Jednog od ove dvojice bi valjalo uzeti, s obzirom da će biti velikih promena u sastavu preko zime...
Nista od toga. Tacno je da je uprava bila zainteresovana za tog igraca ali oni traze 650 000 za njega. Inace,
od sada ce se traziti mladi i dobri stranci, bice cistke sada na zimu. Vise se nece dovoditi stariji stranci kao Grin i Moreira.
Ruku na srce sada je i pravi momenat za nagli zaokret!
@Drina uvek sam se radovao tvojim postovima
Šta znači šansa omladincima? Nekima se zviždi posle drugog nastupa u seniorskoj konkurenciju, a mogu da zamislim šta bi se desilo kada bi ti klinci vezali 3-4 poraza. Onda bi bilo daj još mladje. Najgora smo publika u celoj zemlji!
Nikola wrote:Ako se sada ne dogodi najavljena cistka, sansa omladincima i samo mladim strancima zeljnim dokazivanja, onda ne znam kada ce.
Šta znači šansa omladincima? Nekima se zviždi posle drugog nastupa u seniorskoj konkurenciju, a mogu da zamislim šta bi se desilo kada bi ti klinci vezali 3-4 poraza. Onda bi bilo daj još mladje. Najgora smo publika u celoj zemlji!
Sreća pa imamo dobru upravu.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
Zvizde im bolidi. Ljudi mentaliteta navijaca blizanaca. Zvizde im ljudi koji su dosli da vide Vosu kako pobedjuje a ne da navijaju za klub za koji vole. (A da ima totalnih bolida, uverio sam se 101x dok je Brana jos bio igrac Vose i bio nas najbolji strelac, a ljudi mu doslovno jebu majku sa istoka celu utakmicu. Jebu majku jednom profesionalcu i najboljem strelcu u to vreme?!)
Nekoliko puta na utakmicama sam cak cuo uvredljive komentare upucivane klincima tako da ovi mogu da ih cuju. Ali ne vredi o tome na forumu. Ti ljudi jednostavno razmisljaju kako razmisljaju i to je to.
laki wrote:Zvizde im bolidi. Ljudi mentaliteta navijaca blizanaca. Zvizde im ljudi koji su dosli da vide Vosu kako pobedjuje a ne da navijaju za klub za koji vole. (A da ima totalnih bolida, uverio sam se 101x dok je Brana jos bio igrac Vose i bio nas najbolji strelac, a ljudi mu doslovno jebu majku sa istoka celu utakmicu. Jebu majku jednom profesionalcu i najboljem strelcu u to vreme?!)
Nekoliko puta na utakmicama sam cak cuo uvredljive komentare upucivane klincima tako da ovi mogu da ih cuju. Ali ne vredi o tome na forumu. Ti ljudi jednostavno razmisljaju kako razmisljaju i to je to.
Nije on jedini, zvizdalo se i Duci Tadicu, Merebi, Mrdji... a sad bi ih od blata pravili. Sustina je da dosta te negativne energije i potice sa foruma (mnozina). Umesto da se frustracija i nezadovoljstvo usmeri ka pravom cilju a to treba da bude uprava, zvizdi se i pljuju se igraci i jos vise im se odmaze ionako u teskoj situaciji. A posebna prica su nam ti klinci, iz iste generacije partizanovih klinaca vec njih 5-6 igra na San Siru protiv Intera a ovi nasi jos gule omladinsku ligu (dok crni blizanac igra istu sa 2 generacije mladjim) i mozete zamisliti koje samopouzdanje taj mali markovic, jojic, ninkovic i ekipa imaju. Koliko god ih pljuvali voleo bih da se kod nas napravila ta smena generacija koju je cika crni odradio kod njih
Nije ni sad kasno da se uvode nasi klinci. Sto se tice zvizdanja to je nazalost deo nase svesti, intelekta i nemanja hrabrosti da se zvizdi kome treba!
Kad je u pitanju nedovodjenje starijih igraca slazem se, sa izuzetkom igraca koji su ponikli u Vojvodini i koji imaju zavidan fudbalski staz u inostranstvu (bar 3-4 godine u jacim evropskim ligama).
I on je bio deo cuvene 90/91 generacije - Aleksic, Smiljanic, Katai, Mitosevic, Medojevic, Mudrinski, Deak itd. I on ima slican problem kao i ostatak te generacije - glava tj. voli da popije. Inace, nije los igrac, moze da bude kvalitetno pojacanje. Mana mu je sto je trom/spor...
Још један мали прилог за историју професионалног и стручног рада руководећег кадра нашег вољеног клуба-
Журнал wrote:Миодраг Пантелић:Најпре морамо детаљно да анализирамо садашњу ситуацију. Имамо пет странаца, а питање је, изузев једног или двојице, да ли нам доносе оно што нам је потребно. Кад то кажем мислим на истински квалитет.
Морам само да се запитам, које доводио играче сумњивог квалитета у Војводину?