Helm wrote:Tulip, da mi njima pošaljemo zvaničnu ponudu za Lazovića, cela zemlja bi nam se smejala.

Smejali su se i čudili isto i kada je rečeno da nema više prodaje igrača blizancima, ali su se do sad sasvim navikli, pa vidim i mediji to pominju kao "odavno ustaljen princip".

U pravu je Tulip, ne samo u ovom slučaju (mada sad specijalno ima razloga za to), nego i inače klub bi s vremena na vreme trebalo da pokazuje interesovanje za njihove najbolje igrače, što kroz zvanične ponude, što kroz medijske špekulacije. To je dobar način da se pokaže da su prošla vremena kad smo bili podređeni i manji u odnosu na njih, da ne samo da nećeš da im prodaješ igrače kako oni hoće, nego čak imaš kapacitet da dovodiš njihove najbolje igrače. Čak i Slaninari uglavnom posprdno pominju svojevremenu ponudu od milion evra za Bastu, a meni je to recimo bio baš dobar potez, iako je jasno da to nikad nije bila ozbiljna ponuda, ali je poslata baš s namerom da im se stavi do znanja da mi nismo nikakva pijaca za njih, nego čak možemo i da im uzmemo najboljeg igrača. Njihovi isprani mozgovi od navijača i dalje žive u uverenju da su "mali klubovi" dužni da im daju svoje najbolje igrače samo zbog toga što su oni zvezda, pa čak i kad je neki od tih klubova realno već neko vreme bolji od njih. Na primer, zimus mi ih drknemo 2:0 na lažnoj marakani, a odmah posle toga čitam njihove komentare kao "nisu loši onaj Merebašvili i Medojević, mogli bi da budu odlična pojačanja za nas". Ej, neko te pre pola sata otresao kao slinu a ti onako s visine merkaš koje igrače bi želeo da mu uzmeš. Ili evo sad čitam kako predlažu da se uprava Vojvodine odobrovolji da pusti Abua tako što će nam ponuditi u zamenu nekog od njihovih otpadaka tipa Babalj. Treba im pokazati gde im je mesto. Eh, što nisam na vreme napravio neki od milion portala u fazonu fudbalskevesti365.info, sad bih već uveliko raširio netom buvu da Lazović prelazi posle Bordoa u Vojvodinu.
Uostalom, hajde realno, zar nam ne bi Lazović bio dobro pojačanje? Dobar je Stevanović, ali mislim da je Lazović za nijansu bolji i da bi nam dobro došao na desnoj strani. Razumem donekle da ga se komunjare ne bi lako odrekle pred kraj roka, ali možemo im dati Smiljanića u zamenu uz keš, priča se i za njega da je "cigan do koske", to bi im leglo odlično, taman da mu daju dres sa brojem 91* da simboliše Tokio, kad je mudrinski već uzeo Bari. I svi zadovoljni. Ni Nemanja Tomić nam ne bi bio loše pojačanje, dobar je igrač, fali nam levo krilo, jeste da je šaban - ali uz učestale suspenzije ovde bio bi doveden u red, a i oprostićemo mu što ga Lazetić tukao.