Uprava napolje!!!

Locked

Da li podrzavate sadasnju upravu?

Ne
22
92%
Da
2
8%

Total votes: 24

nboya
Administrator

Uprava napolje!!!

Post by nboya »

Posto nam je forum slobodan, ovaj pool sigurno nece biti obrisan.

Glasajte, obrazlozite glas, predlozite resenje...
UPRAVA NAPOLJE!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Verovatno se nećete iznenaditi kad pročitate da sam nezadovoljan radom uprave. Koji je glavni razlog? Ne to nije sigurno zbog obećanja o redovnim skupštinama svakih 60 dana(ili 100). Skupština ne može da donese neku bitniju promenu pravca kretanja orunulog broda F.K. Vojvodine jer pod 1. nema za to ingerencija i pod 2. ljudi koji je čine nemaju finansijski kapacitet za promene. Glavna vlast je u rukama Cvetka i upravnog odbora i stoga naši zahtevi i nezadovoljstvo treba da budu upereni prema njima a ne da trošimo snagu na skupštinu na kojoj opet nećemo ništa promeniti!
Da se ipak vratim na temu moje glavno je nezadovoljstvo zbog finansijskog stanja kluba. Razmislite malo, bivši su rekli da smo dužni 1 milion evra a ovi novi su se zadužili za još jedan milion. Koliko smo onda dužni, milion ili dva? Prodaja Marka, Stepija i Vukelje mi ni izdaleka ne izgleda da može da donese 1 milion klubu(uvek treba računati i na lešinare koji će se omastiti na tim transferima), kredit po izvesnim pisanjima na starom forumu se već dobro potrošio i onda ostaje samo pitanje kada će se dogoditi neke nove "govedaricine svinje"?
Drugi razlog zbog čega sam izuzetno nezadovoljan jer se klub nije prijavio za licenu za učešće u evropskim klupskim takmičenjima i što je u javnosti manipulisana sa informacijom da naš stadion nezadovoljava uslove Uefe(kako onda mlada reprezentacija može da igra u Novom Sadu kada je to takmičenje takođe pod okriljem Uefe)?
Treće ako imamo šefa marketinga zašto onda nemamo marketing!
Ipak nije sve tako crno. Izuzetno sam zadovoljan radom MArića i Šaule i pristupom igri naših fudbalera. Sada sledi Kula i nadam se da će ljudi iz uprave finansijski ispratiti njihove uspehe bar do utakmice sa Zvezdom. Bojim se da se neće ponoviti priča sa ne isplaćenim premijama i ratama od ugovora pred tekmu sa beograđanima!
Duke

Post by Duke »

podbara wrote:Verovatno se nećete iznenaditi kad pročitate da sam nezadovoljan radom uprave. Koji je glavni razlog? Ne to nije sigurno zbog obećanja o redovnim skupštinama svakih 60 dana(ili 100). Skupština ne može da donese neku bitniju promenu pravca kretanja orunulog broda F.K. Vojvodine jer pod 1. nema za to ingerencija i pod 2. ljudi koji je čine nemaju finansijski kapacitet za promene. Glavna vlast je u rukama Cvetka i upravnog odbora i stoga naši zahtevi i nezadovoljstvo treba da budu upereni prema njima a ne da trošimo snagu na skupštinu na kojoj opet nećemo ništa promeniti!
Ne bih se složio Podbara s ovim. Skupština postoji i služi da bi kontrolisala upravu Kluba i njen rad, a takodje može da podnese predlog za smenu Upravnog odbora, da traži da joj se podnese izveštaj o učinjenom, finansijski izveštaj itd itd.... Zamisli scenu da se održava Skupština Kluba i da sve snimaju novosadske televizije (kao Sabor) i da se javno postave sva ova pitanja zbog kojih je Forum zabranjen na zvaničnom sajtu Kluba. Oni (čitaj Cvetko) se toga plaše najviše - javnosti svog rada!

Naravno da Skupština ne može da donosi svakodnevne odluke, zbog toga se i bira Uprava kao uže telo, ali Skupština je dužna da raspravlja i da se izjasni o svim suštinski važnim pitanjima za Klub. U protivnom, Klub ostaje na milost i nemilost pojedincu ili više njih, a nema toga koji može Vojvodinu da prisvoji!

