Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Passion

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Passion »

Што би рекли професори кад неко не слуша и смеје се:''Реците шта је смешно па да се и ми смејемо''. :mrgreen:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
laki

Post by laki »

Neki idit, igrac Spartaka, je upravo na SOS-u i obukao je neku navijacku majicu zvezde!! ISUSE! Pita ga Nebojsa: Kakva je to majca? Jel nece zameriti Marinci? Ovaj idiot: Ma nece, nece...
E, vala, svaka ti cast, majstore idiotizma! :cheers:
Image
milancl

Post by milancl »

laki wrote:Neki idit, igrac Spartaka, je upravo na SOS-u i obukao je neku navijacku majicu zvezde!! ISUSE! Pita ga Nebojsa: Kakva je to majca? Jel nece zameriti Marinci? Ovaj idiot: Ma nece, nece...
Baš me zanima ko je tačno taj bilmez. Biće interesantno kako će Marinci odreagovati na to. A šta mu je bio cilj sa tom majicom to je jasno svima - uvlačenje u dupe ne bi li ga cigani doveli u mahalu :frown:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Milan

Post by Milan »

laki wrote:Neki idit, igrac Spartaka, je upravo na SOS-u i obukao je neku navijacku majicu zvezde!! ISUSE! Pita ga Nebojsa: Kakva je to majca? Jel nece zameriti Marinci? Ovaj idiot: Ma nece, nece...
O Bože... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Znači, ima i većih bolida od naših :frown:
Io odio Belgrado
DekiFirma

Post by DekiFirma »

:shit: Seljacina... Nije pitanje ciji je duks obukao, i da je obukao duks Sloge iz Kraljeva, to tako ne ide.. Tipicno srpski, pa postuj klub/firmu koji te hrani bar dok si tu. Ja licno da sam fudbaler, i sve da me neki djavo odnese u partizan,radnicki ili slobodu, nikad ne bi mogao da budem tako bahat pa da javno prkosim sa duksom Vojvodine.. Ovog mamlaza Spartak hrani (kakva god da mu je plata, ipak od nje zivi, a uzgred receno i nisu male) a on se slihta tamo nekoj Zvezdi... I posle se cudi kad ga neko bude prozivao.. Nek nosi u privatnosti sta hoce, nek mu je bulja istetovirana petokrakama, ali u javnosti ima da se ponasas dostojanstveno prema svom trenutnom klubu... Ovo inace obavezno i objasniti nasim igracima...Boli me djoka za koga navijaju privatno, dok su ovde ima da postuju Vojvodinu.
Avangarda

Post by Avangarda »

Уваљати га у катран и перје и марш из града, па нек' се котрља до београда! Ваљда само код нас има таквих болида, изузев балотелија не сећам се да је неки странац урадио нешто слично...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
PZS

Post by PZS »

Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
the Gari

Post by the Gari »

Jedina dobra stvar je što taj SOS slabo zove naše igrače tamo. Našao bi se neki junak sa stubom srpstva na plećima, već vidim. :frown:

A Bata... Ovoliko velikih reči, nimalo smisla, brdo kontradiktornosti, populizma, podilaženja, otrcanih fraza, a sve je ustvari jedna golema sprdačina. Meni samo nije jasno kao se prepošteni nikad nije dao u politiku. S ovakvim govorničkim bravurama, kontam da bi u Srbiji navukao glasova samo tako! Što neke ovde već reče, taj je ulični univerzitet debelo uzučio. Znaš kad bi neko od onih beogradskih đilkoša smislio ovakvu priču. Da postaviš Lukuća, Terzića i Đurića pred apple i da im daš Britannicu, tri Googla i Aristotelovu "Retoriku", oni bi ostali druga liga...

Jedini je problem šta ćemo mo i kako ćemo s takvim visprenim predsednikom. :oops:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

http://fksloboda.org/vest.php?id=1080

Cilj ne bira sredstvo, i preko mrtvih ako treba... :oops:

http://sportal.rs/news.php?news=87394
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

the Gari wrote:Jedina dobra stvar je što taj SOS slabo zove naše igrače tamo. Našao bi se neki junak sa stubom srpstva na plećima, već vidim. :frown:
Mislim da je tako nešto nemoguće da nam se desi. Tek kada vidiš nešto ovako, skontaš koliko veliku stvar je Firma uradila od 2000. do danas. Mi smo avangarda svim ovim nesretnicima iz "provincije" i primer da nešto mogu da urade ako se potrude.

A za intervju mogu samo da ponovim konstataciju da je tip rektor uličnog univerziteta :smoker:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola

Post by Nikola »

Kako se zove taj igrac spaleta? Ubedjen sam da nasi najgori to ne bi smeli da urade.
ПУШТАМ КИШУ!
Milan

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
Avangarda

Post by Avangarda »

Рушимо, градимо, улажемо у инфраструктуру?! Па мајку му као да смо грађевинско предузеће, а не фудбалски клуб!

Ај' за промену мало да "градимо" игру, улажемо у тим, а рушимо мит да је немогуће дати више од једног гола на утакмици... :roll:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Nikola wrote:Kako se zove taj igrac spaleta? Ubedjen sam da nasi najgori to ne bi smeli da urade.
Djordje Despotovic
Locked