Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
DUB

Re: Uprava

Post by DUB »

@ragazzi di Neoplanta
Evo ja, kao neko ko pripada "starijoj" generaciji Vojvodinasa i neko ko je imao privilegiju da posvedoci poslednjoj tituli, zelim da ti uputim dobrodoslicu na forum i da kazem da mi je izuzetno drago kad vidim da bar neko od "mladjih" tako zrelo razmislja i na tako elokventan nacin iznosi svoje stavove kao sto ti cinis, bez obzira slagao se ja ili neko drugi sa njima ili ne. Meni su bila dovoljna ova tvoja 2-3 posta pa da zakljucim da cemo u buducnosti imati jos jednog kvalitetnog clana foruma za diskusiju, a na tebi je da ne izneveris ta ocekivanja :wink:
Dobro dosao!
:cheers:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Boske87

Post by Boske87 »

FCVNS wrote:ti kao pravi Slaninar odlucis se da ubedis nekog da zajebe Arsenal-Mancester u balkan betu(ko sto je Verni zapad radio),vec da pruzi podrsku nasem lokalnom klubu,jer je na stadionu do jaja...usput do stadiona ga lozis,nismo mi ko cz,pfc,to lopovcine,krali nas uvek,gledo si kup,on te podrzava,jeste pokrali nas,par cugi i ubodete Vosa-Javor...na poluvremenu te vec malo sramota,vreme sugavo,od fudbala nista,on malo zvera u navijace,pa te pita gde su Javorovi,jebi ga pola lige nema navijace,pa sumnjiv penal,zapad vice lopovi,lopovi,tebe sramota sto si ga tri dana lozio da ima sta da se vidi,da je engleski fudal isti ko nas,samo sto je kod njih stadion pun pa to deluje bolje,ono za kradju ne smes da spomenes...a sto je najgore ni meni nije vise toliko dobro na stadionu,vise ides iz navike(mada proredjeno),jer kako da kazes sebi da si 15 god protracio,da si ziveo u zabludi i borio se za gluposti...ne pamtim kad sam ubedio nekog da ide sa mnom na tekmu i da sam bio ponosan sto sam ga doveo na mesto koje ce obogatiti njegov zivot...
Nemaš pojma koliko sam se prepoznao u ovom pasusu :), x puta sam prošao kroz isto i što je najgore još pokušavam da prenesem na druge ljude bolest zvanu Vojvodina. Evo čak i sad pred novogodišnje praznike tražim neki navijački rekvizit, neki mali dres Voše, majicu i slično da poklonim malom petogodišnjem rođaku koji nema nikakve veze sa Vošom, geografski gledano a i sa fudbalom generalno :). Jbg ne mogu da prestanem da verujem određene ideale i pored surove realnosti i Rabrena u Antaliji (ili gde je već), jače je od mene :D
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Predsednik u transu :greenbutt:

http://www.fkvojvodina.rs/wp-content/up ... a/2053.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Решио сам да са вама поделим једну причу о томе колико се Војводина волела и како се на све начине за њу борилу у времену комунистичке Југославије. Стари Војводинаши се никако нису мирли са променом имена клуба и на све начине су се борили за повратак истог. ВОЈВОДИНА је за њих била институција, културна-национална-политичка и без борбе нису хтели да је предају бахатим и моћним људима који су онда владали Новим Садом.
Ево како је један Војводинаш доспео до суда због његове Војводине. Исказ је из сећања судије који је водио поступак:

У живом сећању ми је остао први кривични предмет који сам пресудио као судија почетник у Среском суду у Оџацима. На оптуженичкој клупи седео је Душан Марковић, из Новог Сада. Није, додуше, припадао оном чувеном трију Марковића „Војводине"- Божи, Душану и Мији, против којих сам негде 1931. играо у тиму сомборске „Славије" на једној пријатељској утакмици. Али је - што сам сазнао тек у току суђења - и срцем и душом припадао тој старој „Војводини". Био је у ствари месар који ме је само својом корпулентном фигуром подсећао на свог имењака из поменутог трија - Душана Лукса Марковића.

Моје прво суђење у функцији кривичног судије није се одвијало у неком младалачком заносу, јер сам са својих 35 година већ стекао прилично богато животно искуство. Али сам, ваљда зато што ми је то било прво суђење, био више напет од самог оптуженог. Истина, и он је био смркнута лица са изразом виднe нелагоди. Није за чуђење јер дотле није седео на оптуженичкој клупи. Одговара због недопуштене трговине и шпекулацијe стоком. Нема браниоца. Шта ће му, вели, кад се не осећа кривим. Бранио сс тиме да је два мања брава купио за своје потребе, а теле за велику вечеру „Војводине" Прекинуо сам га.

- Мислите на нови клуб „Слогу"!

