Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Friend

Re: Uprava

Post by Friend »

http://www.fkvojvodina.rs/2012/05/bata- ... ak-istine/" onclick="window.open(this.href);return false;
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Eto sad smo u mogucnosti da dobijemo odgovore na mnoga pitanja o kojima smo ovde pricali !
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Vuke

Post by Vuke »

Smešan i neozbiljan potez, stav svih tribina je već odavno jasan UPRAVA NAPOLJE!
djape_ns

Post by djape_ns »

Srozace i ovo malo ugleda sto se tripujemo da imamo... Sad zeli da chetuje s navijacima??? :evil:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Vuke wrote:Smešan i neozbiljan potez, stav svih tribina je već odavno jasan UPRAVA NAPOLJE!
Kao neko ko je uvek na pisanje forumasa UPRAVA NAPOLJE odreagovao i trazio dodatno objasnjenje u vidu ko umesto njega, voleo bih da cujem sta se to kod tebe promenilo i koje nam to novo resenje donosis.
Hvala
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
laki

Post by laki »

Ne bi bilo lose da Vuke odgovori na post iznad mog. Ja i dalje ostajem pri svom stavu i ne razumem zasto mu ne biste postavili pitanja preko fb. Ako se bojite kao da se ne razotkrije identitet ili slicno, onda razumem, ali ni jedan drugi razlog ne vidim zasto je ovo lose...
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:Ako se bojite kao da se ne razotkrije identitet ili slicno
Dovoljno.
Rešio sam da ne pišem jedno vreme na forumu, ali ovo ne mogu da otćutim. Poruka naivnima i klincima: ne budite blesavi da kritikujete sa svojih fb profila, ne treba vam to u životu.
Io odio Belgrado
Alexandar

Post by Alexandar »

Red Marquis wrote:
laki wrote:Ako se bojite kao da se ne razotkrije identitet ili slicno
Dovoljno.
Rešio sam da ne pišem jedno vreme na forumu, ali ovo ne mogu da otćutim. Poruka naivnima i klincima: ne budite blesavi da kritikujete sa svojih fb profila, ne treba vam to u životu.
To je to!
Još jedna od provokacija sa njegove strane, poziv na javnu diskusiju u trenutku kada mu ceo stadion skandira uprava napolje.
Ako se neko upeca i hoće da mu postavi pitanje neka postavi samo jedno: Sa čime bi se bavio kada ne bi više bio predsednik FKV i ko bi onda "sponzorisao" njegove prazne hotele, tj. od čega bi živeo?
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
bobanrb

Post by bobanrb »

Ako ćemo pošteno on ima od čega da živi i ne brinem se zbog toga.
Mene ovo sve podseća vesele devedesete kad se u Novom Sadu nakupilo izbeglica i boraca koji su podržavali bobu al izdaleka jer se može stradati.Kao volem Vošu i mrzim predsednika al samo za tastaturom i eventualno u nekoj masi gde se može lako pobeći.
Ovo pozivanje da se ne učestvuje u diskusiji sa njim al ko bude neka ga pita..... bez veze. Kao sad će on i njegovi otkriti nešto važno i veliko tipa Ko je organizator smenjivanja uprave. Znate Svi bolje od mene da ga nećete smeniti ako on sam ne ode.
Činjenica je da su usrali motku i sad neka vide šta će raditi za to su plaćeni i od toga žive.
Alexandar

Post by Alexandar »

Videli smo u subotu koliko ljudi je spremno na borbu. Napisao sam da ne treba niko da mu postavlja pitanja i nisam nikog terao da to čini. Koliko znam (a dosta znam) da baš i nema od čega da živi da mu nije Vojvodine, zato će se koristiti svim i svačim da zadrži svoju poziciju. Facebook rasprava? Dno dna. Sam sebi kopa jamu, verovatno su mu dobri savetnici.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
kej

Post by kej »

Alexandar wrote:Sam sebi kopa jamu, verovatno su mu dobri savetnici.
Tačno je da on kopa sebi jamu, ali sasvim je jasno da ta jama može da bude duboka i do beskonačnosti, to opet ništa ne znači. Bilo je već stotinak cirkuskih tačaka, zašto ne bi bilo još jedne? Ukratko, on može da radi šta mu se prohte, jer je doživotni predsednik kluba(nema ko posle njega, jel..). Npr. može da nas sve obavesti da više nije predsednik, a posle par nedelja da nas obavesti da ipak jeste. On može i da šalje ljude na navijače, pa posle da priča da nije bilo nikakvog udaranja.
On je apsolutno u pravu kad kaže da će otići samo onda kad to sam bude želeo. A dotle može da se nakopa jama i jama, svejedno ga niko neće gurati u njih.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Iskopace taj jamu za klub pre nego za sebe, nista nece ostaviti za sobom osim pustosi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Buca

Post by Buca »

Ljudi budite maksimalno oprezni! Ja bih vam savetovao da bojkutujete ovu akciju koju je pokrenuo bata.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Drina

Post by Drina »

Buca wrote:Ljudi budite maksimalno oprezni! Ja bih vam savetovao da bojkutujete ovu akciju koju je pokrenuo bata.
Ako se neko boji neka napravi lazni profil.
Camel

Post by Camel »

Taj profil treba spamovati sa samo jednim pitanjem,zar nisi rekao da ces otici kada navijaci to budu od tebe trazili?
Post Reply