zamislite da protiv cigana bora filipovic padne (kazem zamislite ,kad je protiv njih sudjen penal????) i onda on kaze sudiji zapeo sam ,nije penal.........:ooOOoo
neko iz mase wrote:zamislite da protiv cigana bora filipovic padne (kazem zamislite ,kad je protiv njih sudjen penal????) i onda on kaze sudiji zapeo sam ,nije penal.........:ooOOoo
Zamislite da baba ima .... onda bi baba bila deda
Ne znam sta si ovim postom tacno zeleo da kazes,ali i u ovoj situaciji bi rekao Bori svaka cast pravi si covek!Ko ovde voli lazne i prljave pobede,bodove...
Bora je navijac Vose sjajan napadac i voleo bih da ga vec od ove zime vidim u nasim redovima
Naslednik za Kompanija
28.12.2005 01:45
Prema pisanju belgijskih medija, Anderleht ozbiljno razmišlja da odbranu pojača sa mladim fudbalerom iz Srbije i Crne Gore.
Belgijanci najavljuju da će u Novu godinu njihov najpopularniji tim ući sa Vojvodinim štoperom Milanom Stepanovom kao svojim članom. Kapiten „lala“ će prema zamislima stručnog štaba Anderlehta naslediti supertalentovanog defanzivca Vensana Kompanija.
Reprezentativcu „crvenih đavola“ u junu ističe ugovor, a kako postoji potražnja od strane velikog broja evropskih klubova, januar će biti pravo vreme da ga prodaju i tako dobiju propisano obeštećenje, pošto mu je zamena iz Vojvodine već pronađena.
Po svoj prilici Todić napušta Vojvodinu, jer se dogovorio sa novim klubom oko uslova prelaska.Međutim, nije želeo da otkrije ime kluba, da ne baksuzira.Rekao je samo toliko da je klub sa Istoka i ugovor na 3 godine.
Nadam se da će se tranfer ostvariti, a Todetu želim puno sreće u novom klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danas sam cuo da Vica(gazda Srema) vodi Djurica i Kizita.Navodno bio je danas u klubu da pokusa da naplati dugovanja ali su mu rekli da u klubu nema ni dinara.Ovi su izgleda potrosili milion evra
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
ISUS wrote:Danas sam cuo da Vica(gazda Srema) vodi Djurica i Kizita.Navodno bio je danas u klubu da pokusa da naplati dugovanja ali su mu rekli da u klubu nema ni dinara.Ovi su izgleda potrosili milion evra
E nek idu svi u 3 kurca...Prijatelju ?jel istina ovo?
Pa zar se neko josh mozhe chuditi ovakvim vestima, kako vam nije jasno da je Vosha samo krava muzara za Cvetka & kompaniju? Bio nekad jedan kralj u Francuskoj, Luj XV, koji je spichkao celu drzhavu i samo se zabavljao. Omiljena uzrechica mu je bila "posle mene potop". Tako i nash Cvetko, ljubim ga u konjsko ime.
Nego, jel' Skupshtinu kontrolishu navijachi ili ko drugi? Zashto se to ne saziva, zashto se ne postavljaju pitanja? Ili je od tog milioncheta kapnulo i vodjama u dzepove? Znate koji ste, pa odgovorite ako imate neshto medju nogama!
ISUS wrote:Danas sam cuo da Vica(gazda Srema) vodi Djurica i Kizita.Navodno bio je danas u klubu da pokusa da naplati dugovanja ali su mu rekli da u klubu nema ni dinara.Ovi su izgleda potrosili milion evra
Mozda nasi u upravi imaju nekog jaceg igraca iza ledja pa ce mozda probati da "odrade" Vicu za kes?
Raduje me ova Turijina ekskluziva i nadam se da ce nas Sale konacno pronaci inostrano uhlebljenje!
Nego da vas ja ovde sve priupitam-Koju bi ste vi liniju tima najvise pojacali?
Podatak da imamo manje od jednog datog gola po utakmici meni najvise pokazuje da treba menjati napad! Zato Vueklja i Marko hvala i zbogom! Nikad vam necemo oprostiti, to jest zaboraviti, sta ste ovde uradili!
Zanimljivo je daj novinar sto pise po dnevniku i zurnalu kupuje stan i kola sta ce covek, zaludjuje narod .... svaka ti cast Gavrilovicu , kad porastem bicu novinar:)
hahahahaha, zar ne ide ovako ..... menadzer da pare novinaru ( kao sto je i svom igracu dao koju kintu a mozda i kola moguce golf crvenni) hahahah) onda veze igraca sa sobom.... onda placa novonare i sredstva informisanja malo da se igrac progura......a igrac ni kriv ni duzan...a pizdarija nastaje ako taj igrac predje negde,,, jer onda naravno menadter treba da pokrije svoje troskove iz proslosti....igracu bude dosta svega , ali je tada kasno.... i tako dalje, da ne idemo bas u sitner sitne detalje....
uglavnom nije lose biti novinar....100 200 eura svaki 2-3 dan...
“Kako se na početku godine nadala, Vojvodina se na kraju dobro udala”. Novosadski fudbalski superligaš završio je godinu na šestom mestu, s 28 bodova koji mu garantuje mirnije planiranje zimskih priprema za prolećne obaveze. Vojvodina će se od 21. januara pripremati u Turskoj, a na šefu stručnog štaba Zoranu Mariću je da u dvadesetak dana u Antaliji oformi ekipu koja će ponoviti jesenje partije.
A kako je Vojvodina startovala u 2005. godini? Tadašnji trener Milan Đuričić uskočio je umesto već promovisanog Vladimira Petrovića Pižona koji je u poslednji čas otišao u Kinu. Preuzeo je renoviran tim, sastavljen od mladih, neiskusnih igrača, pojačanih nekolicinom prekaljenih internacionalaca. Pavlović, Kačar, maslić, Kizuito, Dunđerski, Govedarica...uspeli su u osnovnom cilju. Izborili su opstanak, mada je bilo skeptika koji su tvtrdili da Vojvodini nema spasa. To je bio podvig, ravan plasmanu na šesto mesto na kraju godine.
Ipak, dolaskom Zorana Marića na šefa stručnog štaba načinjen je ozbiljan pomak. Marić je oformio stručni štab od dokazanih klupskih igrača, internacionalaca i reprezentativaca. Goran Šaula, Miroslav Ćurčić i Dragan Vasić bili su značajan oslonac Zoranu Mariću u sprovođenju zamisli.
Ekipa nije imala ni jedno zvučno ime, ali je od raspoloživih snaga stvorena celina koja je plenila sredinom jesenjeg dela. Osam mečeva bez poraza u nizu nagovestili su da Vojvodina može i više od puke borbe za goli superligaški život.
Reprezentativci
Trojica prvotimaca Vojvodine obeležila su 2005. godinu na reprezentativnom planu. Gojko Kačar i Borislav Pavlović dali su značajan doprinos deobi trećeg mesta na Evropskom prvenstvu u Severnoj Irskoj za igrače “ispod 19” godina. Član ove ekipe bio je i Stefan Đurović.
Kapite Milan Stepanov bio je jedan od glavnih oslonaca selekcije “ispod 21” godine, koju je Dragan Okuka odveo na završnicu Evropskog prvenstva u Portugalu.
Opstanak i Evropa
Uoči Šampionata Srbije i Crne Gore tadašnji šef stručnog štaba Milan Đuričić rekao je: “Vojvodina će se cele sezone boriti za opstanak, a izboriće plasman na evropsku scenu”.
Vreme će pokazati da li je bivši strateg crveno-belih dobar prognozer.
Na kraju, Vojvodina se suočila s novom dilemom: prodati najbolje i zaraditi ili sačuvati uigran sastav i ostati praznih džepova? Izabrana je prva opcija, u klupskom interesu. To znači da će u ovom prelaznom roku crveno-beli sigurno da ostanu bez trojice-četvorice igrača, a na sastanku Upravnog odbora dato je zeleno svetlo za odlazak u inostranstvo Milanu Stepanovu, LJubiši Vukelji, Marku Jovanoviću i Saši Todiću.
Zoran Marić naročito će imati problema u špicu ako ostane bez tandema Jovanović - Vukelja, koji je bio izvođač golgeterskih radova tokom jeseni. Spisak želja postoji, a predvodi ga centarfor Crvene zvezde koji je grejao klupu Stojanović. Pominje se i prelazak Filipovića i Lazareskog iz Novog Sada, kao i nekoliko neafirmisanih igrača.
Novac će i na proleće biti glavna briga rukovodstva Vojvodine. Prodajom najboljih igrača popuniće se klupska kasa, ali osnovni problem neće biti rešen. Ohrabrujuća je najava gradonačelnice Maje Gojković, koja je rekla da će Grad pomoći vrhunski sport u 2006. godini. Na koji način, ostaje da se vidi.
Pridružujem se čestitkama. Želim svima srećnu novu godinu, puno uspeha, mnogo manje nerviranja i mnogo više lepih trenutaka na našem stadionu.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...