Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Kakav smo mi pankerski klub, pa ovo je nevidjeno! Pojacanje od 35 godina - bomba prelaznog roka :greenbutt:
laki

Post by laki »

Pre bih rekao da su Ruznal pankerske novine.
Image
VladaSS

Post by VladaSS »

Поред живог и здравог клинца жељног игре и доказивања,а још из наше школе (Шушњар), ми доводимо фудбалског дедицу који хоће само још који динар да ухвати пре него што купи клин за копачке (Спалевић). Надам се да ови београдски медији измишљају причу.
ernesto

Post by ernesto »

Spaletu se ne ide iz KG,njemu ni iz dzepa ni u dzep! On je bog tamo,mi smo ti koji ga traze!
Banujte me molim vas :beg:
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

"Milan Vignjevic dolazi za koji dan na probu", ovo su reci Darka Spalevica na FB.
"Hvala unapred i nadam se za dva do tri dana da cu potpisati ugovor i svi zajedno da proslavimo osvajanje kupa, to bi uz igranje za Vojvodinu bilo vrhunac moje karijere!"- kaze Darko, dobar igrac i jos bolji covek.
Stexman

Post by Stexman »

Strasno! Konacno cemo opravdati epitet "Stara Dama". Postacemo pravi gerontoloski klub. :evil: :evil:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Kad ne prodamo nikog nije dobro, kad prodamo nekog nije dobro, kad ne dovedemo nikog nije dobro, kad dovedemo nekog nije dobro, kad dodje nepoznat nije dobro, kad dodje poznat nije dobro, kad dodje neiskusan nije dobro, kad dodje iskusan nije dobro.

Sta je dobro? :mrgreen:
WeAreTheFirm

Post by WeAreTheFirm »

Mislim da je sad dobro vreme za dovođenje igrača iz jsl, gotovo svi klubovi ne mogu da sastave pare za plate igračima, dovodi se u pitanje opstanak tako da su sigurno spremni da daju igrače za mnogo manje para nego što su ranije tražili.
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
limanfkv

Post by limanfkv »

Spale je, po meni, najbolji napadac u ligi.
0.0625
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

kafe bagdad wrote:Kad ne prodamo nikog nije dobro, kad prodamo nekog nije dobro, kad ne dovedemo nikog nije dobro, kad dovedemo nekog nije dobro, kad dodje nepoznat nije dobro, kad dodje poznat nije dobro, kad dodje neiskusan nije dobro, kad dodje iskusan nije dobro.

Sta je dobro? :mrgreen:
Kad prodajemo, treba da prodamo one nepotrebne za brdo para.
Za standardne, da odbijamo ponude sa grohotom.
Kada kupujemo, da kupujemo malo, ali ubitačno.
Onaj koji dolazi treba da je jeftin, ali ne i besplatan.
Poznat, ali sa merom.
Mlad, ali ne odviše.
Iskusan, ali ne i mator.
Nosilac ekipe ali i ne uobražena zvezda.
Bivši igrač, koji ne greje klupu u pečalbi, ali umire za Vošom.
Najbolji igrači blizanaca, koji su slaninari do koske.
Našu decu ne prodajemo, osim ako nam neko ne ponudi dva bivša naša za jednog sadašnjeg.

Prosto. Upravo, držite se ovih par laganih :mrgreen: smernica, i konsenzus na forumu možda i bude ostvaren :deal:
Io odio Belgrado
nboya
Administrator

Post by nboya »

Red Marquis wrote: Najbolji igrači blizanaca, koji su slaninari do koske.
Ma, sta ce nam ti otpaci blizanaca!

:D
UPRAVA NAPOLJE!!!
1892

Post by 1892 »

limanfkv wrote:Spale je, po meni, najbolji napadac u ligi.
Ne smatram ga najboljim, ali mislim da može biti dobro pojačanje na kratkoročne staze, efikasan je a to nam je najveća boljka.
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Covek je klasican spic, sa sjajnim osecajem za gol. Sto se mene tice, moze da bude Krkobabicev drugar iz klupe, ako ce ostaviti srce (nadam se ne bukvalno :mrgreen: ) na terenu...
Jako mi je zao Susnjara, jer tacno znam da ce za godinu-dve Bata izaci u novine sa recenicom ''Djordje, oprosti!'', kad proradi negde drugde...
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Pavlović još godinu u Vojvodini

Vladan Pavlović produžio je ugovor s Vojvodinom na još godinu dana.

Iskusnom prvotimcu dosadašnji ugovor isticao je na leto, pa su ovim produženjem obe strane potvrdile da su zadovoljne saradnjom.

Pavlović će sa Nastićem i Brankovićem u nastavku sezone konkurisati za mesto na levoj defanzivnoj strani.
Drago mi je da Paja ostaje, po meni je solidno odradio svoje obaveze do sada. On i Nastić bi trebali da budu glavni konkurenti za levu stranu, Bronko je tu ipak slabiji u odnosu na njih.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
borrissey

Post by borrissey »

budababa wrote:Drago mi je da Paja ostaje, po meni je solidno odradio svoje obaveze do sada. On i Nastić bi trebali da budu glavni konkurenti za levu stranu, Bronko je tu ipak slabiji u odnosu na njih.
Slažem se. I super je što se neko u klubu setio da mu u junu ističe ugovor, a ne kao u slučaju Vuleta, gde je neko to izgleda "zaboravio".
Post Reply