Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: Uprava

Post by Grof Žekula »

Ex kapiten se oglasio:
Večernje novosti wrote:Mrđa ogorčen na upravu Vojvodine: Teraću ih do Strazbura

Napadač Siona se sa novosadskim superligašem i dalje sudi zbog dugovanja. Dragan: Neću im oprostiti novac. Nisam jedini, varaju sve bivše igrače.


Pevao je Đorđe Balašević o Stevi Čenejcu u pesmi „Neko to odgore vidi sve“, a Dragan Mrđa danas ponavlja taj refren kad pomisli na Đoletove sugrađane - ekipu Vojvodine.

Reprezentativac Srbije, koji se oporavlja od povrede primicača i čeka da ponovo zaigra za Sion, u toku razgovora za „Novosti“ o zdravstvenim problemima, koji ga prate u poslednjih godinu dana, dotakao se evropskih iskušenja naših klubova, a onda, neočekivano, raspalio po „lalama“.

- Nepostojeći penal u 90. minutu? Slobodno napišite ovako: neko to odgore vidi sve! Nije čudno što su baš na taj način ispali, jer uprava Vojvodine vara bivše igrače kluba, želi da nas ponizi na sve načine i zato im se sve tako vraća - krenula je bujica iz Dragana Mrđe.

O razlogu problema ne treba mnogo razmišljati, jasno je šta može takav razdor da napravi.

- Tužim se sa njima. Dogovor je bio da 25 odsto od transfera pripadne meni. U međuvremenu su mi poturili neki papir, nisam ni znao šta sam potpisao, verovao sam im. Pošto su izbegavali da mi isplate ono što mi pripada, tužio sam ih. Prva presuda je bila u moju korist. Žalili su se apelacionom sudu, koji je odluku poništio i vratio nazad. Isti sudija, koji je prvi put presudio u moju korist, sada je zaključio da su oni u pravu!? Zainatio sam se, teraću ih do Strazbura, ali ono što mi pripada im neću oprostiti!

Reprezentativac Srbije naglašava da sve vreme isključivo misli na rukovodstvo Vojvodine.

- Žao mi je zbog trenera Zagorčića, igrača i navijača što je Vojvodina ispala i to na ovakav način. Ali, čelnike kluba ne žalim nimalo! Mislite li da se ovo samo meni dešava, a bio sam i kapiten i najbolji strelac Vojvodine? Kako rade, tako im se vraća: i Borac u polufinalu Kupa i Rapid u Ligi Evrope. Bog sve vidi - ogorčeno poručuje Dragan Mrđa.


VRAĆAM SE NA TEREN

Povreda primicača je udaljila Dragana Mrđu od terena, ali trebalo bi vrlo brzo da ponovo zaigra za Sion.

- Nisam prošao pripreme, zaigrao sam u prvom kolu i došlo je do problema. Srećom, primicač je sitna stvar naspram onog što sam prošao sa kolenima, tako da verujem da ću uskoro opet zaigrati i da ću pomoći Sionu u borbi za titulu sa Bazelom ove sezone - kaže Mrđa.
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Re: Uprava

Post by vojvodina jedna jedina »

Jos jedan dokaz da sa bagrom ne mozes se dogovoriti na lep i civilizovan nacin.
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: Uprava

Post by Marcello »

Ma, dajte, ljudi...on, kao, nije znao gde dolazi i sa kim će imati posla... :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3899
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Uprava

Post by Red Marquis »

Ako Bog kako ti kažeš, sve vidi, što se sudiš uopšte?

Ja zaista ne mogu da razumem nikog ko dođe u Vojvodinu,a nije neki stranac pa da ne zna, i posle se iznenadi poslovima Rabrena i Bate. Pa jel padaju oni sa Marsa ili šta?
Io odio Belgrado
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

A otkud njegove povrede kad neko od gore to vidi sve?
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Uprava

Post by Tony Starks »

Ruku na srce, i on se malo pravi mutav sa tim "poturili mi papir, nisam znao šta sam potpisao". :roll: Ne piju mnogo vodu te priče, podseća me na ove cigančiće što se sličnim izjavama prave naivni braneći Džajku pred specijalnim sudom. :mrgreen: Ko zna o čemu se tu radi, pogotovo ako se uzme u obzir da je sud presudio u korist kluba, no bilo kako bilo bruka je za klub da se ciganiše po sudovima sa bivšim igračima.

Naravno ako je ovaj intervju uopšte verodostojan znajući srpske "novinare", ako se ne varam već je bio jedan slučaj da je Mrđa dao sličan intervju pa je posle bio neki demanti.
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Uprava

Post by ssnigd »

http://www.facebook.com/radisav.rabrenovic.37" onclick="window.open(this.href);return false;

Da li je ovo stvarno Rabrenov profil ili se neko sprda. Ako jeste stvarno njegov, onda je ovo ludnica kakvi se sve njegovi statusi ogu procitati :rolll:

Izdvajam:
mrdja da nije dosao u Vojvodinu ne bi se prodao u drugu ligu Bugarske. Bio je prvi strelac lige, samo on i mi znamo kako, trebalo je da pola primanja do kraja zivota deli sa nama

Ispod 4:0 nisam zadovoljan. Kakve smo uslove stvorili i doveili igrace, treba svakog u ligi da pregazimo, al sam u glavi vec sprema na sudjenje kao iz Beca. Ja to najbolje znam kako sam nekad pomagao ciganima i grobarima kao sudija, ali na elegantniji nacin, ovi danas za 200EUR ce sami da daju gol jebem im majke sivima

