bio najmanje los u nasoj relativno klimavoj i nesigurnoj odbrani danas. Jos da je zab'o sudiju kroseo u glavu kad mu je ovaj dao crveni dao bih mu ne 3 nego 6 bodova.
1 glas za Skuletica - dao covek gol, na pravom mestu u pravo vreme. Za taj jedan gol je zasluzio jedan glas, inace bleda igra kao uostalom i skoro kod celog naseg tima.
A cak i kad smo mi ovako jadni grobari ne mogu da nas pobede bez pomoci sudija. Tragedija kako se nas fudbal srozao!
Slazem se sa konstatacijama, ali bih dodao jos i to da su Vule i Skuleta bili najostriji prema onoj sramoti ljudskog roda i najblizi zatezanju istog.
Napravicu izuzetak i ukljuciti se ponovo u ovu akciju zbog jedne ljudine u nasem timu!
3 Boda- VLADAN PAVLOVIC- Pajo one tvoje suze nece proci neopazeno, i svako kome nekada budem pricao o Vojvodini, o njenim igracima ce cuti ko je Vladan Pavlovic i kakav je to covek! Imas ono sto ni Vosina deca nemaju, imas srce ko Himalaje i to se vidi u svakom tvom duelu! Tebi nije bitno sto neko ima platu 200 000e a vi ostali igrate za sicu, ti si pravi covek i ponosan sam sto nosis GRB VOJVODINE na svojim grudima!
2 boda- Apija
1 bod- Novakovic