- Да, али ми стари Војводинаши то ново ново име не признајсмо. На заједничкој вечери изабрали смо делегацију која ће од меродавних тражити враћање старог имсна. Предводиће је председник клуба, судија Шаца Каназир.

Ових неколико речи и два крупна ока испод густих обрва, исказивали су доброћудну личност и отворен карактер овог ватреног војводинаша. Кажњен је са минималном казном условно на годину дана.

Тек када сам постао члан управе клуба 1951. године, тада већ са враћеним старим именом за које се чика Душан борио, сазнао сам да је он, у тим посним годинама, када је калорична исхрана играча била посебан проблем, био главни „интендант" „Војводине". Ваља констатовати да тежње и настојања Душанове генерације, која се није мирила са гашењем старог, изворног имена клуба, нису остварени ни лако ни брзо, како је то Душан очекивао. Тек 1950. год. ти напори су уродили плодом - клубу је враћено старо име".

Свако време има своје бреме, на нама је да сачувамо овај дух и сећање на ове људе.
Браћо сланинарска,
срећана Вам Нова година!
borrissey

Post by borrissey »

vosa do groba wrote:Predsednik u transu :greenbutt:

http://www.fkvojvodina.rs/wp-content/up ... a/2053.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Omg, stvarno... Pogledajte to mitsko biće, za koje su još Maye govorile da će jedino od svih živih bića preživeti smak sveta.
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Конкурс за директора

У „Дневнику“ је недавно објављен конкурс за избор новог директора ФК Војводина, као и руководиоца маркетинга.
Конкурс је отворен до 20. јануара, након чега ће комисија прегледати приспеле пријаве и изабрати кандидате које ће запослити на ова радна места.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

DUB wrote:
mihailov wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 09252.html

Još jedan bajan nastup, posebno obratite pažnju na drugu polovinu teksta...
Ni na kraj pameti mi ne pada da ga nesto branim, ali ne vidim u cemu je problem? Skroz je u pravu ako je tako kako je rekao, i ako u pozadini svega nema nekih mutnih radnji, neisplacenih dugovanja i sl. Svi ti koje je pomenuo se redom kunu u Vojvodinu i voleo bih da cujem sta oni imaju da kazu na sve ovo, jer ne verujem da jedan Zeljko Brkic, Slobodan Medojevic, Gojko kacar, Duca Tadic i ostali prozvani ne bi prisustvovali novogodisnjem koktelu maticnog kluba ako za to nemaju neki "debeo" razlog.
Sa zakašnjenjem, hteo bih da kažem koju na ovo.
Apsolutno mi ne bi palo na pamet da odem na klupski koktel i ne mislim da bih time bio manje odan Vojvodini. Oni koji organizuju koktel, tj. uprava, hvala dragom bogu, još uvek nisu isto što i klub, Vojvodina. ende.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ljubomir1996 wrote:Конкурс за директора

У „Дневнику“ је недавно објављен конкурс за избор новог директора ФК Војводина, као и руководиоца маркетинга.
Конкурс је отворен до 20. јануара, након чега ће комисија прегледати приспеле пријаве и изабрати кандидате које ће запослити на ова радна места.
I posle Rabrena - Rabren ?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ajaaaao, pa sad cu da posaljem CV cisto sprdnje radi :greenbutt:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

gospodinFKV wrote:Ajaaaao, pa sad cu da posaljem CV cisto sprdnje radi :greenbutt:
Treba da se dogovorimo i svi posaljemo svoje CV, na koju adresu se salje?
Boske87

Post by Boske87 »

Odlična ideja, kad već tražim posao i šaljem CV na sve strane što ne bih konkurisao i u Voši :). Evo već sam na menadžeru vezao 6 titula, 4 kupa uz redovno učešće u LŠ, rekonstruisan istok Karađorđa, mislim da mi ne treba mi bolja preporuka :). Dajte mejl :deal:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

CV sam spremio, ali ne mogu da pronadjem gde je raspisan konkurs.
Milan

Post by Milan »

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=679560
Ko je sve dizao "Šarićeve kredite"

...A prvi kredit koji je uzet od amsterdamske banke, koji je prema saznanjima policije poslužio za pranje Šarićevog novca, je onaj koji je dat Ratu Buturoviću, vlasniku novosadskog HTUP "Park" i FK Vojvodina.
POŠTO OBRAZ ???!!!
kowalski

Post by kowalski »

Milan wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=679560
Ko je sve dizao "Šarićeve kredite"

...A prvi kredit koji je uzet od amsterdamske banke, koji je prema saznanjima policije poslužio za pranje Šarićevog novca, je onaj koji je dat Ratu Buturoviću, vlasniku novosadskog HTUP "Park" i FK Vojvodina.

Lepo. Rajfajzen i Hipo ce naravno da kazu kako pojma nemaju ciji su to novci bili. A tu je i Aleksandar, Porse, sve sponzori kluba.
Image
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply