Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Drina

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Drina »

MONDU je u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana potvrđeno da je veliki doprinos dolasku Aleksandra Pantića dao i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, od ranije poznat kao veliki zvezdaš.
http://www.mondo.rs/s257938/Sport/Fudba ... vezdi.html
DRZAVA NAM JE U KURCU!
madda fakka

Post by madda fakka »

Drina wrote:MONDU je u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana potvrđeno da je veliki doprinos dolasku Aleksandra Pantića dao i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, od ranije poznat kao veliki zvezdaš.
http://www.mondo.rs/s257938/Sport/Fudba ... vezdi.html
DRZAVA NAM JE U KURCU!
Sta reci na ovo: Imam potvrdjeno od svog mnogo dobrog druga da je gledao fotku na kojoj njegov zet i buduci nam gradonacelnik stoje na severu samoproklamovane takozvane "marakane".... A to da nam je drzava u q... druze otkrio si toplu vodu :mrgreen: :mrgreen:

A ovo za Vucica sam i ocekivao... Covek koji se u poslednjih nekoliko godina hvalio po TV da je isao na severnu tribinu samoproklamovane takozvane "marakane" naravno u cilju da skupi glasove... Vratio bih se na post gde je neko napisao kako odjednom pola vaterpolo repke igra za cz, kako dovode skupe kosarkase... Ovaj put je bahatost dostigla vrhunac. Posle bivseg predsednika koji je rekao, citiram: "cz i nkp bi trebali da menjaju prvu poziciju na tabeli", sad se ovaj direktno mesa u rad cz i otvoreno se govori o tome kao da je receno "dobar dan". Eto sad se ovi cz slihtaju novoj vlasti posto prethodna izgleda nije htela tolike ustupke da im cini...

Bilo kakvu titulu cemo osvojiti MOZDA kada Pajtic ili Canak budu premijeri 8)
I Bog je Slaninar...
lexa

Post by lexa »

madda fakka wrote:Bilo kakvu titulu cemo osvojiti MOZDA kada Pajtic ili Canak budu premijeri 8)
Meni ne treba takva titula!
simicpk

Post by simicpk »

lexa wrote:
madda fakka wrote:Bilo kakvu titulu cemo osvojiti MOZDA kada Pajtic ili Canak budu premijeri 8)
Meni ne treba takva titula!
Ni meni, mi nismo kao oni!!!
ФКВ
mihailov

Post by mihailov »

Ne bi valjalo da se ova tema pretvori u političku raspravu, molio bih vas da je zaobiđete ubuduće...(mislim na prethodna 2 posta i naročito na poslednji pasus forumaša madda fakka)
Napred Voso!
madda fakka

Post by madda fakka »

mihailov wrote:Ne bi valjalo da se ova tema pretvori u političku raspravu, molio bih vas da je zaobiđete ubuduće...(mislim na prethodna 2 posta i naročito na poslednji pasus forumaša madda fakka)
U jednom delu svog posta sam hteo sam da budem sarkastican a u drugom delu sam samo hteo da podsetim zasto su ono sto jesu danas.... Izvinjavam se, jesam malo presao granicu i skrenuo sa teme, ali poneo me momenat.
I Bog je Slaninar...
madda fakka

Post by madda fakka »

http://www.mondo.rs/s257980/Sport/Fudba ... enala.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I Bog je Slaninar...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Najbolji deo:
"Najveća greška mu je što nije ponovio izvođenje jedanaesterca. Tada mu je u kaznenom prostoru bilo previše igrača i morao je ponovo da pokaže na belu tačku"
mihailov

Post by mihailov »

Boba Novaković strelac pogotka za Spartak protiv Rada!
Napred Voso!
1892

Post by 1892 »

Cini mi se da je vreme da Kiza podnese ostavku posle katastrofalnog starta Spartaka na pocetku sezone
Come on you Reds!
the Gari

Post by the Gari »

Ja bih imao jedan mali predlog za sve te političarčiće što se dorijangrejovski provlače kroz stranice na našem forumu. Vi ste, bre, ozbiljni ljudi (tako bar tvrdite u onim iznajmljenim terminima), što svoje dane pune obaveza trošite na dolaske u Novi Sad i bakćanje s nekim deranom iz Kameruna i polusvetom iz uprave Vojvodine? Ubacite aneks u te vaše koalicione ugovore koji će blizanac biti šampion u kojem sportu u naredne četiri godine i batalite svo to lobiranje i zastrašivanje. Živo nas izbole za vaše titule, samo pustite nas poštene mučenike da se na miru nerviramo s našim Starim klubom. Iz godine u godinu.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
severozapad

Post by severozapad »

OFK vodi protiv crnih ali minut posle toga drugi zuti za jednog igraca OFK-e.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

1:1, kakav glupi kiks Rodića. :frown: Nažalost, teško će OFK ostati neporažen ovde, ali 'ajde baš da vidimo, neka ih posluži sreća da izdrže.
Drina

Post by Drina »

Tony Starks wrote:1:1, kakav glupi kiks Rodića. :frown: Nažalost, teško će OFK ostati neporažen ovde, ali 'ajde baš da vidimo, neka ih posluži sreća da izdrže.
Ima prenos negde?
lazarr

Post by lazarr »

Pa ovo je strasno. 2 auto gola na utakmici (onaj prvi se moze podvesti pod auto gol). Slucajno???
Za Drinu:
http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Na istom linku ima i zvezda od 19h
Last edited by lazarr on Sun Sep 02, 2012 6:37 pm, edited 2 times in total.
Locked