Svi naši zahtevi i treba da budu adresirani na Cvetka i Upravu, ali KROZ Skupštinu, jer bi onda to (teoretski) imalo neku težinu. Ovako, do naših zahteva im je stalo kao do lanjskog snega!
You'll never walk alone!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Bojim se da se ne potroši previše snage na sazivanju skupštine i da se pokvare odnose među navijačima zbog skupštine koja neće doneti ništa novo. Da li će biti televizije na njoj? Sumnjam, sem televizije Jesinjen odnosno Vislavskog.
Naravno da svako od nas koje član kluba ima pravo da zna u kolikoj smo finansijskoj krizi i koji su planovi rukovodstva da nas izvade iz nevolje! Skupština jeste legitimno telo da preispita to pitanje ali mi svi dobro znamo da je ovo Srbija i ako ne nađemo nekog jakog igrača koji će podržati navijačke zahteve skupština će pretvoriti u jedno dugo kazivanje o pogrešnim potezima uprave!
Glavno pitanje za trojku Jevtić, Rabrenović, Riđošić je "kakvu korist ima F.K. Vojvodina od toga što je oni vode"? Šta to oni znaju, umeju ili imaju da bi vodili Staru Damu srpsko-crnogorskog fudbala!!!????
ice

Post by ice »

Ne znam sta da kazem,sem da pojedini ljudi iz uprave treba odmah da odu i to zauvek,a za druge da se vidi da li im je stalo do kluba ili ne i da li mogu nesto da urade za njegovo dobro.
Znam samo da ako se desi na kraju prvenstva da smo izborili ucesce u Evropi,a ne mozemo tamo zbog licenciranja,onda mora da bude zesceg belaja i to mora neko da debelo plati.
Ja licno preko toga ne bih nikako presao i to bi po mom misljenju bila najveca sramota Vojvodine u njenoj istoriji!
Zbog toga se i pitam cemu sve ovo,zasto da pratimo svaku utakmicu i radujemo se i nerviramo,ako sve to nema smisla?
I velika je laz da je problem u stadionu,tu foru neka prodaju nekom drugom(a nemaju kome).
Last edited by ice on Fri Nov 11, 2005 11:08 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ISUS

Post by ISUS »

podbara wrote:Glavno pitanje za trojku Jevtić, Rabrenović, Riđošić je "kakvu korist ima F.K. Vojvodina od toga što je oni vode"? Šta to oni znaju, umeju ili imaju da bi vodili Staru Damu srpsko-crnogorskog fudbala!!!????
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
nboya
Administrator

Post by nboya »

podbara wrote:Glavno pitanje za trojku Jevtić, Rabrenović, Riđošić ...Šta to oni znaju, ....
ImageEto sta znaju :evil:
UPRAVA NAPOLJE!!!
Duke

Post by Duke »

nboya wrote:
podbara wrote:Glavno pitanje za trojku Jevtić, Rabrenović, Riđošić ...Šta to oni znaju, ....
ImageEto sta znaju :evil:
Ajd' što znaju, al' što umu - svaka im čast!
You'll never walk alone!
Dejan

Post by Dejan »

Ljudi iz uprave Image su pokusali da nam Image,ali se nadam da ce time postici kontra efekat :!:
Dejan

Post by Dejan »

Ovo je iz Dnevnika!
Moskovski CSKA nije bez razloga pre godinu i po dana na ime obeštećenja za prelazak iz Vojvodine izdvojio milion i “kusur” evra.

I cije su nase pare :?:
nboya
Administrator

Post by nboya »

Znaci, rezultat glasanja je da 90% ne podrzava upravu...
Sta dalje?
UPRAVA NAPOLJE!!!
Djumi

Post by Djumi »

Cuo sam danas da je Upravni odbor Vojvodine podneo ostavku i da klub sada vodi direktor Cvetko Ridjosic :!: Zna li neko nesto :?:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
ladan ko spricer

Post by ladan ko spricer »

Izgleda da je tacno - javili na SOS-u!
Trebalo bi u toku dana da bude izdato zvanicno saopstenje od strane kluba!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ma,Djumi nije valjda da si do sad verovao da neko vodi klub osim Cvetka.Od razlaza sa advokatom Gojkovicem klub vodi samo Cvetko a Jeftic mu je samo maska.E sad kada je doslo do ozbiljnih razmimoilazenja oko poslovanja kluba i afere oko Sinise Mihajlovica(narucene od strane Cvetka Ridjosica vodjama navijaca)Jeftic je napustio klub isto kao i advokat Gojkovic,jer nece da odgovaraju za stvari koje Cvetko radi.Posto je Cvetko dobio podrsku vodja navijaca osetio se dovoljno jakim da izadje na skupstinu.E sad gospodo treba hladne glave izaci na skupstinu,traziti detaljan izvestaj o radu,dobro ga razmotriti i videti gde smo i sta dalje.Govoreci realno i vidjeno spolja klub je dolaskom nove uprave i Cvetka stao na noge.Mnogo deluje organizovanije i finansijski je stabilan.E sad treba videti ciji je to doprinos.Ako je finansijska stabilnost dobijena novim zaduzivanjem i ako su dugovanja veca od zatecenih,onda je to upropascavanje kluba i treba uzeti motke.Ako je stanje isto kao sto je bilo ili je bolje,treba odati priznanje ovoj upravi sa Cvetkom na celu,saslusati nove planove,vremenski ih ograniciti i ponovo ukazati poverenje Cvetku.Moje licno misljenje je da nam se secerni covek ponovo uvlaci u klub.Za sada toliko pozdrav.
Djumi

Post by Djumi »

Moderatori brisite ovaj topic sto pre :!: :D
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked