Kup Srbije - sezona 2011/12
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda
E sa ovim se vec ne slazem.. nije prelepa trava naseg stadiona kriva!! Osim toga unistavamo svoje.
Ocigledno je nekima trebalo malo duze da skupe mu*a ali konacno!
Sada treba da budemo slozniji nego ikada jer ako sada ne oteramo ove sto mesetare necemo nikada.
Ne smemo da dozvolimo stari oprobani scenario gde se podnosi ostavka a onda odredjeni beskicmenjaci satro mole da se bagra vrati.

Sto se tice unistavanja stadiona, to jednostavno ne sme da bude nas manir. Kada smo dozvolili da nam se ovo dogodi sada treba i da progutamo taj vasar koji se sprema u nasem gradu.
Last edited by playmaker on Wed Apr 11, 2012 10:20 pm, edited 1 time in total.
Nemam zivaca da citam prethodne postove,mozda je neko i pomenuo,ali Jasare da li ti imas oci ili te Bata oslepeo nemenjas Kataija i Stevanovica kolji ne znaju loptu da sutnu na danasnjoj utakmici a menjas Mitosevica koji jedino zna da sutne i ne das mu da sutira slobodan udarac sa 20 metara a mi dobijamo gol u prethodnoj sa 30 metara i nikom nista.
Inace kako ja znam kup se igra od druga Tita znaci od 45' a to nije 100 godina Jasare crni odlazi sto pre ja ne dolazim dok si ti trener obruko si nas strasno.
Inace kako ja znam kup se igra od druga Tita znaci od 45' a to nije 100 godina Jasare crni odlazi sto pre ja ne dolazim dok si ti trener obruko si nas strasno.

- Firmin mali
Necu se ponavljati zato sto svi mislimo isto sada...ali napisacu nesto zbog cega cu verovatno biti ispljuvan ali stojim iza toga,postoje ljudi koji se trude u timu i to su Vuk,Abu,Apija,Vule cak i Boske koji je mozda danas i izgoreo od zelje a definitivno ju je imao vise od ostalih,a za Apiju sam se iznenadio posle utakmice niste mogli da vidite to ali bio sam prisutan pored atletske staze videlo se kome je stalo a koga boli uvo i na sve to Apija progovara kroz suze (da ne poverujete koliko je Apiji stalo do srpskog kupa) citiram: ''Fudbal je igra hrabrosti,sta je ovo koji k***c usrali smo se u gace zbog koga,ovo nije fudbal,za fudbal treba hrabrosti...'' covek me je odusevio,mislim da je shvatio gde je zalutao,svaka cast i za Abua koji kao i obicno kida u svakom mecu ali nije dosta da se trude 4 igraca,hvala ostatku tima na ovoj sramoti,ostalo necu da komentarisem!
Uskoro fotke...
Uskoro fotke...
- vosa do groba
Potpisujem ovo sto si rekao! U tu grupu igraca dodao bih samo jos Trajkovica i Paju! Ostali mars !Firmin mali wrote:Necu se ponavljati zato sto svi mislimo isto sada...ali napisacu nesto zbog cega cu verovatno biti ispljuvan ali stojim iza toga,postoje ljudi koji se trude u timu i to su Vuk,Abu,Apija,Vule cak i Boske koji je mozda danas i izgoreo od zelje a definitivno ju je imao vise od ostalih,a za Apiju sam se iznenadio posle utakmice niste mogli da vidite to ali bio sam prisutan pored atletske staze videlo se kome je stalo a koga boli uvo i na sve to Apija progovara kroz suze (da ne poverujete koliko je Apiji stalo do srpskog kupa) citiram: ''Fudbal je igra hrabrosti,sta je ovo koji k***c usrali smo se u gace zbog koga,ovo nije fudbal,za fudbal treba hrabrosti...'' covek me je odusevio,mislim da je shvatio gde je zalutao,svaka cast i za Abua koji kao i obicno kida u svakom mecu ali nije dosta da se trude 4 igraca,hvala ostatku tima na ovoj sramoti,ostalo necu da komentarisem!
Uskoro fotke...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
To je jedina dobra stvar koja moze na dobro da izadje od ove utakmice. Svi zajedno! Kad ako ne sad?playmaker wrote:Ocigledno je nekima trebalo malo duze da skupe mu*a ali konacno!
Sada treba da budemo slozniji nego ikada jer ako sada ne oteramo ove sto mesetare necemo nikada.
Ne smemo da dozvolimo stari oprobani scenario gde se podnosi ostavka a onda odredjeni beskicmenjaci satro mole da se bagra javi.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Firmin mali svaka na mestu.
Boske jeste bio katastrofa danas i nije neki fantastican igrac ali definitivno je jedan od onih koji najvise pretrci, trudi se ,nije bezvoljan demon kao 69 ,Bojovic itd itd..
vosa do groba .. Trajkovic jeste borben ali takodje bar 2 kixa napravi na svakoj tekmi i necesto ispadne veoma naivan u duel igri
Paja.. msm da se covek zasitio i Vose i lige i msm da mu je vreme da ode.. cisto da ga po dobrom pamtimo
Boske jeste bio katastrofa danas i nije neki fantastican igrac ali definitivno je jedan od onih koji najvise pretrci, trudi se ,nije bezvoljan demon kao 69 ,Bojovic itd itd..
vosa do groba .. Trajkovic jeste borben ali takodje bar 2 kixa napravi na svakoj tekmi i necesto ispadne veoma naivan u duel igri
Paja.. msm da se covek zasitio i Vose i lige i msm da mu je vreme da ode.. cisto da ga po dobrom pamtimo
Last edited by shecky on Wed Apr 11, 2012 10:23 pm, edited 1 time in total.
Čestitam Borcu plasman u finale domaćeg kupa.
Što se tiče Voše, odavno je sve rečeno
Što se tiče Voše, odavno je sve rečeno

