Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
budababa

Re: Gde su, šta rade...?

Post by budababa »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=wE1jPt6eyOA[/video]

Nijedan ne ide njemu na dušu, odbijuša i zakasnela reakcija odbrane.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Helm

Post by Helm »

Da, vidim sad da nije krivac. Kod prvog nije bilo spasa tu nema šta, ali ovaj drugi je možda mogao braniti, iako je tu odbrana kriva. Šteta, mogao je biti heroj, mada je imao dobrih odbrana i ovako.
kej

Post by kej »

Tadić opet dve vrlo lepe asistencije u pobedi protiv Nec-a, 3-1 u gostima.
http://www.youtube.com/watch?v=AshwoEcEJvk" onclick="window.open(this.href);return false;
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
budababa

Post by budababa »

Akcent

Post by Akcent »

Marko Ljubinkovic potpisao za FK Rad sa Banjice.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

budababa wrote:Braga-Udineze i sjajni Brka na golu:

http://www.tvgolo.com/goals-champions-l ... =&ucat=50&
Brka večeras od 20:45h "brani" ulazak u LŠ!
Srećno Kapitenu!!!

Image
Mare

Post by Mare »

Izjava igrača koji je prošao celu omladinsku školu naše Voše, a sad potpisao za petokraku:
Izvor: http://kapiten.rs/fudbal/mudrinski-91-zbog-barija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom se novinarima obratio i Mudrinski.

- Presrećan sam, ovo je dečački san ostvaren za mene. Svi koji me znaju znaju da navijam za Zvezdu. Nadam se da ću svojim igrama opravdati poverenje.

Pominjao se i Partizan?

- Ne znam sa kime je Jagodina pregovarala, od samog početka moja želja je bila Zvezda i ta želja mi se ostvarila. Sve ponude su bile upućene klubu, došao sam ovde, poznajem trenera/selektora, nadam se da će sve biti dobro.

Zašto broj 91?

- Tada sam rođen, plus Bari.
simicpk

Post by simicpk »

Mare wrote:Izjava igrača koji je prošao celu omladinsku školu naše Voše, a sad potpisao za petokraku:
Izvor: http://kapiten.rs/fudbal/mudrinski-91-zbog-barija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom se novinarima obratio i Mudrinski.

- Presrećan sam, ovo je dečački san ostvaren za mene. Svi koji me znaju znaju da navijam za Zvezdu. Nadam se da ću svojim igrama opravdati poverenje.

Pominjao se i Partizan?

- Ne znam sa kime je Jagodina pregovarala, od samog početka moja želja je bila Zvezda i ta želja mi se ostvarila. Sve ponude su bile upućene klubu, došao sam ovde, poznajem trenera/selektora, nadam se da će sve biti dobro.

Zašto broj 91?

- Tada sam rođen, plus Bari.
Image
ФКВ
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Brka i Udineze nisu uspeli!!!
1:1 u regularnom, isto posle produžetaka, 5:4 na penale za Bragu!

Kako je samo momak promašio u penal seriji (kao "onaj" protv banjalučkog Borca u finalu kupa 1988), dok se Brka prva 4 bacio u desnu stranu, a zadnji u levu (da je ostao dosledan, odbranio bi...).

Šteta, ali ostaje Brki Seria A i UEFA League...

EDIT - Čestitke i Lanetu, iako nije igrao zbog kazne, ali će sa Anderlehtom u grupnu fazu LŠ.
ssnigd

Post by ssnigd »

Brkic je bio odlican celu utakmicu, imao jedan kiks na pocetku meca sa pogresnim istrcavanjem i nerazumevanjem sa svojim stoperom. Medjutim, celu utakmicu je bukvalno drzao Udineze u igri. I svaka mu cast na tome. Utro je sebi lep put ka uspesnoj karijeri u Italiji.

Steta na kraju ipak i za Udineze i za Brku :(
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Krasiću pukla zadnja loža

ELIMINACIJA Fenerbahčea u plej-ofu za Ligu šampiona jednim delom je "krivica" i Miloša Krasića, pišu turski mediji, jer je srpski as povredio zadnju ložu već u 12. minutu meča protiv Spartaka.

U četvrtak je u Goctepe medicinskom centru obavljeno snimanje gde je utvrđeno da je Milošev mišić zadnje lože leve noge napukao u dužini od 12 santimetara. Prema prvim prognozama, čeka ga pauza od četiri nedelje. To je novi udarac za Krasića, pošto je ionako skoro godinu dana bio van terena u Juventusu, voljom trenera Kontea. Ali, pokazalo se još jednom na delu nepisano fudbalsko pravilo da posle tako duge pauze, neka povreda mišića vreba "iza ćoška" kod prvih velikih napora...
budababa

Post by budababa »

Mondo wrote:Brkić isključen, Juve se radovao

Isključenje, i to neopravdano, srpskog golmana Željka Brkića već u 12. minutu u velikoj meri odlučilo je jednu od derbi utakmica drugog kola Serije A.

Na kraju, na "Friuliju": Udineze - Juventus 1:4 (0:2).

Brkić je isključen posle sudara sa Sebastijanom Đovinkom iz Juvea, kojeg je s leđa gurnuo štoper domaćih Danilo. Omaleni Đovinko, koji je bio u punom naletu, sudario se sa Brkićem, pao, a sudija Valeri pokazao na belu tačku i isključio našeg golmana.

Bio je to nesumnjivo penal, ali ne i zasluženo isključenje Brkića, koji je bio kolateralna šteta.

Zamenio ga je Danijele Padeli, ali nije uspeo da zaustavi udarac Artura Vidala i to je bio početak kraja domaćeg tima.

Do poluvremena, Mirko Vučinić sjajnim golom povisio je na 2:0, a "zebrete" je u nastavku dokusurio Đovinko sa dva lepa gola. Šampionu je to druga pobeda u dva kola, posle one zabeležene u Torinu nad Parmom (2:0).

Trener Juventusa Antonio Konte, koji se bori protiv desetomesečne suspenzije zbog umešanosti u nameštanje mečeva dok je vodio Sijenu, ovu utakmicu pratio je iz svečane lože. Nešto dalje od njega sedeo je menadžer Čelsija Roberto Di Mateo.

Šta je on tu tražio i koga je gledao dva dana po isteku prelaznog roka u Evropi, za sada je nepoznato.
VladaSS

Post by VladaSS »

mihailov

Post by mihailov »

Čudna situacija, ni sam ne znam šta bih svirao...
Napred Voso!
budababa

Post by budababa »

mihailov wrote:Čudna situacija, ni sam ne znam šta bih svirao...
Žuti karton i penal - plafon, ovako u dvanaestom minutu rešavaš derbi na štetu domaćina... Svuda po neki Robert Malek.
Post Reply