Svi mi sudije smo ponekad malo navlacili za neku ekipu i sto bi se reklo pogurali do pobede ali onako da krades na ocigled milionskog auditoriuma go**o jedno smrdljivo placenicko sve ti jebem u usta!!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
masterNS
Posts: 590
Joined: Fri Dec 23, 2011 4:05 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by masterNS »

Ako stvarno mislis da bi on tako nesto napisao onda zivis u zabludi. Ocigledno je da se neko sprda sa njegovim likom i delom, a s' obzirom na njegov lik i delo to bas i nije tesko.
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Re: Uprava

Post by Krle »

Pa, rečnik i ne odudara mnogo... :oops:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Uprava

Post by budababa »

Krle wrote:Pa, rečnik i ne odudara mnogo... :oops:
http://kapiten.rs/fudbal/rabrenovic-da- ... svom-selu/

To je taj rad...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: Uprava

Post by Grof Žekula »

021 wrote:Odloženo suđenje Butoroviću

Glavni pretres pred Višim sudu u Novom Sadu, u slučaju Ratka Butorovića i još četvorice optuženih za lažiranje fudbalske utakmice izmeđ "Mladosti" iz Lučana i "Vojvodine", odložen je za 4. decembar.

Na glavni pretres, od nekoliko pozvanih svedoka, odazvao se samo jedan. Sudija je, nakon njegovog ispitivanja, naložio čitanje iskaza onih koji se nisu pojavili u sudnici, iako je odbrana smatrala da bi njihovim naknadnim ispitivanjem utvrdila dodatne činjenice u korist optuženih. Ipak, dokazni postupak se nastavlja utvrđivanjem novih činjenica, piše "Dnevnik".

Prema navodima optužnice, 11. decembra 2007. godine u Novom Sadu okrivljeni predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Vojvodina" Butorović putem mobilnih telefona, koje su koristili okrivljeni dogovorio se s okrivljenim komesarom za bezbednost ovog kluba Čabrićem, da ponudi poklon trojici fudbalskih sudija Fudbalskog saveza Srbije koji su određeni za suđenje pomenutog meča da bi arbitrirali u korist novosadskog kluba.

Dalje se navodi da je reč o 2.000 evra glavnom sudiji i po 1.000 evra pomoćnim sudijama, što će biti isplaćeno da ove sudije "u okviru svojih službenih ovlašćenja ne izvrše službenu radnju koju bi morali izvršiti", što je okrivljeni Čabrić i učinio. U tome mu je s umišljajem pomogao okrivljeni Kovačić, koji mu je prethodno dao brojeve telefona trojice fudbalskih sudija, iako je znao da će Čabrić uticati na njih da na pomenutoj utakmici sude u korist "Vojvodine" te da će im obećati poklon.

U optužici se navodi da je potom Čabrić stupio u kontakt s Jeknićem, koji je prihvatio ponuđene 3.000 evra, kao i Kašanskim, koji je takođe prihvatio 1.000 evra, kao i da dobije neki suvenir ili dres kluba, dok je pomoćni sudija Igor Radojčić odbio ponuđeni novac.

U Lučanima je 12. decembra 2007. godine odigrana navedena utakmica, u okviru vanrednog kola "Meridijan superlige", na kojoj je okrivljeni Jeknić kao glavni sudija propustio da u 72. minutu dosudi kazneni udarac za FK "Mladost", a meč je završen rezultaom 0:1 za "Vojvodinu". Tako je Jeknić, nepreduzimanjem pomenute službene radnje koju je morao preduzeti, direktno uticao na ishod utakmice u korist novosadskog kluba, jer je u 72. minutu rezultat bio 0:0. Zbog toga ga je specijalni posmatrač utakmice ocenio negativnom ocenom, a sudijska komisije IO FSS-a ga je suspendovala, dok je Kašanski za suđenje na pomenutoj utakmici dobio pozitivnu ocenu, navodi se u optužnici.

Butorović i Čabrić okrivljni su za krivično delo davanja mita, Jeknić i Kašanski za primanje mita, a Kovačić za krivično delo davanja mita u pomaganju.
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Uprava

Post by Minja »

ssnigd wrote:http://www.facebook.com/radisav.rabrenovic.37

Da li je ovo stvarno Rabrenov profil ili se neko sprda. Ako jeste stvarno njegov, onda je ovo ludnica kakvi se sve njegovi statusi ogu procitati :rolll:

Sa zakasnjenjem. Koliko znam, to nije Rabrenovicev profil, niti isti ima bilo kakav profil.
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Re: Uprava

Post by vojvodina jedna jedina »

Pa naravno da nije,on jeste ljakse ali nije idiot da na taj nacin pravi budalu od sebe.
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Uprava

Post by ssnigd »

Minja wrote:
ssnigd wrote:http://www.facebook.com/radisav.rabrenovic.37

Da li je ovo stvarno Rabrenov profil ili se neko sprda. Ako jeste stvarno njegov, onda je ovo ludnica kakvi se sve njegovi statusi ogu procitati :rolll:

Sa zakasnjenjem. Koliko znam, to nije Rabrenovicev profil, niti isti ima bilo kakav profil.
U svakom slucaju bilo je zabavno citati tako nesto. Inace link vise ne radi :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Uprava

Post by Helm »

Nama i crnima je blokirana isplata evropskih nagrada zbog dugova.

Pogodite ko nije u dugovima. :frown:
Post Reply