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zao mi je sto Apiji Vosa nece ostati u lepom secanju.Firmin mali wrote:Necu se ponavljati zato sto svi mislimo isto sada...ali napisacu nesto zbog cega cu verovatno biti ispljuvan ali stojim iza toga,postoje ljudi koji se trude u timu i to su Vuk,Abu,Apija,Vule cak i Boske koji je mozda danas i izgoreo od zelje a definitivno ju je imao vise od ostalih,a za Apiju sam se iznenadio posle utakmice niste mogli da vidite to ali bio sam prisutan pored atletske staze videlo se kome je stalo a koga boli uvo i na sve to Apija progovara kroz suze (da ne poverujete koliko je Apiji stalo do srpskog kupa) citiram: ''Fudbal je igra hrabrosti,sta je ovo koji k***c usrali smo se u gace zbog koga,ovo nije fudbal,za fudbal treba hrabrosti...'' covek me je odusevio,mislim da je shvatio gde je zalutao,svaka cast i za Abua koji kao i obicno kida u svakom mecu ali nije dosta da se trude 4 igraca,hvala ostatku tima na ovoj sramoti,ostalo necu da komentarisem!
Uskoro fotke...
UPRAVA NAPOLJE!!!
Nece vasara biti u gradu 16. maja jer ce se stadion "renovirati".... a sve i da to ne bude razlog, jedno je sigurno:playmaker wrote:Ocigledno je nekima trebalo malo duze da skupe mu*a ali konacno!
A kako si ti mu*a do sada pokazivao, bas bih voleo da saznam.... ne racunam forum, jer tu moze svako da se kur*i iza skrivenog identiteta
Kada smo dozvolili da nam se ovo dogodi sada treba i da progutamo taj vasar koji se sprema u nasem gradu.
NA SEVERNOJ TRIBINI, NASAO SAM NOVI DOM,
VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ
NECEMO DATI TRIBINU NIKOM

Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
nboya wrote:Zao mi je sto Apiji Vosa nece ostati u lepom secanju.
Апија показује колико смо ми у стварности далеко од правог фудбала...
Jedva stizem na poslednjih 10min utakmice na zapad i obezbedjenje me ne pusta BEZ KARTE?!
10min pred kraj...
Ono sto sam mogao da vidim je da se poseta popravila i da su se svi navijaci konacno ujedinili oko jednog - UPRAVA, DOSTA JE BILO!
Mereba potvrdio, nemam reci vise...
FKV SLANINARIMA!

Ono sto sam mogao da vidim je da se poseta popravila i da su se svi navijaci konacno ujedinili oko jednog - UPRAVA, DOSTA JE BILO!
Mereba potvrdio, nemam reci vise...
FKV SLANINARIMA!
Volem Vošu!
Zbogom Jasare, zbogom upravo. Dosta je bilo. Treba priliku nekome drugome ko mozda i ne ume ali ce se bar vise truditi nego vi svi zajedno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
E ovo će biti zanimljivo. Nije bas tema za ovaj forum i malo je rano da se o tome prica, al mislim da ne postoji ni promil sanse da sever bude zatvoren za navijače zvezde.NECEMO DATI TRIBINU NIKOM
Trebala bi Firma dobro da se zamsili nad ovom temom, pre nego što odluči kako će da se postavi u narednim utakmicama.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Apiji svaka cast covek u tim godinama igra fudbal za cistu desetku i steta bi bilo da ode na kraju sezone.Abu ok.kao i na svakoj tekmi...A ona mala slina od 69 nek se vraca u grcku ili vec gde hoce samo vise da ga moje oci nevide u dresu vose a za njim moze dr.mo.Sto se tice ambijenta to je jes zapad sever istok napokon isto razmisljanje!!!!!!! UPRAVA NAPOLJE http://www.youtube.com/watch?v=84xk4oRI ... ure=colike" onclick="window.open(this.href);return false;